Gratulálok a nyerteseknek! Ha jól látom, az éjszakai kapirgálás többet terem.

dandi
Köszi a graut!

Kitartással.

Sógi
köszi, Neked is gratu.

láttam hogy megnyerted és elmentem aludni

Lehet, hogy a Karácsony ma már csak a pénzről szól, de ha látom a gyerekeimet, amikor csillogó szemmel bontogatják a pénzért vett ajándékot, nézik a pénzért vett Karácsonyfát az nekem minden pénzt, megér.Én is megveszem évközben nekik amit szeretnének, de azért ez mégis más. Akinek meg nincs pénze ajándékot venni, igenis azt kívánom neki, hogy nyerjen pénzt, vagy valami pénzé tehető ajándékot hogy ő is átélhesse ezeket, tudjon ajándékot venni a szeretteinek.
Szóval mindenkinek sok-sok nyereményt kívánok, különösen a rászorulóknak!
Gratula goldwoman-nek és Sóginak a nyereményekhez! De hogy hogyan csináljátok?! :-)
Most néztem a nyertesek között, és nyertem!!!
Most nyertem egy Iglesias CD_t, és amikor írta, hogy ellenőrizzem az adataimat, egy üres regisztrációs lapot adott ki, pedig be voltam lépve. Most kapom, vagy nem?
Lehet, hogy az angyali üzenetek azért vannak, hogy a nagy nyereményvadász kapargatás közben, azért néha eszünkbe jusson, hogy advent van. Vagyis hogy közeledik karácsony.
ma 10 angyalim eddig, semmi más
ennek a fele úgy volt, hogy egy bricostore-os sorsjegy volt, de alulra beírhattam és elküldhettem az üzenetemet
csatlakozom ördöglakathoz

Barti: az egész családom nevében kívánom, hogy angyali üzenetek nélkül gyógyuljon meg a gyermeked.
Mindenkinek Boldog Ünnepeket kívánok.
lehet hogy az volt a legokosabb dolog, nem tartom szerencsés ötletnek hogy egymás kívánságait minősitsük, mindenki magánügye hogy mit kíván.
Ja tényleg, én is kaptam már vagy 40 angyali üzenetet de nem éltem a lehetőséggel, semmit nem írtam bele én sem.
Viszont, ha meg úgy vesszük, az üzenet is nyeremény, amit az ember saját magára fordíthat. Eleinte én is mindenki másnak kívásntam, de elfogytak, akiknek kívánhatnék, ezért aztán jöttek az önnön érdekek.
Én semmit nem írtam az angyali üzenetekhez, nem változtat semmit, ha kiírom ország-világnak a kívánságomat, vagy csak elmormolom az orrom alatt, ezért egy nyereményjáték keretein belük ez a kívánságosdi számomra egyáltalán nem vonzó.
Főleg annak fényében nem, hogy emiatt a játékba belecsempészett kis butaság miatt aztán le vagyunk sajnálva, ha nem angyali üzenetért, hanem nyereményért kapirgálunk. Hát én felvállalom - nem az angyalomnak akarok üzenni az advent.hu -h, hanem nyerni szeretnék, ha lehet. Nem dőlök kardomba akkor sem, ha mégse sikerül, de ennek az egésznek semmi köze nincsen semmiféle üzengetéshez. Szerintem.
mindenki azt kíván amit akar, de nem szeretném szégyellni magam azért mert szeretnék nyerni -attól még lehet hinni az angyalokban, olyat meg nem kérek ami teljesíthetetlen.
Köszönöm.Én bizony szomorúan olvasom mindig a kivánságokat! A beírók nagy többsége társat, babát, elvesztett szülőt, és betegségmentes életet kér. De ha az év bármely napján kérdeznénk őket akkor is ezt kérnék. Hiszek az angyalokban! És ez bárhogy is játék elhiszem hogy teljesül. Szegény ember aki nem tud hinni!!!
barti,
miért ne lenne?

Te is leírtad a véleményed, mások is a sajátjukat. Nem kell mindenben egyetértenünk...
Jobbulást a gyermekednek!

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások