Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 159 / 9334 oldal |
A fiam aztali telefontöltőre váltotta be. Pont tízezer ft volt.
Univer fődíj: 1 millió Ft
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
Aki a régebbi Pepsi játékkal nyert Mojo drops utalványt mire váltotta be?
kicsizolika
A reggel általad beírt játékok hosszabb-rövidebb ideje fenn vannak a wny főoldalán, felesleges ismételni.
Az MPL már egy hónapja,
az Ofotért 1 napja
a Tesco - Mastercard egy hete.
Érdemes követni ezt a listát is:
https://www.webnyeremeny.hu/nyeremenyjatekok
A reggel általad beírt játékok hosszabb-rövidebb ideje fenn vannak a wny főoldalán, felesleges ismételni.
Az MPL már egy hónapja,
az Ofotért 1 napja
a Tesco - Mastercard egy hete.
Érdemes követni ezt a listát is:
https://www.webnyeremeny.hu/nyeremenyjatekok
Már azt hittem, valami kód volt és nem vettem észre! -Andi kösz.
vido56 Mèg nem kaptuk meg az utalványt.
7Days utalványt kapott már valaki? Vártok még?
KicsiGila!
Köszi a múltkori e-mail címet a Pöttyöshöz, a hölgy nagyon kedves volt, még aznap visszaírt, hogy intézkedik. Ettől függetlenül azóta sem válaszolnak a lebonyolítók és nyerteslista sincs. Már azt "várom", mikor tűnik el a játékoldal úgy, mintha soha nem is lett volna játék.
Köszi a múltkori e-mail címet a Pöttyöshöz, a hölgy nagyon kedves volt, még aznap visszaírt, hogy intézkedik. Ettől függetlenül azóta sem válaszolnak a lebonyolítók és nyerteslista sincs. Már azt "várom", mikor tűnik el a játékoldal úgy, mintha soha nem is lett volna játék.
Sziasztok
Kit-kat játéknál rögtön feldobja, ha nyertem vagy később értesítneke?
Kit-kat játéknál rögtön feldobja, ha nyertem vagy később értesítneke?
OTP kedvezményprogram Mol 20.000 Ft kedvezmény értesítést kapott már valaki? Elég későn regisztráltam, szerintem lemaradtam róla, azért kérdezem
Épp akartam írni, hogy vigyázzatok, mert mostanában (szerintem a Karácsony közeledtével) egyre több az ilyen bepróbálkozás! Pár napja a gmail accountomra próbáltak belépni, ma meg az online bankomba. A mai komolyan megijesztett, mert ez ugye azt jelenti, hogy valaki ismeri a login + password kombinációmat. Mák, hogy 2-faktoros ellenőrzés van (amúgy kötelezően) beállítva. Nyilván egyből jelszót változtattam, de nagyon észnél kell lenni! Figyeljetek oda!
pityke4
A webnyeremény célja a termék vásárlásához, szolgáltatás igénybevételéhez kapcsolódó nyereményjátékok főbb adatainak közzététele.
Nem szervez nyereményjátékot, itt sosincs sorsolás.
Egy csaló kereshetett meg.
A telefonszám egy szombathelyi kft-é.
De vannak olyan trükkök, amelyekkel akár a te számodat használva is tudnak másokat hívogatni.
A webnyeremény célja a termék vásárlásához, szolgáltatás igénybevételéhez kapcsolódó nyereményjátékok főbb adatainak közzététele.
Nem szervez nyereményjátékot, itt sosincs sorsolás.
Egy csaló kereshetett meg.
A telefonszám egy szombathelyi kft-é.
De vannak olyan trükkök, amelyekkel akár a te számodat használva is tudnak másokat hívogatni.
pityke4 2024-12-04 :: 14:23
Jó napot kívánok
webnyeremény sorsolás volt állítólag dec. 2. án
felhivtal minket, hogy nyertünk egy nagy összeget, erről a telefonszámról 36302110600.
Mondták valutában kérem-e,vagy lakcímre utalják.
Mondtuk, elmegyünk érte. Igen furcsa címet adott meg: Bpest XIII. KER Corvin iroda 2.emelet, ügyfélszolgálat. Másnap felhívtam a számot, egy nő jelentkezett, és rögtön lecsapta a telefont.
Volt-e ilyen nyereményjáték, mert semmi ilyet nem találtam. Előző nap a bankkártyára pályáztak, mos meg ezzel hülyítenek.
Nem tudom mi vot a játék, és nem is találom.
Jó napot kívánok
webnyeremény sorsolás volt állítólag dec. 2. án
felhivtal minket, hogy nyertünk egy nagy összeget, erről a telefonszámról 36302110600.
Mondták valutában kérem-e,vagy lakcímre utalják.
Mondtuk, elmegyünk érte. Igen furcsa címet adott meg: Bpest XIII. KER Corvin iroda 2.emelet, ügyfélszolgálat. Másnap felhívtam a számot, egy nő jelentkezett, és rögtön lecsapta a telefont.
Volt-e ilyen nyereményjáték, mert semmi ilyet nem találtam. Előző nap a bankkártyára pályáztak, mos meg ezzel hülyítenek.
Nem tudom mi vot a játék, és nem is találom.
A szegedi Primák nem.
Az Auchan igen,
Az Auchan igen,
Ja, azt nem tudtam, hogy a CBA-ban is van ilyen játék, bár életemben nem is voltam még CBA-ban.
Az a CBA ahova én legtöbbször járok pl. nem írja ki, ott figyelni kell, hogy a kis papírt is odaadják.
Tesco is kiírja. Szóval mindegyik, ami most szóba jöhet.
Ecofamily nyugta dettó
Aki Mastercardos játékkal játszik, őrizze meg a kártyás POS szelvényt is a blokkal együtt, ami igazolja, h valóban MC kártyával fizetett.
Pennyben nem kell, ott, tudtommal, szerepel a blokkon, h milyen kártyával fizetett.
Pennyben nem kell, ott, tudtommal, szerepel a blokkon, h milyen kártyával fizetett.
Köszi
nyerokockak.hu