Ha a posta el nem tünteti a feladott blokkot ők tudják ellenőrízni, hogy beküldted...
Paint megelőzött, pont ezt akartam én is beírni, hogy neki is van ám igaza! Összesen van 850

(Sada tegnap kiszámolta, pontosan mennyi) nyeremény. Vagyis 850 emberkét nézve már fennállhat annak az esélye, hogy valakibe úgymond "belehúzzák" a főnyereményt akár, és miután beküldte az adott blokkját, akkor hoppon marad?
Na de ha 1 sms-t küldök, és nyerek egy kulcstartót, beküldöm a blokkot. ...és ha ugyanazzal nyerek egy autót már nem tudom beküldeni, mivel a kulcstartónál beküldtem. Ha 1, vagy 10 sms-t küldök akkor is, értitek mit nem értek?
Mi van, ha a 10. sms-eddel nyersz egy kulcstartót és beküldöd a blokkot, aztán kiderül, hogy az 5. sms-eddel megnyered a fődíjat, de ahhoz az sms-hez már nincs blokkod?
A fődíjat sorsolják, a sorsoláson az összes beküldött sms résztvesz.
Lehet fáradt vagyok, de nem értem ildicc....én úgy gondoltam vesz vki egy gillettet, van egy blokkja, és addig sms-ezik amíg össze nem jön vmi nyereménye. Ha összejön beküldi. De ha egy sms-t küld, egy blokkal, és rögtön nyer akkor úgyanúgy beküldi a blokkot. Szóval így is úgy is blokk nélkül marad mivel beküldi nem??? Vagy egy blokkot felmutathat kulcstartóra, és fődíjra is? Fődíjat sorsolják, vagy jó időben küld alapon megy. Nézzétek el ha hülye vagyok.
krysztasz Hozzászólás - 2006. március 30. :: 20:29
Paint
hosszabban a lentebbi index cikkben olvashatsz, röviden:
"Ez egy remek példa arra, hogy a lánclevelek túlélik a termékeket. Az említett modellek hat-hét éve kifutottak a piacról, ráadásul Ericsson márkájú telefont már évek óta nem gyártanak, tehát már csak ezért sem lehet igaz. A Sony Ericsson (vagy akkor még Ericsson), sem akkor, sem most nem folyamodik ilyen módszerekhez termékei népszerûsítésében."
flori Hozzászólás - 2006. március 30. :: 20:03
HOAX!!!
ki Hozzászólás - 2006. március 30. :: 19:48
http://index.hu/tech/hoax/?title=ingyentelefon_az
_eri
cssontol&more=1&c=1&tb=1&pb=1
Paint, az igaz, de ha nem az első sms-sel nyersz, és beküldöd a blokkot pl. egy pólóért, és egy előtte levő beküldéseddel mondjuk megnyered a Hyundai-t, nem lesz blokkod, amivel igazolni tudod a jogosultságod. Tehát, aki így játszik, megkockáztatja, hogy elesik a fődíjtól. Legalábbis én így gondolom, és így nem is éri meg. Annál nagyobb bosszúság nem érhetne, minthogy megnyerem a fődíjat, és nem vehetem át.
De hát nem csak kulcstartót lehet...
Ha neked megér 10-20 sms-t egy kulcstartó, akkor megteheted.
Ha nyersz, be kell küldened a blokkot: Így 1 blokk sok sms is csak max. 1 nyeremény.
Ezt a gillette, old spice játékot nem értem!? Mi van akkor ha valaki vesz egy terméket csak, hogy legyen blokkja és egész nap küldözgeti a vkód számát sms-ben. Kicsit vissza lehet élni, vagy rosszul értelmezem? A tranzakciószámot kellene beküldeni...nem?
volt ez az Auchan ingyenes akció, be is neveztem, sajátomon kívül még 4 fórumostárs képeit kellett volna elhoznom, kaptunk értesítést hogy elkészültek a képek, mult héten értementünk, első negativ, hogy 10 percig kellett várni mire előkerült az eladó hölgy, aztán közölte, hogy nem értekeztek meg a képek, 5 adagból 1 volt ott, ma ismét visszamentünk ismét 10 perc várakozás után került elő a hölgy, de a 4-ből megint 1 volt ott, ezek után biztosan nem fogok pénzért ott hivatni, mondjuk a minősége sem valami jó, én 1-2 képet máshol már előhivattam és ott jobbat produkáltak, igaz ingyen lónak ne nézzem a fogát, de akkor is.... hát ennyit az Auchanról...
Smile
Ma jött 3 db pulóver
Tiszta hülye vagyok, a supershop oldalára mentem, és most veszem észre supershop dolgokra is lehet pontot váltani, én meg már leszoktam a Plusról. Azt hittem csak arra lehet beváltani amik az üzletben vannak.

Nikki@
Bocs, de szerintem is Melindának van igaza.
1., korrekt volt hogy nem írta ki hogy kiről van szó, nem az volt a célja hogy bárkit is befeketítsen. Ha Te úgy gondolod hogy megosztod másokkal az a Te dolgod.
2., Egy csere arról szól hogy két ember megegyezik, hogy kinek mire van szüksége és mit, milyen arányban tud ezért felajánlani. Természetesen nem kötelező az ajánlatot elfogadni! Viszont azt kell küldeni amire a cserepartnernek szüksége van és használni is tudja, valóban nem sok értelme lenne a vonalkódnak mikor a belső kód játszik.
3. A "marházás" csak általánosságban volt, egyáltalán nem arra gondolt Melinda hogy aki eddig cserélt veled...
Bocs ha megbántottalak, de gondolom azért írtátok ki ide a fórumra hogy megtudjátok másoknak mi erről a véleménye.
Gyerekek!
Eddig akárkivel cseréltem, még mindenki megkérdezte,hogy hogyan szeretném a cserét. Akkor kell bátornak lenni, és jelezni ha a kért cserearány nem megfelelő valamilyen okból.Ha ezt tesszük akkor nincs utólagos rossz szájíz. Nem?

Viták mindig lesznek amíg az emberek kommunikálnak egymással, és sajna háboruk is. Pedig oly felesleges mindkettő....
Istenem, olyan szánalmasak vagytok!

Nikki@!
Hiába irtad le, mert igy is mel6nak van igaza.
A csokis papíron a vonalkód most nem játszik, csak a kód. A csokispapír nem 97Ftba kerül, hanem abban még az ember aki megveszi, kap egy finom csokit is... Az kerül 97ftba, aztán a papírt legtöbben eldobják...
Szeretem amikor az emberek azt számolgatják, hogy mi mennyibe kerül, és mennyit ér, de hát azt az ember azért veszi, hogy elfogyassza. Oké hogy lehet ez viszonyítási alap, de egy csokipapírt akkor sem adnék jelképes 97ftért...
Na mindegy!
Nikki@
Szerinted egy 97 Ft-os Twix szeletből mennyit ér a csoki, és mennyit a papír?
Ha pedig 20 Ft-ért tudsz olyan matricát venni, ami kell neked, egyszerűbb, ha veszel.
Másrészt a figyelmesen elolvasod, amit mel6 írt, nem marházott le mindenkit, akivel cserélsz. Csak azt, aki olyan vonalkódra cserél, ami nem is játszik, és nem olyan kódra, amivel van játék. Hááát, tényleg nem túl célszerű. Gondold végig, hogy fordított esetben Te mit szólnál. Bocs az off-ért.

Sziasztok!
Szóval én lennék az, akiről az előbb szó van! Nem bújkálok, és nem kell nem megmondani, hogy ki vagyok.
Ennek a dolognak az előzményét persze és a végét mel6 nem írta le!
Erre a fórun üzenetre válaszoltam!:
"Cheetos The Dog matricák cserére várnak:
8,11,12,13,14,23,25,34,37,41,42,43,44,49,50,53,56
,61,65,66,67,68,69,75"
Nos ebből arra köv. , hogy cserélni akar, de mindegy! Elmondta, hogy nem akar max vonalkódra stb...!
Nem is akadékoskodtam megkérdeztem, hogy 7db. matricáért , mennyit kellene küldeni! Válasz 1:1
Ez már nem igazán tetteszett,mert egy db. 58g-os Twix szelet 97Ft! Egy olyan matrica max 20 Ft-ot ér! (Nem azért írtam ezt, hogy meg vegyem!!!!)
Mindegy leírtam amit az előbb mel6 leírt, de hozzá kell tennem normális hangvételben és nem sértegettem senki!
Már nem egy ember cserét velem és őket sértegeti! Undorító, úgyhogy mielőtt rólam rossz benyomást keltene magán kéne legondolkodniia!
Beszúrom hogy mindebki eltudja olvasni, hogy azok akik velem cserélnek Marhák!!! Hát kösz! És nem vagyok mérges stb.! Csak nemszeretem az ilyeneket! Ja és én nem marházom le azokat akikel cserélsz és nem ítéllek el és nem dugiban a hátadmögött írom ezeket!
És most : "
Szia Niki!
Úristen miket írtál itt?
20 Ft egy matrica???te sem gondoltad,hogy eladom pénzért őket.Tök
hülyeség lenne,mert ha megveszel 7 db-ot,akkor az 140 ft,a posta ktg
meg 212.Szóval többe kerűl a leves mint a hús.
Másik:ki az a marha aki cserél veled csokis papírt és nem kéri a
kódot,csak a vonalkódot,amikor az meg nem is játszik,és ha netán el is
küldöd a kódot,akkor meg igényt tartanál a nyereményre?Ja,és ha nem
nyer valaki,akkor visszakérheti a matricákat,mert nem hozott neki
szerencsét?Na mindegy.csoki árát kicsit eltúlóztad.100 ft és még
drágább?Hol lehet ilyen drágán kapni?????
Akkor nincs csere.
szia:melinda"
Ennyi! Köszi, hogy legalább én is elmodhatom a véleményem!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások