Nekem is feltöltötték a hétfőn elsőbbségi ajánlottan feladott pontjaimat. Nekem ma estére lettek feltéve a pontjaim, hiper - szuper gyorsak voltak, már nekem másodszorra is!

" alt="

">

" alt="

">
A hétfőn elsőbbségi ajánlottan feladott Kinder-pontokat mára már jóvá is írták, és ki is választottam a lestoppolt takarót. Tegnap nem is néztem, így nem tudom, hogy ma vagy tegnap tették fel a pontokat.
Köszi Macskusz! Kár , hogy nem továbbtanulási tárgy,csak le akarja tudni.
on-lány
grat

" alt="

">
Van olyan gyerek aki az ujjából ráz egyes ttárgyakat

" alt="

"> Az angol nálunk is ilyen eset

" alt="

">
A fiam angol írásbelije 92%-os lett.Jó a tanulás-eredmény arány.Túl jó.
sada
bent van, onnan néztem én is

" alt="

">
Írd be az elérhetőséghez a tel. számot!
Interspar - Laktacyd nyereményem után reklamáltam a Progressive Studio Kft.-nél, nagyon kedves volt a hölgy és felvette az adatokat és a héten postázzák is az elmaradt könyvet.
Elmondta , hogy sok panasz érkezett , mivel nem ajánlottan lett feladva több csomag is eltűnt

" alt="

">
Akinek nem érkezett meg valami hívja fel őket!
A KINDER nekem nagyon pozitív, eddig minden pontomat időben feltöltötték. A hétfőn beküldött pontjaimért már csütörtökön ki is választhattam a dzsekimet. A csoki kicsi, finom, és a dupla csomagolás miatt a pont kivágás sem okozott kárt benne. Ráadásul 3-as kiszerelésben akciós áron tudtam sokat vásárolni. Így pár hónapra elvagyunk csokival látva. És garantált, szuper ajándékokhoz jutottunk. Csak érkezzen meg hamar.
Az már legutóbbi feltöltésnél sem volt.
Feltöltötték a kinder pontjaimat

" alt="

"> ,de nincs takaró raktáron.
Szerintetek lesz még?
Nekem is

" alt="

"> Ez hihetetlen jó szervezés...
A tegnap feladott Tibi pontjaim ma már fel voltak töltve. Gyorsan le is vásároltam.

" alt="

">
Le a kalappal előttük!
Most voltam Coop-ban és a pénztáros szólt, hogy irjam rá a blokkra nevem cimem, és dobjam be a ládába. Gondolom látta, hogy csak csupa nyerős dolgot vettem

" alt="

">
Ma jutott eszembe amikor feladtam a Rama pályázatom, hogy az előző játékon nyert könyvemet még nem kaptam meg.
Gyorsan írtam egy e-mailt. 1 óra múlva jött a válasz, hogy újból postázzák.
Na már fel is töltötték az elmaradt 10 pontomat

" alt="

">
Tegnap elsőbbségivel feladott Tibi pontjaim ma már be is válthattam

" alt="

">
Betti: igen, lehet tudni mennyi van.
Csajok, azt is lehet tudni, hogy miből még mennyi van?
Konkrétan a fondü és a pendrive érdekelne, ha nem sikerülne a fondüt összeszedni.
Az én összes Tibim is feltöltötték és be is vásároltam

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások