Élményeid a játékkal kapcsolatban?
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 160 / 160 oldal |
Igen, én is csinálom ezt, de már előfordult, hogy nem tudtam rájönni minek is a vonalkódja. Néha nem egyértelmű. Főleg, ha szigorúan csak a kódot vágod körül. Néha ráírom a hátuljára, de ez sem mindig jön be, mert pl. a Knorr nyereményjátékokhoz egyszer a leves kód, másszor a szósz, stb... kell. És akkor nem mindegy, melyik kódot küldöd be még a Knorrok közül sem...
Nem olyan nagyok ezek, nem kell elrakni az egész zacskót, csak a vonalkódot pl. A konyhában van egy ilyen bazáros doboz abban. Aztán, ha valami aktuális, leltároz az ember, beküldi. Aztán reménykedik. Sokszor hiába, néha nem.
És addig is hol tároljátok az ilyen dolgokat?
"edzés" kérdése az egész! Nálunk a család már nem dob ki semmit, hátha akciós, lehet vele nyerni.. . Persze a nagyobb dolgokról Ők is tudnak.
KoWaX! Szerintem lesz jövőre is akció. Vagy karácsonykor vagy előbb-utóbb.
minek neked maggi pont. már lejárt az akció nem?
Haho! A barátnőm kapott egy dossziét a barijától, ezentúl ők játszanak. Megmutattam ugyanis a börge-gyűjteményem, a pezsgős poharaimat, a vízforralót, a szeletelőgépet, könyveket, polókat, terítőt ....
De most akkor kitől kapok sok-sok Maggi pontot?!
De most akkor kitől kapok sok-sok Maggi pontot?!
Várom, hogy nyerjek egy autót, azt legalább nem a postás hozza ki.
Ezt én is tapasztaltam, hogy először csak irigykednek, majd a legjobban tiltakozó is előbb-utóbb rávetemedik arra, hogy vegyen és beküldjön valamit.
Engem megkért a haverom, hogy mivel én olyan szerencsés vagyok, "áldjam meg" a Sió címkéket, mielőtt beküldi. 

Még jó, hogy legalább kihozza. 

Akkor én az első fázisban vagyok: a család mániákusnak tart, semmi nagyobb nyereménnyel még nem dicsekedhetem. Bár ha valami apróságot is nyerek a postás úgy hozza ki, hogy megint nyereményt hoztam! Hát elég idegesítő...Várom a második fázist. Mennyi ideig kell várni?
két fázis van,először hülyének néznek (család, ismerősök,stb); aztán irigyelnek. Hogy Te milyen mázlista vagy. Persze ők is megtehetnék, hogy játszanak, szabad.
Igen. Én is azt várom.
Kiváncsi lennék, hogy mit szólna hozzá, ha ezzel a "szeméttel" nyernél havi 150e Ft-t, vagy egy floridai utazást.

Remélem ez egy vidám témakör lesz.
A barátnőm elég sok 'műanyagot' főz. Egyszer a barátjával jött. A srác észrevette, hogy a tasakokat, amiket hoztak egy dossziéba raktam. Hazafelé menet megkérdezte a barátnőmet, hogy nekik otthon miért nincs olyan dosszié, amiben a szemetet gyűjthetik.
A barátnőm elég sok 'műanyagot' főz. Egyszer a barátjával jött. A srác észrevette, hogy a tasakokat, amiket hoztak egy dossziéba raktam. Hazafelé menet megkérdezte a barátnőmet, hogy nekik otthon miért nincs olyan dosszié, amiben a szemetet gyűjthetik.
Már páran leírtak egy-két esetet (akár pozitív, akár negatív) ezzel kapcsolatban. Gondoltam szerkesztek egy ilyen témakört. Ma a munkahelyemen kikukáztam egy hosszanfrisst, mer t a csajok kidobták annak ellenére, hogy szóltam nekik. Az arcokat nem írom le. Megdöbbentek egy kicsit. Majd nyugodtan kivágtam a dátumot és a sarkot, lemostam mosószerrel és újra kidobtam. Azóta nem engednek venni a közös kekszből.