Smile!
Te hol vásároltál?
Nyerőpercek
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 160 / 232 oldal |
Nálunk nem volt gond,ha nem érted el az összeget,ha kevés hiányzott hozzá akkor ráfizettem,de ha csak kicsi maradt rajta az elveszett,nem akarták levásároltatni az egészet.
akkor már nem küldöm el

VAN 8 KÓDOM HAD KÜLDJEM EL
Akkor nekifogok. Szurkoljatok

madardr,
http://www.fundangosports.com/
Itt a kollekció menüpontban a képre kattintva beadja az árakat.
http://www.fundangosports.com/
Itt a kollekció menüpontban a képre kattintva beadja az árakat.
A barátnőm ma elment az Árkádba, hogy beváltsa az 5 kódját. Kinézett magának 2 pólót, aminek darabja 4.990,- Ft, tehát 9.980,- Ft lett volna a végösszeg. A pénztárnál közölték vele, hogy nem tudnak 20,- ft-ot visszaadni, amire ő mondta, hogy nem is kéri. Azt mondták így nem OK neki, vennie kell még valamit, hogy elérje a 10.000,- Ft-ot. Gondolta vesz valami olcsóbb dolgot, pl. egy zoknit. A zoknik kb. 1.500,- Ft-ba kerültek, de nem vehetett, mert azok AKCIÓSAK!!!!
Otthagyta az egész üzletet......... Mondtam neki, hogy inkább a Mammutban próbálkozzon, talán ott normálisabbak?!
Otthagyta az egész üzletet......... Mondtam neki, hogy inkább a Mammutban próbálkozzon, talán ott normálisabbak?!
Nem értem rá visszaolvasni, esetleg megvan már a nyerő időpont? Csak hogy ne törjem magam feleslegesen

A férjemtől kaptam húsvétra... Azt mondta még szeretne egy dzsekit

Ditke62,
Te nem vagy kispályás csokiban
! (Sem.
)
Te nem vagy kispályás csokiban
! (Sem.
)silver
Játszol vagy jöhetek?
Játszol vagy jöhetek?
Sziasztok! Mennyibe kerülnek ezek a Fundango cuccok?
Köszö köszi végeztem 5:2
Van egy szabad órám meg 3 karton csokipapírom
Ha adtok ennyi időt, megfejtem azt a fránya szerverórát
Ha adtok ennyi időt, megfejtem azt a fránya szerverórát

thiefman meddig nyomod?
Én is nyomnék ha senki se nyomja
Végeztem.
11-ből 3 nyert. Nekem jobb az arány, mint az elején, de valszeg azért, mert akkor lassú internetkapcsolattal játszottam.
11-ből 3 nyert. Nekem jobb az arány, mint az elején, de valszeg azért, mert akkor lassú internetkapcsolattal játszottam.
wodehouse:szolj ha végeztél én is dobnék egy kettőt
16:00-tól 16:15-ig nyomnám, köszi.