Én is szeretnék már listán lenni!
Már nagyon elvagyok keseredve.
sada!
A topic megnevezését nem én választottam,ide szoktuk beírni,ha nem nyerünk.Régebben a negatív topicba írtam egyszer,amikor nem nyertem és ha jól emlékszem,éppen te tetted át ide! Nem vitázni akarok veled és nem is volt ilyen érzésem,hogy még nem nyertem,csak most ezen a játékon nem.Javaslom,nyiss egy most nem nyertem topicot és akkor nem lesz ilyen félreértés!
szednori
Tényleg nem vigasztaló, mert nem is akart az lenni.
Nem is cinikus. Csak tárgyilagos.
Inkább a te beírásod volt ilyen előzmények után cinikus az "Akik még nem nyertek..." topicban.
lindababa!
sada és nemeths beírásomhoz való hozzászólása nem vigasztaló hangnemű,inkább cinikus

" alt="

"> Valóban több nyeremény összejött,aminek nagyon örülök,de miért baj,ha 13/0-ra ezt írtam=

" alt="

"> ???
Na jó, kezdődik a kedvenc szellemes filmem.
Hol van még a karácsony? 40 fok meleg van, gondolni se merek rá.

" alt="

">
Igen. De az az igazság, hogy már vettem fényképezőgépet, meg kamerát is, csak szerettem volna a keresztlányomnak egyet karácsonyra.De azért venni ilyen drágát nem veszek, de adni adtam volna a nyereményből.

" alt="

">
lindababa: nemsokára repülsz Egyiptomba ingyen! ez is főnyeremény,az út árából amit ajándékba kaptál pedig vehetsz egy jó kis fényképezőgépet,mellyel kint sok-sok gyönyörű fotót készíthesz a legközelebbi fotós játékokhoz. jó vígasz?:´´
sada
Engem is vigasztalj meg.

" alt="

">
szednori
Nem jött össze a Signál. Nagy ügy.
De összejött Bali, Coop10e-es, Reál 10-es, adidas cuccok, denaette, UEFA pc, stb, stb....
Minden még neked sem jöhet össze!

" alt="

">
Signal 0/16

" alt="

">
Nekem cak 4/0, de nagyon szomi vagyok, ráadásul coop is semmi, szóval már nem is örülök az optiwelles neszeszernek annyira.....
Signal 13/0

" alt="

">

" alt="

">
lindababa Hozzászólás - 2008. június 23. :: 16:46
Nagyon szomorú vagyok, nem nyertem a Signallal.

" alt="

">
Egész hétvégén játszottam, adidas, str8, garnier, bounty!
és továbbra is semmi !!!

" alt="

">

" alt="

">
NAgyon szomorú vagyok

" alt="

">
Nem hiszem el Knorr csésze 5/semmi, pedig annyira biztos voltam benne hogy nyerek.

" alt="

">
Háááát,sok-sok játékból seeeeeeemmmmi.de nem adom fel azért sem!Fortuna majd csak meglát minket is,remélem.
DE ,Tchibo ,Chio ..........sok-sok pályázatból semmi . Remélem lesz ez jobb is.
Hajnal 4-kor küldtem Pepsit, Stellát, Borsodit és Sport szeletet, de nyilván más is korán kelt...
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások