Ördöglakat: szerintem sem a karácsony, sem a valnetin nap nem szól a szeretetről.

Csakis a pénzről szól. Amitől már hányingerem van. Ezek az ünnepek már rég nem arról szólnak amiről kéne. Vegyünk fel hitelt karcsira, minál többet költsünk, röpködnek a százezrek, szóval ... na mindegy...
barti!
Te nem szeretsz nyerni?
queene
Milyen igazad van. Remélem, jól írtam le a neved, ha nem, bocsi.

Ezért nekem itt semmi keresnivalóm!
Felettébb érdekes jelenség

Hogy nekem meg milyen furcsa egy nyereményvadász oldal fórumán olyan vitát olvasni, ami arról szól, hoyg milyen csúnya dolog nyereményre vágyni

Mindenki szíve joga, hogy mit kér. Én nem nyereményt kértem volna, de megértem azt is, akinek ez szerez örömöt. Nekem sincs senki közelim, bár vannak rokonaim, ismerőseim, akiktől kapok s akiknek adok ajándékot, de ez mégsem olyan, mint egy családi karácsony. Én is nagyon örülnék egy szép nyereménynek, mert azt úgy venném, hogy anyuék odaátról is gondoskodnak rólam. Ezért ne itéljétek el azt, aki nyereményt szeretne, lehet, hogy asonló okokból és nem nyerészkedésből.
Szerintem annak van igaza, aki csak egy smile-t írt be a buborékba, hiszen két ember között legrövidebb út egy mosoly

edebede,
hasonlóan gondolkodunk!

Egyébként nem szép dolog, hogy karácsony előtt azon megy a vita, hogy ki mit ír be a saját kis buborékjába!!
Sztem mindenkinek szíve joga mit kér!
Nem kéne ilyen dolgokon fennakadni.
Ez csak az én kis véleményem, ezzel senkit nem akarok bántani, csak így gondolom!
Ördöglakat! Nem akarok belegondolni senki életébe! Mindenkinek megvan a maga baja. Én a beteg gyerekemnek kértem gyógyulást kb. 15-ször. Semmi mást. A gyógyszerek mellett én sem tudok ajándékot venni mégis szép a karácsony. A továbbiakban NO COMMENT!!!
Csak jól esne nyerni

Én is csak arra akartam utalni, hogy mindenkinek szíve - joga mit kíván.
Azt sem tudjuk, hogy ha valaki elmond pl. egy imát egy templomban, az miről szól, s ez így van jól. Az meg, hogy nem vagyunk egyformák, szerintem tök jó - nem szeretnék klón-ildicc lenni
Nyereményjátékon meg igenis, jólesik nyerni

Végre én is nyertem egy angyali üdvözletet, amit január 31-ig postáznak :-))) :-)))
Az is lehet hogy valaki azért kér nyereményt az angyaloktól mert nincs akitől karácsonyi ajándékot kapjon-egy kis szeretet pótló

Igen, a legfőbb pont, hogy nem vagy számlatulaj

Már eleve több ponton nem stimmelt a dolog, csak azért írtam be.
hűha, igen Direkt kihangsúlyozták, hogy nem szabad belépni emailben megadott hivatkozáson keresztül!
Kaptam egy ilyen mailt, ugye ez az amiről a híradások szólnak? Merthogy ennél a banknál semmim sincs.
Udvozoljuk a Budapest Internetbank
Szamlavezetesi Rendszer oldalan!
Kedves számlatulajdonos!
2006. december 1-jén a rendszerünkben a banknak pénzmosással,
hitelkártya csalással,
terrorizmussal kapcsolatban és a visszaélések ellenõrizése céljából zárolnia kellett néhány számlát.
Az ezekkel a számlákkal kapcsolatos információt megkapták
levelezõ bankjaink, valamint a helyi, szövetségi és nemzetközi hatóságok.
A kiterjedt adatbázis-mûveletek miatt néhány számla esetleg
megváltozott. Arra kérjük tehát ügyfeleinket, hogy ellenõrizzék
csekk- és megtakarítási számláikat, hogy ezek aktívak-e, vagy hogy a jelenlegi egyenlegük megfelel-e a valóságnak.
A bank az összes ügyfelét értesíti jelentõsebb visszaélés vagy bûnügyi
cselekmény esetén, és megkéri Önt arra, hogy ellenõrizze számlája egyenlegét.
Ha úgy véli, vagy azt találja, hogy a számláján visszaélést követtek el, errõl
értesítsen bennünket úgy, hogy belép az alábbi hivatkozáson keresztül.
Belépés
A belépéshez írja be azonosítóját és jelszavát,
majd nyomja meg a 'Belépés' gombot. Kérdés esetén hívja a TeleBankot: 06-40-477-777.
Észrevételek, javaslatok
örödglakat, szerintem sajnos sokszor a Karácsony sem a szeretetről szól. Ha arról szólna, akkor nem költenének az emberek ennyi pénzt ajándékokra, mintha a szeretetet csak anyagi dolgokkal lehetne kifejezni. Szerintem barti mondandójának is mélyebb dolgokra vonatkozott.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások