Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 160 / 9365 oldal |
Nescafet itt az oldalon tegnap direkt kifotóztam...ott van h 1 nyertes 1x nyerhet..mára..kivették azt a sort itt az oldalon...érdekes
browni
Jól látod! 👍
Jól látod! 👍
Engem csak az zavar, hogy ha ilyen szerencsés, vagy ilyen sok blokkja van, akkor lehet ő viszi haza a fődíjat is, pedig én azt már elköltöttem fejben.
" alt="
">
Plusz még mindig nem tudom, hogy melyik boltlánchoz tartozik az a fura AP kód, de ez már csak pusztán kíváncsiság.
" alt="
">
Plusz még mindig nem tudom, hogy melyik boltlánchoz tartozik az a fura AP kód, de ez már csak pusztán kíváncsiság.
Addig nagyon zavaró lehet hogy valaki nyer 3 x amíg nem ő az , utánna már nyílván semmi baj nem lenne vele
" alt="
">
" alt="
">Én sem olvastam korlátozást arra vonatkozóan hogy egy ember mennyit nyerhet. Viszont sajnos a szervezők sem nagyon válaszoltak erre a kérdésre mikor írtam nekik . De ezek szerint mivel már van aki 3 is nyert nincs korlátozás mivel ott van a nyertes listán. Ugye itt utólagosan ellenőriznek és ha lenne korlát nem lenne kint a név 3x
Levcsisz!
A korlátozást a játékszabályban én nem találtam, csak itt a webnyeremény oldalán. Szóval vagy nem is volt, vagy változtattak.
A korlátozást a játékszabályban én nem találtam, csak itt a webnyeremény oldalán. Szóval vagy nem is volt, vagy változtattak.
Ezt inkább a szervezőktől kellene megkérdezni, nem?
" alt="
">
" alt="
">Nescafe játékban az van h 1 személy 1 ajándékutalványt nyerhet...akkor hogy is van az h a nyertesek listáján Gere Lászlóné 3 t is nyert????
Nagyon érdekes....
Nagyon érdekes....
Bocs hogy bele van vau, de 2024 nyara nem más fél éve volt
" alt="
">
" alt="
">Szerintem csak a főnyereménynél kérik be, de nagy összegről lévén szó, valószínűleg még a simliskedők sem kockáztatnának. Talán.
Nescafenál rés van a pajzson? Bekérik a blokkokat?
"A főnyeremény, egy LAKÁS a budapesti Királyhágó
Residence lakóparkban (új építésű, 1. emeleti, 53 m2 alapterületű lakás, 11,5 m2 területű erkéllyel.)"
Tehát egyértelmű, hogy (terem)garázs, parkoló nem jár hozzá, de vehetsz vagy bérelhetsz, ha kell.
A lakásárak pedig folyamatosan változnak. Mire megkapja a nyertes, már tuti nem annyi, mint másfél éve volt a játék meghirdetésekor.
Nézelődj:
https://csillaghegy-residence.hu/hu/lakasok/
Ha nincs hozzá garázs, akkor már nem is kell?
Residence lakóparkban (új építésű, 1. emeleti, 53 m2 alapterületű lakás, 11,5 m2 területű erkéllyel.)"
Tehát egyértelmű, hogy (terem)garázs, parkoló nem jár hozzá, de vehetsz vagy bérelhetsz, ha kell.
A lakásárak pedig folyamatosan változnak. Mire megkapja a nyertes, már tuti nem annyi, mint másfél éve volt a játék meghirdetésekor.
Nézelődj:
https://csillaghegy-residence.hu/hu/lakasok/
Ha nincs hozzá garázs, akkor már nem is kell?
Sziasztok! A Szerencsejatek zrt nyeremeny lakasarol azon kivul h 1 emelet erkelyes 53 m2 lehet meg valamit tudni? Mert a Zrt szuken csepegteti az infokat Pl Kbmennyit er? Van evhozza fedet gk parkolo v legslabb kulszini? Egy ilyen promocional csinalhatnanak egy prezentaciot is
jojo
én is várok még cba nyereményt
én is várok még cba nyereményt
Érdekes ez a Nescafe játék...Gere Lászlónénak nagy szerencséje van már 3x nyert napi nyereményt....nem tudom,hogy csinálja...
Zorro!
Én az egyik Nescafe-sat nem tudom hová tenni. Még csak sejtésem sincs, melyik bolthoz tartozhat ilyen: A11101111
Én az egyik Nescafe-sat nem tudom hová tenni. Még csak sejtésem sincs, melyik bolthoz tartozhat ilyen: A11101111
Vár még valaki Cba nyereményt ?
"Ötcsillagos Nyereményjáték ! "
"Ötcsillagos Nyereményjáték ! "
Igen van 293:kezdődö Ap
A tescoban van Ap kód ami 293 kezdődik? Még sosem láttam a 117 és 0570 kezdetűn kívül mást! A tesco balaton listán van egy pár...
És nem adtam elég hasznos választ, vagy miért kell megjegyzést tenni?
Egyébként a nyitófül volt az eredeti kérdés, nem a doboz, ha már...
De inkább nem írok semmit legközelebb. 😑
Egyébként a nyitófül volt az eredeti kérdés, nem a doboz, ha már...
De inkább nem írok semmit legközelebb. 😑