A főoldalon is megtalálod:
https://www.webnyeremeny.hu/lego-nyeremenyjatek
...és hol van az a játék?

" alt="

"> Mármint az oldal... nem a lego, mert az a boltban.
A Pick utalt ma már valakinek?
Nem fogod elhinni. Lego-val.

" alt="

">
Jó reggelt.. vagy napot... a LEGOKAT mivel lehet nyerni?
weber, törpi!
Köszönöm szépen! 🤗
babar:igen,ma ezt a választ kaptam tőlük:Kedves Játékosunk!
nyereményét a Játékszabálynak megfelelően 120 napon belül GLS futárszolgálattal kézbesítjük önnek.
Üdvözlettel:
a Finish csapata
Igen babar, hozzánk se jött még.
Lidl-Finish utalványt vár még valaki?
Köszönöm a választ előre is!
weber
Hááát ez a Samsung Members-es zoknis játék nem lesz a kedvencem... Nekem is ugrál össze-vissza, Kb. 3. játék próbálkozásra meg már jobbra mászik a zokni... (kb. lehetetlen elkapni a csomagokat). Újraindítás után: a már alakuló pontszámokat (62... 91...102) nem jegyzi meg. Már majdnem földhöz vágtam a telót, amikor látom, hogy némi késéssel ugyan, de megjelent a bűvös 102-es érték az 1. napra. Hihetetlenül béna ez a mini-game! (Mindenkinek kitartást a próbálkozásokhoz, és sok-sok türelmet a játékhoz!)
Na meg tudtam nyitni a játékszabályt és baromság a 100 pontos határ. Kevesebbel is játékban vagy. Erről ennyit.
Samsung Members
Elég idiótán működik a játék. Ha tényleg csak 100 pontnál menti el az eredményt, az érdekes lesz. Nekem ugrál össze vissza a csizma. Másnak is?
Winner79
Én Chromebol töltöttem fel, de laptopról, telefonról nem sikerült. Vagyis egyszer sikerült, de akkor webes nézetre állítottam a böngészőt, nem mobilosról, a képet pedig lekicsinyítettem. Nekem utána kiírta, hogy sikeres feltöltés (nyerni nem nyertem sajnos 😄).
ja,bocsi,ha Reál majonéz,akkor nem ez
agi80:Ecofamily és 30-áig tart
Sziasztok
S.O. S. Volt olyan játék, vagy melyik játék volt ahol sorsjegyet adtak és lehetett nyerni 1 db hellmann's 404 g reál majonézt?
Winner79,
Edge-ből töltöttem fel és jpg formátumban 343 KB volt a kép mérete, a telefonon van olyan funkció, hogy kicsinyíti. De olyan nagyon egyértelmű jelzés itt sem volt a feltöltésnél, hogy sikerült.
Segítsetek légyszi...aki küldött be Tibi blokkot...milyen böngészőt használtok és milyen file formátumot .? .mert már nem tudom hol a hiba..miért nem tudom feltölteni a blokkot???
P&G:pgnyeremenyek@wonderduck.hu
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások