Nem ma kezdtem én sem a fórumon a cserét,de amilyen e-mailt kaptam megdöbbentett.Lett volna csokispapír cserém csak vonalkódot akart adni,de nekem belső kód is kellett,mert ugye az játszik, erre az illető azt írja:
kódót is küldjem el bel"ole amivel lehet hogy még nyersz is mondjuk egy tévét (ami meg engem illetne, mert én költöttem rá és nekem volt szerencsém)!
No comment!
http://www.kvvm.hu/szelektiv/jatekszabaly.html
márc 15 már régen elmúlt,de nem olvastam,hogy valaki is nyert vagy kapott volna ajándékot.
A tisza-tó játéknél még mindig csak a csütörtöki jelszavak vannak fent.
Úgy látszik ez nem az én hetem.
A Rama- vonal, ahol az adataidat kell(ene) bediktálni, nem elérhető

Ide is beírom. (lásd Nyerteseknél is.)
A ceghirportal.hu-n meghirdetett csoki csomagról a nyeremény felajánlója nem tud semmit!!!!
Ma hiába hivogattam többször is a kinder VB infó vonalát,mindig foglaltat jelzett,volt amikor fél órán keresztül.
Hát ez marha jó. "szabadáras"
Tényleg bosszantó!
Valaki írta itt, hogy a Coop ún. "szabadáras"
:?
Sőt, sokszor nincs is az akciós áruból a boltban.
Én már két hete kivertem a balhét Budapesten a XX. ker-ben.
Nem csak az akciósokkal van itt gond, hanem rendre nincs vagy rosszul feltűntetve az ár. Sok bosszantó dolog van errefelé.
Mi a túrónak hirdet a Coop akciót ha nem annyiért adja a cuccot mint amennyiért az újságban benne van???

Gondoltam, hogy ebédidejük volt.

Mindig így járok. Na, de 2 óra ebédre nem túl sok? Nekünk csak 30 percet adnak (én is hostesskedek hétvégente). hm. Majd szólok a főnökömnek.

Mi nálunk 13-kor találkoztunk velük hétfőn.
Egyébként ebédidő van 12.00 és 14.00 óra között.
Térerőpróba észrevételeket küldhetitek nekem mailben, továbbítom.
exkluziv
E-mail ment!

Igen, a testvérem mondta, hogy délelött ott voltak, de hidd el, amikor én mentem ( 12:45) nem volt ott senki!
Nem olyan nagy a Szabadság tér, hogy ne találjam meg őket nem gondolod?

exkluziv
Pedig ott voltak. Mi nyertünk is. Nagyon kedvesek voltak, segítőkészek.
( Az OTP régi helye előtt sátoroztak, a Szabadság téren )
Maui!
Nem kaptam rá választ igazán, hogy mi volt a gond, de ma hajnalban újra elküldtem az sms-t (előfizetős 30-as számról) és a következő másodpercban megjött a válasz, hogy nyert.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások