Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 160 / 246 oldal |
Nekem is feltöltötték a tibi pontjaimat.De 50-ből csak 40-et(ez negativ),de irtam nekik,kivi leszek mit válaszolnak
Nekem is feltöltötték a Tibi pontjaimat, pedig hétfőn adtam fel elsőbbségivel! Ez aztán a gyorsaság!
" alt="
"> A futárjuk is lehetne ilyen gyors
" alt="
">
" alt="
"> A futárjuk is lehetne ilyen gyors
" alt="
">Én is megkaptam a visszaigazolást.
" alt="
"> Mivel csak határidőt adtak meg a kiszállításra, remélem, hogy azért valójában hamarabb érkezik.
" alt="
"> Mivel csak határidőt adtak meg a kiszállításra, remélem, hogy azért valójában hamarabb érkezik.Visszaigazoló e-mailben: Futárszolgálattal küldik legkésőbb 2009.02.15-ig. Na ez már nem annyira pozitív
" alt="
">
" alt="
">Pénteken elsőbbségi ajánlottan adtam fel a Tibitronokat és nekem is ma jött az e-mail, hogy feltöltötték. Csoki fondűt választottam.
hungarita - én is most vásároltam le, igy a pendrive-ok száma 248.
Feltöltötték a tibitronjaimat! E-mailt kaptam róla. Úgy tűnik, én voltam az első vásárló a raktérben, így most a pendrive-ok száma eggyel lecsökkent.
" alt="
">
" alt="
">Roni74: nem,múlt héten aludtam. ez még eggyel és kettővel ezelőtti. mi még egy hívást sem kaptunk eddíg
Azt hiszem én sem jártam annyira jól a sportszelettel, mert én 3 notesz helyett kapok 1 pólót.
törpi ez a múlt heti beküldésed még?
ennyire nem mentem bele
" alt="
"> vagy elhozná személyesen
" alt="
"> az lenne a tuti
" alt="
">
" alt="
"> vagy elhozná személyesen
" alt="
"> az lenne a tuti
" alt="
">Törpi, és ismered is? Legjobb leadja neked a heti listákat. Sokkal gyorsabb lesz a kiértesítés.
" alt="
">
" alt="
">a Soproni adatokat felvevő telefonos hölgy Nyergesújfalun lakik
" alt="
">
" alt="
">,mint mi
" alt="
">
" alt="
">,mint miKöszi! Csak a Tibit töltenék már fel a változatosság kedvéért! Mármint a pontokat.
nem olvastam vissza,hogy beírta -e valaki ,de a KINDER raktár fel van töltve!
Én rosszul jártam, volt kb 10000 pontom, rendeltem többek közt egy noteszt, adtak helyette egy olcsóbb kulcstartót, hogy a másik nincs. Túlvásároltam magam, azt felajánlottam, aztán még találaltam a szekrényben 6-szor 33 pont értékú csokit. Most megszívok, hogy kigyűjtsem a kindert. Freecard one. Csokira meg egy vagyont költöttem.
Ma engem is hívtak és én is bármit választhattam a notesz helyett
" alt="
"> a csíkos pólót választottam én is
" alt="
">
" alt="
"> a csíkos pólót választottam én is
" alt="
">Samidala
Tényleg megörültem neki, és kérdeztem is a hölgytől, hogy a galléros pólót is lehet, hiszen tényleg nagyon sok pontkülönbség van közte. Mondta, hogy bármelyiket lehet. Ezt most úgy élem meg, mint egy nyereményt.
Tényleg megörültem neki, és kérdeztem is a hölgytől, hogy a galléros pólót is lehet, hiszen tényleg nagyon sok pontkülönbség van közte. Mondta, hogy bármelyiket lehet. Ezt most úgy élem meg, mint egy nyereményt.
Jól jártál
" alt="
">
" alt="
">Nem-nem. A csíkos pólót, az tetszett volna eredetileg is, de hol volt nekem annyi pontom.