Külföldi szerencsejátékok, nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 160 / 303 oldal |
nyul: nem most regiztem , már 3 éve.
Univer fődíj: 1 millió Ft
Szurkolj együtt a Jameson-nal, és nyerhetsz!
Nyerj páros jegyeket a Chivas Regal online játékában!
Ha jól értettem azért, mert regisztrált a g2space-n a 100ezredik felhasználó és ennek örömére van a duplázás.
nyul: 6 db toll. Be is álltam érte gyorsan sorba, 133. vagyok.
Ma a g2spacen mindenből dupla menetet ad, nem tudom miért.
Ma a g2spacen mindenből dupla menetet ad, nem tudom miért.
Sziasztok!
Mik azok az új ajándékok a prizeen, amik, olyan színes karok? Én csak most vettem őket észre.
Nyert már valaki autóillatosítót (légfrissítőt)? Milyen illata van?
Mik azok az új ajándékok a prizeen, amik, olyan színes karok? Én csak most vettem őket észre.
Nyert már valaki autóillatosítót (légfrissítőt)? Milyen illata van?
köszi Tibii, akkor feltöltöm a maxpackokat...ők majd leemelik automatikusan, vagy újra nekem kell rányomnom valahol, hogy hozzájárulok a levonáshoz?
Hogy énis hozzá szoljak az elötem lévökhöz.
A rankod novekszik ha naponta belépsz x %-ot.
De minél nagyobb a rankod annál kevesebbet!
PP beváltáskor is növekszik de minél nagyobb a rankod annél kevesebb %-ot.
Ha a fizetös játékoknál is nyersz plusz bubzot attol is novekszik!
Az Arany rank 4-est hogy el lehessen érni ahoz minden nap 2 pp-t kell beváltani és ugy lesz meg 100 nap alatt...
Ha jol emlékszem,mert ott már naponta -1%-ot csökken a rankod!
nem nap függö a rankod csak és pp beváltása nélkül asszem arany 1-es röl nem is tusz feljebb menni!!!
A rankod novekszik ha naponta belépsz x %-ot.
De minél nagyobb a rankod annál kevesebbet!
PP beváltáskor is növekszik de minél nagyobb a rankod annél kevesebb %-ot.
Ha a fizetös játékoknál is nyersz plusz bubzot attol is novekszik!
Az Arany rank 4-est hogy el lehessen érni ahoz minden nap 2 pp-t kell beváltani és ugy lesz meg 100 nap alatt...
Ha jol emlékszem,mert ott már naponta -1%-ot csökken a rankod!
nem nap függö a rankod csak és pp beváltása nélkül asszem arany 1-es röl nem is tusz feljebb menni!!!
poet: küldenek e-mailt, hogy lejárt a tagságod, elméletileg 3 nap alatt ha feltöltöd a MaxPackokat, és újra feliratkozol, akkor nem veszik el partid, vagy valami ilyesmi. Én a helyedben az 1hónap után egyből feltölteném a 6 MaxPackot, és gyorsan folytatnám, mert az alatt a 1-2 nap alatt nekem nem volt dupla parti, dupla pont. Azt már nemtudom, hogy visszamenőleg megadták-e 

Sziasztok, lassan lejár az egy hónapom a Prizee Club-ban. Akkor majd értesítenek, hogy mikor rakjak fel újra hat Maxpackot; vagy töltsem fel, és automatikusan elveszik, vagy...?
zsanett25: Le hát! Meddig tart aláfirkantani a nevünket? A feladó meg amúgy sem ellenőrizteti egy írásszakértővel, h biztosan a mi kézírásunk-e... 

Szerintem a rang abszolút PP függő nem napfüggő!!! Én már egy jó ideje nem raktam be PP-t és nem emelkedik a %.
544. nap - Silber Rang 4
408. nap - Silber Rang 3
276. nap - Silber Rang 3
408. nap - Silber Rang 3
276. nap - Silber Rang 3
Nem mindig kell annyi nap.
Pl. nekem 624 napom van és a rangom Arany1
szerintem függ, hogy mennyi Maxpackot váltasz be
ezen a regimen kezdetben elég sok kódot beváltottam, lehet ezért adták meg hamarabb
már egy ideje Arany 1 vagyok, de mivel mostanában nem váltok be kódot egyáltalán nem halad a nyíl a Arany 2 felé
Pl. nekem 624 napom van és a rangom Arany1
szerintem függ, hogy mennyi Maxpackot váltasz be
ezen a regimen kezdetben elég sok kódot beváltottam, lehet ezért adták meg hamarabb
már egy ideje Arany 1 vagyok, de mivel mostanában nem váltok be kódot egyáltalán nem halad a nyíl a Arany 2 felé
Én is hetek óta lesem a PP-t a g2space-en, kb 2-3x megnézem naponta.
Nálam is lenyúltak egy nyuszit, de most összejött egy második, amit meg is kaptam (így most már van régi és új típusú nyuszim is), sőt egy rubik-kocka is, ami sokkal kisebb, mint képzeltem, és nem tudom, miért a nyuszis oldala fekete-fehér, már 3 féle plüssöm van az ördög hiányzik még, de azt is szeretném majd. Most a hűtőmágnesekért állok sorba, már kb fél éve...
Nálam is lenyúltak egy nyuszit, de most összejött egy második, amit meg is kaptam (így most már van régi és új típusú nyuszim is), sőt egy rubik-kocka is, ami sokkal kisebb, mint képzeltem, és nem tudom, miért a nyuszis oldala fekete-fehér, már 3 féle plüssöm van az ördög hiányzik még, de azt is szeretném majd. Most a hűtőmágnesekért állok sorba, már kb fél éve...
975 nap kell ez arany fokozathoz? Akkor még jó sokat kell játszanom, én 370 napnál járok.
975 nap 
188. nap VIP Argent 3 

Ti hány naposak vagytok? én elértem végre az arany fokozatot 

Tulajdonképpen szinte duplán kell megdolgozni a cuccokért.
Amióta játszom 5 szőrmét lenyúltak, de csak összegyűjtöttem mind a négyet.
Amióta játszom 5 szőrmét lenyúltak, de csak összegyűjtöttem mind a négyet.

Igazán megtehetne annyit a Prizee, hogy ajánlottan adja fel.
Igaz az itteni postások az ajánlott levelet is lenyúlják.
Igaz az itteni postások az ajánlott levelet is lenyúlják.

Bublesz: szerintem a 100 eurós csekkért legalább egy évet kell sorba állni. Viki azért állt "csak" fél évet mert azonnal beállt a sorba amint ez az ajándék megjelent.
Nekem egy nyuszit nyúltak le januárban.
Nekem egy nyuszit nyúltak le januárban.