törpi
azok jók, és a ügyesnél is mindig a gyerekoldalt kezdem el csinálni, de sosem küldöm be, max. ha be lehet neten keresztül is.

" alt="

">
utána jöttek a garantáltak. pl. küldj be 3 Sunlicht mosogatószer címkét és egy hőálló tálat kapsz és ilyesmi,ja meg borítékos sorsjegy,ez sem tiltott az én koromban. anno 20ft volt. na de csendben maradok,mert eltértem a témától
igen,Kis Fülessel kezdtem,ahol még nem sok mindent kellett tudni. pl. mi látható a képen? labda,cica stb....
törpi
akkor jó korán kezdted, én is áprilisi vagyok

" alt="

">
én 7 évesen kezdtem kb. rejtvényekkel,most 34 leszek 2 hét múlva
törpi
az lehet, mióta játszol, én kb. 2008 eleje, mert onnantól lett netünk, vagyis 2007 végén, de akkor még nem tudtam, hogy ennyi játék van, amivel nyerni is lehet

" alt="

">
cappucci:én is sok mindent elosztogatok,de régebben is játszok,mint te

" alt="

">
törpi

" alt="

">
akkor egy cipőben járunk, csak neked jobban megy a dolog. Pedig a felét már így is elosztogattam családi, ismerősi körben .
nálam is megszaporodtak a cserélni akarók,de őket finoman elutasítom,hiszen nálam is a "készletcsökkentés" a fő célpont

" alt="

">
törpi
nekem eddig nem volt mit eladnom, most van pár dolog, de számomra inkább kacatok, ami másnak se nagyon kell. Vagy cserélni akar, de hát én meg nem akarok kacatot, kacatra cserélni, már idegesít, hogy itt egy nagy doboz tele cuccal. Szabadulni akarok tőle.

" alt="

">
cappucci: nincs más kamat meg ilyesmi rá,de jövő januárban akár kéred,akár nem kiszámlázzák
cappucci: ha ismert,megbízható eladó az ember,akkor megnő a vásárlóköre. de ez hosszú idő,még kialakítja az ember,én ezért sem váltok máshova. megpróbáltam máshol vagy nem adok el semmit vagy 1-1 dolgot.
törpi
de ugye kamatos kamat, meg ilyenek nincsenek, mindig 104 Ft marad a tartozásom? Akkor ott maradok örökre, max átírom az adatokat.
törpi
először azt hittem drágán adom, aztán levittem pár cuccot 1 Ft-ra de akkor se kellett senkinek. Persze ilyen válságban nem csodálom, hogy nem vásárolnak az emberek, meg ilyen postaktg mellett.
törölni is csak akkor töröltetheted magad,ha a tartozásodat rendezed feléjük
igen,sok dolgot sikerült,nem panaszkodom
törpi
ha vége ennek a dolognak, meg az utolsó terméket is végre kifizetik, akkor törlöm magam teljesen.
törpi
akkor te jó sok mindent eladtál, én 2-3 dolgot adtam el, és összesen kb. 1000 Ft értékben

" alt="

">
de! évente egyszer kiszámlázzák az akár 1ft-ot is,de ez most volt januárban,ha jól emlékszem
törpi
köszi, akkor végülis sosem kell majd fizenem.

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások