Szombat-vasárnap Baby Days a Kikában:
- a baby osztályon 15 % engedmény minden nem akciós termékre
- családi programok, termékbemutatók
- babával érkezőknek ajándék előke
- a születendő baba részére vásárolt termékek után az ár 10%-ának megfelelő összegű ajándék vásárlási utalvány
(Forrás: akciós újság)
Ha már szóba került a bobo-car... Ha megtetszik és vásárolni szeretnél, kedvezményesen juthatsz hozzá! Nekünk van, és állítom, a felnőttek legalább annyira élvezik, mint a gyerekek!

" alt="

"> További részletek e-mailben!
Akinek kaktusz hiánya van, Pennyben megint rengeteg féle kaktusz van olcsón, 3 db egyben meg külön külön is.
Fogarasi úti tesco, de sztem máshol is.
Danone Actimel kóstoltató (kétféle ízben, egy egész kisüveg)
bármely Whiskas termék vásárlása esetén ajándék egy W. alutasakos
vmilyen likőr kóstoltató
Debrecenben a Centrum helyén Alexandra könyváruház nyílik ma délután 5-kor. Hó végéig minden könyv 25% engedménnyel!
Most az első 500 Nők Lapja előfizető törölközőszettet kap ajándékba.
www.mc.hu akciók menüpont, v. 0613713232, v. az újságból kivágott kupont beküldeni.
Spar-pontgyűjtés
Vásároljon 2008 október 9. és 2009.február 15. között bármely Spar,Kaiser's vagy Interspar áruházban és minden 1000 Ft vásárlás után 1 db. hűségpontot adunk,amelyet a pénztárostól kapott,vagy a Zwilling bemutató állványról elvehető pontgyűjtő füzetben gyűjthet.Ha egy füzetben összegyűjt 10,25,vagy 80 pontot,megvásárolhatja a Zwilling konyhakések,ollók,vagy kiegészítők egyikét a feltüntetett kedvezményes áron.
Pontbeváltás:2009.március1.
Haas játékhoz:
Tesco október 10-16 között
Haas Natural pudingporok 3-at fizet 4-et kap 267,-Ft / 4 db
(Egyébként 89,-Ft /db)
Hossteses...

" alt="

">
...és a vevőszolgálaton lehet jelentkezni a blokkal v. hossteses dolog ez?
Ja igen, holnap este hatig, ma pedig 8- ig lehetett!
Elnézést! Szép színekban vannak a táskák, zipp nincs rajtuk, csak a tolltartón!
Mango Hozzászólás - 2008. október 04. :: 00:32
Ha a
Fogarasi,
Váci úti,
Budaörsi,
Megapark,
Pesti úti,
Pólus,
Campona,
Soroksári TESCO- ban két darab 20%- kal leértékelt normál szav idejű terméket vásárolsz egy blokkon, AKKOR garantált nyereményként ADIDAS tornazsákot, váltáskát, ceruzatartót kapsz garantált nyereményként!
Én két szupi tusfürdőt vettem és a LILA válltáskával, mint az ősz divatszínével tértem haza, kislányom szülinapjának elődélutánján!

" alt="

">
Nekem tetszik, remélem páran bevállaljátok!
MushaBelly
Gyűjtse a matricákat 11 héten keresztül a pesterzsébeti és a debreceni Tesco hipermarketekben és vásárolja meg több mint 60% kedvezménnyel a kedves és színes eredeti MushaBelly figurákat. A puha plüssállaták mindegyikének saját hangja van.
A sorozat 5 nagy (körülbelül 28 cm-es) és 5 kicsi (körülbelül 13 cm-es) plüssfigurából áll.
Nagyobb figurák: katica, béka, ló, malac, pingvin
Kisebb figurák: madár, nyuszi, kacsa, kutya, bárány
Minden 1000 Ft feletti vásárlásért matrica jár melyekből 30 db-ot kell összegyűjtenie ahhoz, hogy kezdvezményes áron hazavihesse 1599 Ft helyett 599 Ft-ért, a nagyobbakat 7999 Ft helyett 2499 Ft-ért.
Szeptember 29 - december 14
Egy pontgyűjtő 1 ajándék beváltására jogosít.
Egy aprónyulat már vettem nagyon édi.

" alt="

">
Libri akciók:
"Indián nyár" akció: szept. 16-tól okt. 20-ig szórakoztató könyvekre 10-50% kedvezmény,
"Igényes könyvek" akció: Több mint százféle művészeti könyvre, ismeretterjesztő albumra október 30-ig 50% kedvezmény!
Sparban - Panzani tésztákhoz (3 zacskó spagetti) műanyag tésztatartó az ajándék (eleve benne vannak a tészták) - 749 Ft.
Szeptember 25.től ha a dm-ben 1 db bármilyen Tonio Lamborghini férfi kozmetikumot (tusfürdő, dezodor, EdT, after shave) vásárolsz, 1 Ft-ért Lamborghini baseball sapkát vehetsz hozzá!
Ismét 1+1 nap a Tchibo-üzletekben!
2008. szeptember 26-án, pénteken 1 csomag Tchibo Exclusive Origins vagy Tchibo Espresso Superiore pörkölt kávé vásárlása esetén + 1 csomag a mi ajándékunk!
Üzleteink: Aréna Plaza Budapest, Árkád Pécs, MOM Park Budapest
ISP: Zacskós Bertolli szószokhoz 3 féle vászon tányéralátét van csomagolva, olyan tájas. Toscana, ..stb 449 Ft
Ma a Penny-ben 119 Ft-ért vettem kinder Bueno-t, 99 Ft-ért Delice-t
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások