veta
Nem kérdeztem meg, mert most már teljesen mindegy, vonalkódokat már nem lehet küldeni. Én ha már eljutok kávéfarmer szintre, akkor veszek sorsjegyeket, pénzbe nem kerül, lesz ami lesz alapon. Egyébként van két másik farmom, amin eléggé szépen állok, a kezdetektől termelek, sok babszemet költöttem és még szeretnék is. Ez a harmadik farm csak kósza ötlet volt. Ha bejön bejön, ha nem akkor meg nem.

" alt="

">
lentebb írtad, hogy így van
megkérdezted?
veta
Nekem sem volt egyértelmű..

" alt="

">
Susa
igen azt is olvastam, csak nekem az idézett részből hiányzik a további szócska, azaz, hogy az internetes játékban való részvétel további tárgyi feltétele…
ezért nem egyértelmű bár nem vagyok nyelvész és szövegértelmezésből sem jeleskedem

" alt="

">
de ezek után azért kíváncsi lennék mások véleményére is
Egérmentes övezet.

" alt="

">
meg lenne = meglenne
Bocsi

" alt="

">
veta
A játékszabályzatban előrébb találod a konkrét mondatot, ott, ahol még csak általánosságban van a játékokról szó. Sajna , de így van. De azért termelek, hátha az utólagos sorsolásokon (aug. 08. utáni) még labdába rúghatok.
kismackó
Ez az ötlet jó lett volna, ha egy kicsit előbb szólsz, mert akkor még több üveg kávét meg lehetett volna termelni. Azt hiszem, már egy kicsit késő, mert az 50000 pontból kávéguru szinten tudnál vásárolni, ha meg lenne a 80 üveg kávéd, ami igen sok időbe telik.
Nekem meg se macskám, se egerem.... kutyám van, de nem a farmon tartom...
Mikor ugrik fel a szerencsekerék? Nekem nincs!
5000 babszem a szerencsekeréken

" alt="

"> aranyos a macska-egér játék

" alt="

">
nekem a kavefarmon otvenezer babbszemem van sajnos othoni szamitogep hijjan termelni nem tudok atlehet e vallakinek ruhazni ezeket a pontokat esetleg tudna e vallaki vallamert cserebe termelni nekem
Macska-egér játék

" alt="

"> 500 pont

" alt="

">, nekem is lassan öszejön egy értékesebb sorsjegyre szükséges babszem mennyiség

" alt="

">
Már benne van...az utolsó netes sorsolás augusztus 15. 10 óra
NESCAFÉ Hungary A módosított hivatalos játékszabályzat hamarosan felkerül, így ott elolvashatjátok.
NESCAFÉ Hungary Augusztus 8-án sorsoljuk a fődíjat, havi díjat és az utolsó sorsjegyes nyereményeket. Mivel meghosszabbítottuk a játékot, ezért termelni aug 15ig lehet, ami alatt még lesz extre sorsolás (nem is egy)!
Ott a farka! Nyisd ki jól a szemed, mert a farmodon egy kedves cica őgyeleg! Irányítsd legújabb házi kedvenced a nyilakkal, és kapd el a farmodon randalírozó egeret legkésőbb augusztus 7. éjfélig! Ha sikerül elkapnod, 500 babszemmel gazdagodsz, és részt veszel az Xbox Kinect augusztus 8-i sorsolásán!
A macska egér játék farmerszinttől függetlenül minden termelő farmer számára elérhető. Juan híradó!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások