Kedves Antal Rita es csaladja!
Barmennyire hihetetlen a gratulaciom oszinte volt!
Majd erre a kiirasra kapott a felesegem egy privat levelet Varga Erzsitol fb-n,hogy ezek ti vagytok!
Erdeklodtem Paintucitol,hogy most mi van! Erre o megkerdezte! Valaszoltal!
A garatulaciom meg mindig oszinte,mert ahol gyerek van oda bizony kell penz! Nem is keves!

" alt="

">
sada pedig azert "kapott", mert nem kepes elhinni,hogy bizony nem mindenkit a SI-faktor vezerel! Es ez mar fajdalmasan nevetseges!
Igen baromi szerencsesek voltunk a Coca jatekan,mert a kemeny 50 alatti kupakbol minket sorsoltak!!! Utana verszemet kaptunk esa vettunk kupakokat bbagitol, de a ket telefonon kivul mast nem sikerult! Ja es amikor megkaptuk a ket telefont akkor ket nap alatt el is adtuk!

" alt="

"> Aztan kifizettunk belole par szamlat

" alt="

"> mekkora gazdagsag van mar

" alt="

">
Masok meg egy rakas powerbanket nyertek! Nalunk a csaladban ket nem veleszuletett vaksaga van,akiknek nagy szukseguk lett volna egy powerbankre,mivel pesten laknak es ha meloba menet eltevednenek ne meruljon a telo! Ez csak ilyen mellekes info volt!
Egy jatekbol zartak ki minket a Campingbol, de azt mar nem reszletezem, egyszer megtettem!
Jatszottunk gyujto blokkal, de az mar nem most volt.
Csaladban kb 4-5 eve valoban volt CBA alkalmazott, de sajnos nyugdijba ment

" alt="

"> sot a felesegem 10 eve sparba dolgozott!
Azota,mint torpi es sokan masok mi is veszunk,cserelunk, blokkot,kodot veszunk es csereliunk!
En ezekbol sosem csinaltam titkot!

" alt="

"> nem szegyellem,mert nem erdekel az ilyen! A pletykak meg olyanok,amilyenek a kitalalojuk!
Ahogyan azt sem tagadom,hogy 2-3 eve volt alkalmam gyujto blokkal jatszani! De nagy cucc! Kapasbol a csak olvasok fele ezt csinalja! Ahogyan a kukabol kiszedik, hozzatartozok osszegyujtik stb stb!
sada meg megtudja vedeni magat! Es a jelzoket eppugy megerdemli o is,mint akarki itt!
Engem/minket nem bant, hogy csalonak gondoltok, vagy irigynek! Addig amig olyan emberek akikkel azt hiszem haversag van es egy piti nyeremenyjatekhoz kapcsolodoan belehazudik a telefonba, hogy nem vette a blokkot,hanem pipere cuccra cserelte, addig az olyanok velemenye es sem hat meg, akikrol nekem sincs jo velemenyem! Ez egy forum! Szeretjuk olvasni es megrokonyodni is! Attol meg nem leszek kevesebb,mert le merem irni a velemenyem! DemTi sem lesztek boldogabbak, hogy egymast beszelitek ki es hazudtok egymasnak!

" alt="

"> vagy nekem vagy a vilagnak!
A gratu meg mindig el! Akarhogy is szereztetek!