MOM Park Palace mozi 2007.február 20. kedd 19 óra
Izlésficam 2 db belépő
Népszabadság vetítésre lehet jelentkezni febr 15.ig ,8-16 óra között: 436-4317 tel. számon, vagy jelentkezes@nepszabadsag.hu ( telefonszámot meg kell adni)
A vetités: febr. 19 én- Mom Park: A család kicsi kincse. A nyertesek neve a febr 16.-i Népszabadságban lesz benne.
Sziasztok, a ma esti Eurocenteres SOS szerelemre szeretnék két jegyet.
Ha esetleg vki nem tud elmenni, akkor nagyon szívesen elfogadnám a jegyeket!
Köszi előre is! Nóri
Sziasztok,
Ma estére van egy fölösleges jegyem a Bábelre.
Ha akad olyan 30 év körüli fiú, aki szívesen eljönne velem, akkor várom a jelentkezését
Piri
A Napi Ász által kiadott Angyal és Sherlock Holmes sorozat egyes részeit keresem, akinek van eladó kérem értesítsen: mislovicse@freemail.hu
Nem semmi a Bábel.

" alt="

"> Nem tipikus Brad Pitt film. Vontatott kicsit, de jó. "Egy fegyver útja" címet adtam volna neki.

"Malac a pácban" című animációs vígjátékra lehet jegyet nyerni
(Palace Óbuda, Eurocenter, február 10., 10 óra)
http://juventus.uno.hu/jatek1/582
Ma 14 óráig lehet játszani!
Sziasztok!
Nincs valakinek fölös jegye a ma esti Bábelre?
Ha esetleg valaki nem tudna elmenni, kérlek gondoljatok rám
Nagyon köszi előre is!
Nóri
Sziasztok!
Nyertem a Habostortával 2 jegyet a Dreamgirlsre ma etse 8-ra.
Nem tudja valaki estetleg, hogy hol lesz a vetítés?

www.danubius.hu a filmklubnak vidéken is lesznek vetítései
Dreamgirls-re szeretnék jegyet, de keddi előadásra cserébe tudok adni hétfőire!
A kérdéseknél ma volt téma. Olvass vissza!
Szeretnék nyerni mozijegyet de nem találok sehol se ilyen oldalt! Valaki tud segíteni?
ha valaki megszánna, tudnátok nekem olyan oldalakat vagy helyeket mondani, ahol mozijegyet lehet nyerni? én egyszerűen nem találok ilyen oldalakat a keresőben, csak nagyon rágieket dob ki. valaki segítene, hogy hol lehet keresni ilyen mozi nyerős oldalakat.
nagyon szépen köszönöm ha valaki segít.
TÜNDE: MOZIJEGY ÜGYBEN ÍRTAM NEKED VÁLASZT. ITT VAGY MÉG VAGY A FREEMAILLASSÚ?
még aktuális az ajánlatom. van több jegyem,nekem úgy is jó,ha valaki egyben többet elvisz,nem kérek érte mást,csak az ajándék rúzsból mondjuk fele-fele arányt!tehát ingyen jegyek,csak az ajándék rúzsból szeretnék kapni,ha valakit érdekel így,akkor írjon.
ma este a Jóbarátnők filmre van pár mozijegyem! senki nem szeretne ma moziba menni?Jordan rúzst is adnak hozzá. még így sem izgi?mondjuk pár Dm blokkért vagy valami kisebb ajándéktárgyért?
2007. január 22-én, hétfőn este 6-tól reggel 6-ig 18 egészestés magyar játékfilmet láthat az Uránia közönsége - térítésmentesen.
Az előző években tapasztalt kivételes érdeklődés miatt már öt nappal az esemény előtt megkezdődik az ingyenes jegyek igénylése.
Részletes program:
Díszterem
18.00 Mansfeld
20.15 Rokonok
22.30 Szabadság, szerelem
00.45 Kútfejek
02.45 Egy bolond százat csinál
04.30 Üvegtigris
Csortos terem
18.00 Az élet vendége-Csoma legendárium
20.00 Madárszabadító, felhő, szél
22.00 Magyar szépség
00.00 Ede megevé ebédem
02.00 Fehér tenyér
04.00 Taxidermia
Fábri terem
18.00 A harag napja
20.00 Egyetleneim
22.00 De kik azok a Lumnitzer nővérek?
00.00 Sztornó
02.00 Idegölő
04.00 Tibor vagyok, de hódítani akarok
A Parfumre nincs senkinek jegye ma estére??Annyira érdekelne milyen filmen, és hiába pályáztam több helyen is nem sikerült sehol sem nyernem rá

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások