Basszus,már a nyeremény videókamcsijaitok sem egyformák?

Egyre jobb ez a múlti!

Azért ez nem érvényes, én miért nem olyat kaptam

Most nem ellened szól, meg igazság szerint én is dvd-re számítottam?
Többiek milyet kaptatok? Csak én kaptam ezt a típust?
igen ez jobb amit én kaptam vagyis nem jobb
a szervizben azt mondták egy hét mulva kell érte menni
én már annak isörülnék ha menne
mit nekem dvd vagy dv
Hát az sms is úgy jön vissza, hogy dvd-kamera, de felhívtam őket és ott már azt mondták, hogy dv-kamera. Azért mondjuk ez is megtévesztő
Viszont a kép az olyan ami nekünk jött, most akkor mit kell alapul venni?
De,állítólag nem is kazis,hanem DVD-s videokamcsit kellett volna kapnotok nem? A prospektusban olyat írtak,csak tipusszám nélkül.
Bednek

megnézem, hogy az milyen
és nem cserélik ki?
szerintem nekem
nem 353 hanem 354(i)
és nem nyilik a ahol a kazit lehet belerakni

Galeria!
Ez a kérdés nekem szól, v. Bed-nek?
Mert a napszemcsin nem látok sehol tipusszámot,még az angol-kínai haszn. utijában sem.

Szia!
Neked nem VP-D353 a típusa?? Nem értem
Mi a baja?
Én is beszéltem tegnap a multival a "héten már játszott" sms ügyében,valszín redszerhiba miatt küldte,mert tuti akkor még nem küldtem be kódot! Azt mondta a csajszi,ha eddig még nem küldtem a héten,próbáljam meg,és ha visszaír vmit,akkor hagyjak neki üzit,intézkedik. Éjjel elküldtem az e hetit,nem jött válasz,szóval nem is nyertem,de legalább ezek szerint beérkezett. Szvsz. aki szintén így járt próbálja meg még 1x elküldeni,és,ha "visszadumál az sms"(nem a nyerős,hanem h. már játszottál),akkor hívja az infóvonalat,hagyjon üzit nekik.
Másik,megkérdeztem mi hír a hibás MP3-as napszemcsik ügyében,tényleg igazunk van,megérdeklődték,hibásakat kaptunk. (Azt már nem tudja h. a szállítás közben vagy eredetileg is ilyenek voltak.)
Mindenesetre igazunk volt,hogy ennyi véletlenűl nem lehet törött,szériahibás cucc,és ki fogják cserélni,kapunk másikat. Most már 2 hetes határidőd igért,de még megvárják a további reklamációkat is. Szóval,aki eddig nem szólt,jelezze a hibát! Futár fog megkeresni,majd ez ügyben. Ennyit tudtam meg.
van 1 Multifilter kódom, ha kell valakinek írjon.
a mulitra kicsit rá jár a rud, a tegnap megkapott videokamrát ma visszük szerveizbe mert nem jó
tipusa 354(i) ez jobb mint ami a képen volt

A multi órát már megkapta vki?
Gyenge angol tudásom miatt vmi ilyesmit olvastam a használatiban: ébreszt ill. be lehet tájolni az égtájat. Tényleg? Vagy ezt mégse tudja? De még ha nem is tudja, szerintem akkor is szép darab.
Amúgy minket a futáros dolgokkal nagyon hanyagolnak,se malbi MP3,se a jun,jul-i knoprrtányérok,se a multi, szóval kiesünk a körzetükből nagyon.

Na meg a balatonsuzeletes áprilisi ajándékokkkal is lógnak,pedig már annyit egyeztettünk velük telefonon

Szerintem most már mindegy,hogy megváérom e a holnap reggelt,hátha véletlenül még ma visszahívnák,szegény meg lesne,hogy mi a fene van.

Ja,azt a napszemüt,én a 2. héten nyertem,és már rég megkaptam.
Szerintem hívd ma,üzirögzítő van,most úgyse tucc velük beszélni,jó,ha 1-2 nap múlva visszahívnak!
Én is hétfőn telóztam,mert jött 1 sms,hogy a héten mér nem játszhatok,pedig még nem is küldtem kódot,de eddig nem hívtak vissza,szóval ne késlekedj!
Akkor holnap szabados lesz a férjem,rászabadítom a telefonra,mert az ő regiével nyertük.
Szerintetek érdeme felhívni a multit,még az első hétn nyertem MP3-as napszemüveget,de még nem kaptam meg.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások