// Csere-bere feketelista
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 17 / 110 oldal |
Galeria! Én is ugyanígy jártam a barbii / email Varga Barbara, cím és név amelyre kérte a cserét Szöllösi Istvánné / nicknevű társunkkal. Egy energizeres blokkom bánta, illetve két elsőbbségi feladásom. Emailre sem válaszol, igaz amit másodjára küldtem neki, már nem is vártam választ, csak a "csalódottságomat" fejeztem ki. Ennél nagyobb öröme ne legyen az életben!!!
Sziasztok!
Sajnos én is belefutottam valakibe aki ígért és nem történt semmi, most már nem is ígér.
Hódmezővásárhelyi a család szintén, Varga Barbara és Szőrős Tihamér, ilyen nevekről jött email ill. amire a cserét kérte Szöllősi Istvánné, úgyhogy most már lassan nem tudom melyik az igazi neve, de cserét nem kapok, más járt így vele esetleg?
Sajnos én is belefutottam valakibe aki ígért és nem történt semmi, most már nem is ígér.
Hódmezővásárhelyi a család szintén, Varga Barbara és Szőrős Tihamér, ilyen nevekről jött email ill. amire a cserét kérte Szöllősi Istvánné, úgyhogy most már lassan nem tudom melyik az igazi neve, de cserét nem kapok, más járt így vele esetleg?
köszönöm! szia!
Dupla elküldés = email-ban először elküldtem a blokkok adatait majd ezt kövtően küldtem el postán elsőbbséggel.Ezt érem dupla küldés alatt a gyengébbek kedvéért.Ha mail-ben nem küldöm el nem ér oda időben és játszani nem tudtál volna!!!!
Hidd el engem meg nem vág földhöz ez a 40 blokk. Csak a beteg játékszenvedélyeseket nem csípem. Beállíthatod Te itt magadjó fej, ügyes, kedvesnek. velem nem voltál az. Szerintem senkit nem érdekel ez a vita egyébként hiába produkálod magad. És ott árultad el magad, hogy hazudsz, hogy azt írtad duplán küldted nekem! 3 blokkot küldtél 20 kaparós értékben. Mi ebben a dupla? Nem kérek rá választ! költői kérdés volt! " alt="">
Nem küldtél nekem te semmit duplán. Régebb óta cserélek már . A címet én ellenőriztem úgy hogy újra elolvastam amit küldtél. Esetleg te irtad el. Én neked nem bizonyítók semmit. Magadat járatod le. Elég egyértelmű a dolog. Igen magánügy,hogy mennyire akarsz nyerni,de az hogy a telhetetlenséged miatt próbálsz lejáratni már nem az. Ugyan úgy te sem tudod bizonyítani,hogy nem kaptad meg. Úgyhogy felejtsük el egymást. Rágalmazni pedig te kezdtél.
Amúgy meg szerzk én magamnak blokkot nem a te blokkjaidra vagyok rászorulva csak amit megbeszélk valakivel az legyn úgy és kész.
Az hogy ki mennyire van valamilyen játékra ráállva az magán ügy.
Abszolút nem kaptam vérszemet hogy írtad sok blokkod van.De az hogy a még a megbeszélt 20 blokk sem jött mg és hiába kértm hogy egyeztessük jó címre küldted e el nem voltál hajlandó gyeztetni csak közölted hogy a cím jó és kész.Állítólag fényképet is készítttél a felbélyegzett borítékról amiről szintén nem küldtél semmit hogy tisztázni tudd magad. Vannak jópáran akik tudják hogy én mindig becsültsen teljesítettm a cseréimet és ezzel vled is így volt gyors voltam és duplán küldtm el a blokkokat neked te viszont a nagy nullát.Ha elsőre tudtad hogy nem érkztt mg akkor ha állítólagosan másodszorra is adtál fel nekem blokkot azt miért nem ajánlottan tetted?Kicsit fura nm hogy amit te állítólag feladsz mindig eltűnik viszont neked megérkeznek a cserék.Kicsit sántít ez nm gonjdolod?És ha te magad megírtad már hogy nem az első alkalom hogy "eltűnt" leveld akkor nem simán adom fel többet a leveleimt hanem ajánlottan.
Bocsánatot tuti nem kérek mrt én korrekt voltam vld t viszont csak rágalmazol olyanért ami nincs is.És akkor most már tényleg lzárhatjuk ezt az ügyet!!!
Abszolút nem kaptam vérszemet hogy írtad sok blokkod van.De az hogy a még a megbeszélt 20 blokk sem jött mg és hiába kértm hogy egyeztessük jó címre küldted e el nem voltál hajlandó gyeztetni csak közölted hogy a cím jó és kész.Állítólag fényképet is készítttél a felbélyegzett borítékról amiről szintén nem küldtél semmit hogy tisztázni tudd magad. Vannak jópáran akik tudják hogy én mindig becsültsen teljesítettm a cseréimet és ezzel vled is így volt gyors voltam és duplán küldtm el a blokkokat neked te viszont a nagy nullát.Ha elsőre tudtad hogy nem érkztt mg akkor ha állítólagosan másodszorra is adtál fel nekem blokkot azt miért nem ajánlottan tetted?Kicsit fura nm hogy amit te állítólag feladsz mindig eltűnik viszont neked megérkeznek a cserék.Kicsit sántít ez nm gonjdolod?És ha te magad megírtad már hogy nem az első alkalom hogy "eltűnt" leveld akkor nem simán adom fel többet a leveleimt hanem ajánlottan.
Bocsánatot tuti nem kérek mrt én korrekt voltam vld t viszont csak rágalmazol olyanért ami nincs is.És akkor most már tényleg lzárhatjuk ezt az ügyet!!!
Még annyit írok ehhez a témához, hogy se a nevem nem írtad le rendesen, se azt nem tudtad leírni, hogy hova valósi vagyok. Gondolom annyit cserélsz, hogy már azt sem tudod ki mikor mit. Nézd át a ládád rendesen. És azt sem értem, hogy mersz Te ahhoz jönni, hogy többes számban írj rólam, hogy én megkapom másokét mások pedig az enyémet nem! Mindenkinek pótolom ha elveszik a levele! MINDENKINEK. lehet ez tetszett meg neked. " alt="">
Kedves Rita! Nem adtam engedélyt arra, hogy a nevemet közzé tedd. Sérti a személyes jogaimat. 1. feladtam a levelet 2x is. Hidd el van nekem azokból a blokkokból bőven, nem vág földhöz, ha küldök MÉG MÉG sokat Neked! Mert érdeklődtem és meg tudtam nagyon rá álltál a játékra! 2. Nem Bajai fórumos vagyok. 3. Mindenki megkapta a levelemet CSAK TE NEM!? ez így a helyes! 4. Ha már a bizonyítás résznél tartunk! Én nem tudom valóban bizonyítani, hogy fel adtam max a sima natúr blokkon látszik, hogy mennyi db levelet adtam fel. Viszont TE tudod bizonyítani, hogy nem vagy annyira rácuppanva a játékra, hogy telhetetlen lettél? Megígértem az első után, hogy pótolom, hiszen igen előfordul, hogy el tűnnek levelek. Gondolom vérszemet kaptál amikor rájöttél van ott több is ebből, ahonnan ez jött! Szerintem fejezzük be és minimum a bocsánat kérés a nagy semmiért!
Szeretném flhívni a figylmeteket Botos-Czikora Dalmára Bajai fórumos.
Cseréltem vele Auchan kaparós blokkot mikor ment a játék.Megbeszéltük hogy 20 sosjegynyi blokkért küld 20 unilver blokkot.
A mai napig nem kaptam meg tőle és mikor írtam nekiazt mondta feladta csak én nem kaptam meg.
Ma ismét ráírtam mivel még mindig nem kaptam semmit amire őaztírta már küldött 40 blokkot nekem.Érdks a másik 20 blokk sem ért ide.Milyen ez a Posta nem?Csak az Ő levelei tűnnek el folyamatosan de azért Ő megkapja amit más küld.
Szóval vigyázzatok vele nagyon !!!!!!!
Cseréltem vele Auchan kaparós blokkot mikor ment a játék.Megbeszéltük hogy 20 sosjegynyi blokkért küld 20 unilver blokkot.
A mai napig nem kaptam meg tőle és mikor írtam nekiazt mondta feladta csak én nem kaptam meg.
Ma ismét ráírtam mivel még mindig nem kaptam semmit amire őaztírta már küldött 40 blokkot nekem.Érdks a másik 20 blokk sem ért ide.Milyen ez a Posta nem?Csak az Ő levelei tűnnek el folyamatosan de azért Ő megkapja amit más küld.
Szóval vigyázzatok vele nagyon !!!!!!!
Az előzőhöz még hozzátenném: korábban válaszolt a levelemre, hogy az otthonától 250 km-re van, mert az Édesanyja beteg lett.
A napokban küldött levelemre még nem válaszolt. Nincs netkapcsolata?
A napokban küldött levelemre még nem válaszolt. Nincs netkapcsolata?
Tisike!
Nekem ismerős. Igaz nálam vzoltan8@t-online.hu van. Cseréltem vele. Hódmezővásárhelyre postáztam, s a mai napig várom a csere blokkokat. " alt="">
Korábban az egyik Fórum témánál érdeklődtem, hogy ki tud róla valamit, aminek hatására többektől kaptam levelet vele kapcsolatban. Volt aki úgy járt mint én, de volt ki óvatosabb volt, nem postázott semmit.
Nekem ismerős. Igaz nálam vzoltan8@t-online.hu van. Cseréltem vele. Hódmezővásárhelyre postáztam, s a mai napig várom a csere blokkokat. " alt="">
Korábban az egyik Fórum témánál érdeklődtem, hogy ki tud róla valamit, aminek hatására többektől kaptam levelet vele kapcsolatban. Volt aki úgy járt mint én, de volt ki óvatosabb volt, nem postázott semmit.
Aki túl olcsón vagy túl nagyvonalúan kínál valamit,az számomra mindíg gyanús. Pl. a HVG-s könyveket 5000-ért
Kinek ismerős:Varga Zoltán Hódmezővásárhely, e-mail cím: vzoltan@t-online.hu?
Csak annyit tanácsolhatok mindenkinek, hogy vagy NE cseréljen vele, de ha mégis, akkor először várja meg, míg Zolika cseréje megérkezik! Akkor talán nem jár úgy, mint én... No comment
Csak annyit tanácsolhatok mindenkinek, hogy vagy NE cseréljen vele, de ha mégis, akkor először várja meg, míg Zolika cseréje megérkezik! Akkor talán nem jár úgy, mint én... No comment
Nem keresném vissza ki vetette fel, hogy nem tartozik senkire vki miért nem ír. Ezzel kapcsolatban az a meglátásom, hogy néha azért jobb tudni, hogy vki csak azért nem reagál, mert nem szokott csak ritkán netezni, elutazott, stb.
Nekem legalábbis megnyugtató szokott lenni.
Nekem legalábbis megnyugtató szokott lenni.
Arról pedig mégszót sem ejtettem, hogy bárkinek bármi közbe jöhet a postázással kapcsolatosan, szívesen leírom, hogy miért is nem küldtem több mint 1 hétig 4 cserepartneremnek a cseréit 3 héttel ezelőtt......csak most nincs rá időm... (Rövid csak annyi: párnapos "nyaralásra" Pestre utaztunk, a cserék becsomizva a táskámban lapultak, 5 napot töltöttünk az otthonunktól távol, autóban éjszakázva ugyanis az autó kuplungja bemondta az unalmast, ismeretlen helyen, segítség nélkül, 4 gyerekkel.....szóval a legkisebb bajom volt a cseréim postázaása, konkrétan eszembe sem jutot....." alt=""> )
Persze más mikor minden nap írsz neki, ő meg minden nap igéri, hogy holnap küldi......" alt="">
Persze más mikor minden nap írsz neki, ő meg minden nap igéri, hogy holnap küldi......" alt="">
Susa
Hát a szívemből beszélsz!!!! " alt="">
Én még azt azért hozzá tenném Rita21 esete miatt, hogy Ő is elismerte, hogy volt blokkja ami nem volt "makulátlan".....(szóval anno én is kaptam csere partnertől, hogy küldjek egy másik blokkot mert neki "összekukázott" nem kell, pedig csak meggyűrte a gyerkőcöm, mert figyelmetlen voltam, de én ebből sosem csináltam problémát, ha valakinek valami nem tetszett küldtem másikat, ha a posta valamit elkevert pótoltam. Szóval azt hiszem én mindenkivel korrekt voltam...de olyan is megesett, hogy valakinek nem kaptam meg a cseréjét, pedig váltig állította, hogy feladta (hozzá teszem később találkoztam itt a fekete-listán a nevével), és inkább ráhagytam, nem kértem kárpótlást, semmit...)
krysztasz
Az tény, hogy ha veszek valami olyat ami kell a házatartásomba, de én nem játszom az érte kapott blokkal, csomagolással, egyébbel, akkor azért szeretnék kapni is valamit, de sokszor pofátlanul "alacsony csereértéket" akarnak érte adni, sokszor még hivatkoznak is, "hogy mással is így cseréltem" és ezért sem szól senki....Szóval nekem ez HOBBI, és annyira nem veszem komolyan, hogy teljesen kiadjak mert lemaradtam valamiről, vagy mert "100" páylázatom volt és nem nyertem....viszont örülök egy 20 Ft-os hűtőmágnesnek is.....és leginkább nem is magam miatt játszom, hanem, hogy a családomnak, barátaimnak örömet szerezzek vele..... " alt="">
Hát a szívemből beszélsz!!!! " alt="">
Én még azt azért hozzá tenném Rita21 esete miatt, hogy Ő is elismerte, hogy volt blokkja ami nem volt "makulátlan".....(szóval anno én is kaptam csere partnertől, hogy küldjek egy másik blokkot mert neki "összekukázott" nem kell, pedig csak meggyűrte a gyerkőcöm, mert figyelmetlen voltam, de én ebből sosem csináltam problémát, ha valakinek valami nem tetszett küldtem másikat, ha a posta valamit elkevert pótoltam. Szóval azt hiszem én mindenkivel korrekt voltam...de olyan is megesett, hogy valakinek nem kaptam meg a cseréjét, pedig váltig állította, hogy feladta (hozzá teszem később találkoztam itt a fekete-listán a nevével), és inkább ráhagytam, nem kértem kárpótlást, semmit...)
krysztasz
Az tény, hogy ha veszek valami olyat ami kell a házatartásomba, de én nem játszom az érte kapott blokkal, csomagolással, egyébbel, akkor azért szeretnék kapni is valamit, de sokszor pofátlanul "alacsony csereértéket" akarnak érte adni, sokszor még hivatkoznak is, "hogy mással is így cseréltem" és ezért sem szól senki....Szóval nekem ez HOBBI, és annyira nem veszem komolyan, hogy teljesen kiadjak mert lemaradtam valamiről, vagy mert "100" páylázatom volt és nem nyertem....viszont örülök egy 20 Ft-os hűtőmágnesnek is.....és leginkább nem is magam miatt játszom, hanem, hogy a családomnak, barátaimnak örömet szerezzek vele..... " alt="">
Igen, igazad van. Ez az én nézőpontom. Én eleve nem vennék a játék kedvéért 20 Vape terméket, mert nincs rá szükségem. De ha olyan nagyban játszanék, mint néhányan, akkor biztos én is dühös lennék, ha becsapna valaki. Bár voltam már én is ilyen helyzetben, egy Kinderes állatkerti belépőm bánta, de próbáltam nagyvonalú lenni a cserepartneremmel, mert nem jött össze az egész. Én azt gondolom, hogy ha én nagyvonalú vagyok, azt valamikor vissza fogom kapni, nem pont az illetőtől, hanem nagy átlagban a többi fórumostól.
Susa: azért ez nézőpont kérdése. Mert a terméket meg kell vennie a játékosnak - most hagyjuk az egyéb eseteket. Ebben az esetben szeretne is kapni valamit érte, lehetőleg nem szemtelenül keveset. És ráadásul nem pofátlanul semmit, amikor a cserepartner eleve nem is akarja küldeni. Nem elég, hogy néha a postával is kell hadakozni, de még egymással is?
Hogy hobbi lenne? Ki hogy gondolja. Nekem fele-fele.
Hogy hobbi lenne? Ki hogy gondolja. Nekem fele-fele.