Új disco, hát persze, miután a Bocaccio leégett

Pécsieknek :
Green Disco, Pécs legújabb disco clubja!
nyerd meg a belépődet a 101.2 Juventus Rádióban! Hallgasd minden reggel a Juventust, és telefonálj időben! A tét két darab VIP belépő a Green Disco Clubba
Juventuson reggel játék utazást lehet nyerni a sí világbajnokságra
No lezárjuk ezt a topicot?
akkor mindenkinek minden jót.
Sziasztok!
- azt hiszem most végre nekem is sikerül egy igazi smiley-t csinálnom:
42-nek:
Nem. Nem léptem meg. Nekem már egy Ford sem kell!
( Még piros se!

)
(Különben meg "Focus" sem volt a fedélzeten már este, dtárcsát sem tudtam szerezni - még kölcsönbe sem. Este még azon gondolkodtam, hogy elmegyek és leeresztem egy-két Fordnak a kerekét vmelyik szalonban, de mára már arról is letettem.)
Azért dobtam fel a dolgot, hogy hátha valaki meg tudja csinálni - egy ügyvéd pl. simán pert nyerne így, (+ az autót) - szerintem!
(A Ford meg utólag szépen bejelentené, hogy valójában két autó is volt egy az "ásóknak" egy pedig az "elsejeieknek"., hogy a szabályok ne sérüljenek. De nyilván sajnálják tőlünk - szabályosoktól - az újabb 2,xxxx milliót!)
http://thomas73.fw.hu/Fiesta/v2-11.jpg
Ha valaki jobban tudja, jelölje be ezen, aztán tegye fel valahova!
http://thomas73.fw.hu/Fiesta/untitled3-1.JPG
Ez a rajzaim egyike, egy korábbi (keddi) változat, amit kiegészitettem.
A dísztárcsa helye kb 1-1,2 km-re volt a két "földmunkától", ha egyáltalán arra gondoltak. A tó nincs rajta sok térképen, azt is csak kb rajzoltam most be. Az autó, illetve konténer nem tudom hol volt.
Én nem tudtam az aranykulcsot, mégis ástam egy gödröt Alsónémedi mellett a hét elején.
Az utópály atávolság, a folyó, templom, nudistrand, vasúti sín!!! segített. Meg a vakszerencse.
Végülis hol volt pontosan?
42
Az rosszul járt...rosszabul mint mi, mert mi legalább nem indultunk el..

na hello mindenki
Focus azért irtam, amit irtam, mert nem tudtam a beosztásodat, de azért a lényeget eltaláltam.
Nem volt nehéz kiszűrni hogy melyik település a 3 közül, ami arrafele van. Az évszám segitett szerintem mindenkinek leginkább. A földmunka meg vagy a szeméttelep, vagy a körforg utáni jobbra lévő útgyalulás, a vödör meg a krumpliszedés is lehetett. A béka a tóra utalt, a többi infó sem nehéz ügy!
De mi lett azzal aki kiásta a rádiós infók alapján?
Hú, de sok mindenről lemaradtam tegnap d.u. óta..

Vigyi, leginkább a távolságok voltak a meghatározók...Autópálya5, duna 10, határ 90perc, állatkert 30km, nemzetipark 100...
Focust nem bántani, szeintem is jófej. NEm lenne kötessége írni nekünk.

Kösz 42
És akkor mi volt a döntő nyom? A nudistrand?
Mert a többi ugyanúgy igaz még sok településre ::-)
Kösz Focus mindent, ahm nem küldenél nekem kárpótlásul egy C-Maxot?

http://www.alsonemedi.hu/kepek/latnivalok/platansor.j
pg
http://www.alsonemedi.hu/kepek/latnivalok/halasto
.jpg
http://www.alsonemedi.hu/kepek/latnivalok/Image13
.jpg
stb.
Vödrös dolog: SZVSZ a közelben levő szőlőre utalt
Szeretnek vetkőzni: Délegyháza, illetve az 5-ös menti kurvák
Horgászok: Van egy kis tó alsónémedi mellett
Kóbor macska: Az mindenhol van, meg béka is: TAlán csak annyit jelent hogy külterület
Parlagfű az van ezerrel.
Alsónémediben nagyon szép platánsor van , a település weboldala is megemlíti.
Földmunkáról nem tudok, a templom meg a település közepén van, onnét északkeletre 3 kilóméterre pontosan egy útelágazás és körforgalom van.
42
Valóban 5 ig dolgozom és éppen nincs otthoni internetem, de ha lenne sem azon lógnék esténként.
Mivel itt a Fordnál (nem szalon) nem "akárki" vagyok, hanem inkább "bárki" (gyk. "ucsó senki") ezért hozzám sem jutnak el olyan gyorsan az információk, így még most sem tudok semmi pontosabbat mondani.
Valóban az a célom (önszorgalomból), hogy tisztázzam a lelkes játékosok elött a történteket. Már csak azért is, mert én is játszottam elméleti szinten és bosszant, hogy elcseszték valahol a játékot.
Valaki mondja meg nekem, hogy a mellékes infóknak volt-e jelentőségük, vagy csak időhúzásnak tették be?
Azt tudom, hogy a környéken szeretnek vetközni az Délegyházára vonatkozott. De pl. a vödrös dolog meg a horgászok, kóbor macskák, stb.
Jellemző-e a környékre a parlagfű meg a platán?
Nagy földmunka történt-e 1km-re?
A templom tényleg csak 700m?
Ágica, én is pont arra gondoltam, hoyg elkérem a szomszéd kocsijának a tárcsáját, ráfirkálom a Fórumos számot, oszt 0:01 perckor felhívom őket, hogy hozhatják a kocsit
Meglépted?????
42
No mi van ma még nem írt senki?
Érdekes, hogy a sláger üzenőfal 2 napja nem frissül...
Érdekes hogy az autóval kapcsolatban nem nagyon beszélnek.
Egyébként meg Jockey a fene se tudja hogy te mit olvastál félre, senki semmikor nem állította, hogy Focus a Slágernél dolgozik, csak te hitted azt. Focus legalább jó fejként figyel ránk...
Egyébként a Bocskor meg a Boros két beképzelt fasz SZVSZ, nem nagy arcok mint gondolod, bár az arcuk nagy...
A Ford adja a kocsit, ugyhogy gondolom ők mondják ki a nyertes. Ezek szerint az ő szabályaik a mérvadóak ebben.
De hibásak abban, hogy nem utasitották rendre a slágert a hülye félrevezetéseik miatt. Megtehették volna még időben.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások