trita
Köszi

" alt="

"> a többit már tudom

" alt="

">
És rá kell irni a jelmondatot is : Szuper Black jack sorsjegy akcio 2020
Pf:700 1475

" alt="

">
Szuper Black Jack sorsjegy borítékra milyen címzést kell írni,ha Lottózóban adom le ?
Szerencsejáték Zrt.
Budapest
Pf: ?
ir szám ?
Köszönöm szépen

" alt="

">
Heavytoolson online hogyan lehet fizetni ajándékkártyával?
Férfi ruhaszámlát szeretnék még 13 000 Ft értékben még ? Előre is köszönöm szépen !

" alt="

">
Sziasztok! Érdeklődnék , hogy van-e olyan fórumos, aki férfi ruhát tervez venni a közeljövőben és kérne róla nekem számlát? A férjemnek október 31ig kell leadni a ruhaszámlát! Nyugodtan voltam eddig, azt hitt, hogy bőven megvan, erre meg kb. 30ezer ft még hiányzik! Köszönöm, ha segítetek!
Pont tegnap de. voltunk a győriben...
Ha ezt a hsz-st szombaton olvasom, akkor már ki lenne pipálva a küldetés

" alt="

">
A miskolci (Újgyőri főtér 3.) MOL kúton, és a győri (Budai út) MOL kúton ez első jelentkező vendégem egy Fresh Corner kávéra. Részletek mailben.
Miskolc vagy Győr városából keresnék valakit (Kalandra fel) segítségül.
Nagyobb ruhacsomagot szeretnék küldeni Bp-ről vidékre. Ha nincs megfelelő átvételi pont, tudnátok segíteni, mi lenne a legjobb megoldás aktuálisan? Futár? Posta? Leginkább házhoz szállítással, mert idős rokonom nem tudja elcipelni/érte menni. Köszi, ha tud valaki segíteni!
Ma sikerült magam eltántorítani az eredeti célomtól a postán és egy postahaszonőr lett belőle. 1 óra múlva már tudtam, hogy jól elcsesztem.
Maszkban, plexivel a fejem előtt szépen félre lettem vezetve.
Tud-e valaki segíteni abban, hogy mi történik ha kiveszem mondjuk jövő héten, mennyit vonnak le a betett összegből? Illetve hogyan kapom vissza, csak hónapok múlva bankkártyára?
Én csak annyit kérdeztem, hogy bármikor kivehetem?- Igen
Államilag garantált? -Igen
Az elmaradt, hogy visszakapom-e az eredeti összeget...
Mondtam, hogy nem akarok biztosítást...ez meg az.
Saját káromon tanulok...
Segítséget kérnék különböző településekről, emailos pontgyűjtő kupont kellene beváltani apróságok vásárlására, postázni nem kell. Valahogy megegyezünk.
Számlákat kérnék férfi termékekről,cípő.póló,ing,nadrág zokni,atléta ,kabát,stb...
Mit kérsz cserébe ?
Köszönöm szépen !
Köszönöm, megoldódott.

" alt="

">
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni a Negro-val nyert bankkártya aktiválásához. Előre is köszönöm.
Ingyenes dolgok hamar megoldódnak... Főleg errefelé... Ez egy piacképes termék, legközelebb segítek eladni.
sziasztok,
köszönöm segítségetek, nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar találok gazdát a biciglinek. 2 perc alatt megoldódot szerencsére.
köszönöm
era
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások