szabcsina
Köszi,remélem az enyém is beért,és érvényes. Akkor várjuk a listát
bobi
Igen!
Hívtam a Knorrt és annyit tudtak mondani, hogy beért a pályázt és érvényes, de hogy benne vagyok-e az x beküldőben nem tudja!
Háát, mi tudjuk, hogy tuti benne vagyunk!!!!
Azt mondták, 15.-én lesz meg a lista
Kiskunfélegyházán mikor jártok?
Kedves futárka!
Köszönöm a válaszod! Az viszont még lehetséges,hogy nincs mind feldolgozva,és csak ezután kerül fei a netes nyerteslistára ??
futárka nem tudnád meg adni nekem a futár telefon számát aki kaposvár és környékén hordja a tálakat?
Szia Anett!
Csak az, ha a fuvarlevél tanúsága szerint valamelyik nem állna fenn, pl. nem a megadott lakcímet tüntetné fel. Egyébként a Te esetedben ezek szerint minden gömbölyű!

Én is megkaptam a tálat tegnap, nagyon rendes volt a futár elhozta a munkahelyemre, mert nem tudtam hazamenni.

Köszönöm a válaszokat....

Futár,futárka,köszi megkaptam a tálat,vezetékesen csörgött a futi.
2x -3x is hívot,mert késöbb ért csak ide,mint ahogy elöször igérte.
Szóval megvan a nyereményem 8 után vettem át,nagyon kedves,rendes srác volt a futi. Csak gratulálni tudok a cég és alkalmazottai hozzáállásához,korrekt,gyors,pontos lebonyolítás! Minden nyereményt Ti hordjatok ki,akkor tuti nem lesz probléma belőle,és a játékosok is elégedettek lesznek!

Futár!de ezek stimmelnek.Egy háztartásban élünk, nagykorú, miből lehet probléma?
Szia bobi,
Csak első fordulós listát kaptunk, csak azon belül tudok nézelődni, na meg a netes listán. Egyiken sem láttam sajna. Szívesebben mondtam volna örömhírt...
futár
Szia Anett20,
A mobil nem gond, ha át tudja venni az is oké, de arra figyeljetek, hogy a szabályzat szerint a közös háztartásban élő, nagykorú hozzátartozó veheti át a nyereményt a nyertes helyett. (Nem biztos, hogy teljesen vili, miért írtam, ha van kérdésed, adok elérhetőséget.)
futár
Smile igazad van az is hétköznep

Sziasztok!
A következő fordulóba november 15-én külditek a pályázatokat?
Köszönöm szépen az infot futárka! Az ugye nem gond, hogy az én nevemen fut, de mivel én kolis vagyok máshol, az Anya mobilszáma van megadva?vszínű csak ő lesz otthon holnap.Pénteken már én is. Köszi!
Szia futárka !
Én azt szeretném megtudni,hogy a második fordulóban nyert e az egyik kedves ismerösöm sütőtálat.
Címe: Molnár Róbertné 9735 Csepreg.
Elöre is köszönöm

Szia Fáreó!
Bocsi, a fordulók száma nálunk egy picit másképp néz ki, mint a nyerteseknél (az első litáját két részletben kaptuk meg), eszerint igazad van. Szívünk szerint mindenkit mobilon hívnánk, a vonalast akkor használjuk, ha nincs mobilszámunk valakihez, vagy nem érhető el a mobilján. (Foglalt, nincs térerő, hibás szám, elírták, stb.) A futi is igyexik!
futár
Szia futár!
Az első forduló nyereményét várom,még azt nem kaptam meg!
2.-ban nem nyerhettem,azt mondták az infóvonalon,hiába volt érvényes beért pályázat,1 névre címre cak 1-et lehet. Tehát én a szeptemberi tálat várom!
A futár mobilon hív v. vezetékesen? mert a vezetékesre volt 2 hívás ma,de nem szólt bele senki,mobilon meg még nem keresett senki.
Szia Anett20!
Ózd holnap-holnapután, de holnap egyeztetnek veled. Ha nem hívnának legkésőbb holnap, kérdezz rá.
futár
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások