guppi
Küldtem mailt!
Orvvadász játék
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 17 / 26 oldal |
Én nagyon megköszönném ha valaki elárulná merre van a kulcs, mert már négy napja nem találom sehol.
Én megtaláltam a kulcsot az alapján, amit írtak!
Azóta más problémám van: elvittem a kaját a pulihoz, a pulit a gulyáshoz, megkaptam a csizmát, járok a lápon, mire egyszer csak közli, hogy ez vizes terület, csizma kéne (ami persze azóta is a hátizsákomban van) és persze mozdulni sem tudok a láp közepén. Hogy még pikánsabb legyen, a következő belépéskor már a puli is velem volt a láp közepén
Nagyon profin csinálták meg ezt a játékot...
Azóta más problémám van: elvittem a kaját a pulihoz, a pulit a gulyáshoz, megkaptam a csizmát, járok a lápon, mire egyszer csak közli, hogy ez vizes terület, csizma kéne (ami persze azóta is a hátizsákomban van) és persze mozdulni sem tudok a láp közepén. Hogy még pikánsabb legyen, a következő belépéskor már a puli is velem volt a láp közepén

Válaszoltak a t-com-osok, hol van a kulcs! Még ugyan nem értem rá megnézni, de este jövök és utánanézek. A pontos helyét nem írták, de adtak egy kis segítséget.
Én még új vagyok a fórumon, de úgy tűnik nem illik ide feltenni a segítségeket, priviben szoktátok írni az ilyesmit, úgyhogy akit érdekel írjon!
Vagy ha a régi fórumosok úgty dönetek, este beírhatom ide is!
Én még új vagyok a fórumon, de úgy tűnik nem illik ide feltenni a segítségeket, priviben szoktátok írni az ilyesmit, úgyhogy akit érdekel írjon!

Vagy ha a régi fórumosok úgty dönetek, este beírhatom ide is!
köszönöm 

zsigi: add le bármelyik ürgének.
a sok összeszedett szeméttel mit kezdjek?
Az L alakú házba ti be tudtok menni? Látom hogy van bent összeszedni való, de nem enged be.
Ja írtam én is mailt a t-com-nak, kaptam egy levelet, hogy továbbították az illetékesnek. Szóval talán lesz válasz a kulcsról
Ja írtam én is mailt a t-com-nak, kaptam egy levelet, hogy továbbították az illetékesnek. Szóval talán lesz válasz a kulcsról

Meg szerintem ha odaviszed a kutyát, akkor megkapod a gumicsizmát is, amivel be tudsz menni a vizes területekre is. Meg én arra gondoltam, hogy a ház mellett a fán van egy madárfészek szerűség. Annak van valami szerepe, vagy csak úgy ott van?
sasa7: nem
Hello, postázták már a "Vigyázz a madárra" pólókat valakinek?
Sajna azt én sem tudom sehogy felvenni! De szerintem biztos jelentősége van a kutyusnak, aki talán eltereli a teheneket és esetleg be az istállóba, akkor be tudunk mi is menni. Vagy ezek hiú ábrándok? 

még semmit. Van kérdésem hozzátok is. Találtam a tehenek között, és az L alakú házban is ilyen banánoskólásdobozos szemetet. Már kerülgettem jobbról-balról, de nem tudom összeszedni.. Próbálkoztam a messzelátóval, meg a létrával de nem jött ossze. valaki nem tudja esetleg? Írjátok meg légyszi!
bereirobi
És válaszoltak valamit?
És válaszoltak valamit?
Van alul egy link Írjon nekünk vagy valami ilyesmi felirattal, aztán arra írtam
Ketike
Biztos, hogy össze lehet ennyi pontot gyűjteni, mert nekem is 14800 van ezen a pályán! De sajna a kulcs nekem sincs meg!
Biztos, hogy össze lehet ennyi pontot gyűjteni, mert nekem is 14800 van ezen a pályán! De sajna a kulcs nekem sincs meg!

Ketike: pedig hidd már el hogy ennyi pontom van, és csak ezen a pályán. Sok hangcsapda meg háló elég hülye helyen van. Keresgess még. Kulcsot nem találom én sem.
Hogyan jött neked össze annyi pont? és csak ezen a pályán? nem is lehet annyit összeszedni!
Bereirobi milyen címre írtál? válaszoltak már?
Azt szeretném kérdezni, hogy valaki megtalálta már a kulcsot?