Nyerőpercek
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 17 / 232 oldal |
Na, mostanra kócolt be a rendszer - eddig bírta?! Ellenőrző kódot kér folyamatosan és hogy frissítsem az oldalt és utána ugyanezt írja ki...
Itt a honlap tárolt verzióját kell törölni.
Mozilla/Firefox esetén: Eszközök - Személyes adatok törlése, itt a "Gyorsítótár"-at kell bejelölni. (Angol verzió: Tools - Clear Private Data - Cache)
Ezután újra le fogja tölteni a flasht, most már az új változatot.
Mozilla/Firefox esetén: Eszközök - Személyes adatok törlése, itt a "Gyorsítótár"-at kell bejelölni. (Angol verzió: Tools - Clear Private Data - Cache)
Ezután újra le fogja tölteni a flasht, most már az új változatot.
Én írtam az ügyfélszolgálatnak amikor nem látszott nálam sem nem tudom,hogy ez is befolyásolta-e,hogy már nálam minden rendben!Most válaszoltak,hogy úgy látják sikerült játszanom és kérdezték,hogy fennáll-e még probléma vagy átmeneti volt?Írtam,hogy már minden Ok.!
Akik nem látják a kódokat: sütiket, honlapok tárolt verzióit próbálják törölni ill. a böngészőt frissíteni. Hátha segít.
adri: ne félj én sem látom a szöveget, azaz hogy nem jelenik meg.
Minden nyomásnál kell!
És ez elég 1x beirni vagy minden nyomásnál kell ?
Pendrive lett a nyeremény.
Nálam is kellett kb.1 óra hozzá,hogy látszódjon egyszer csak jó lett!
Már a gépem is ujrainditottam de igy sem látom a szöveget.Majd késöbb megprobálom még.
Én nyertem vmit csak a nyeremény helyén ez állt %price%. Akkor lehet nike utalvány. Első katintásra.
adri0716
Először nekem sem látszott a szöveg amit kért!Mozzillád van?Én kb. 2-szer kiléptem,bezártam majd újra beléptem frisítettem is és egy idő után látszott a kód amit bekell írni,de ez minden beküldésnél más és más.
Először nekem sem látszott a szöveg amit kért!Mozzillád van?Én kb. 2-szer kiléptem,bezártam majd újra beléptem frisítettem is és egy idő után látszott a kód amit bekell írni,de ez minden beküldésnél más és más.
csak fekete hátteret látok semmi szöveget
A szöveg fölött van pár betű és szám,mindig más
Beléptem ismét de kér valami szöveget hogy biztos én játszom e nem gép.De milyen szöveget? Tud valaki segiteni?
Nike nekem!!!!!
Dzsuzsa: egyre többen játszanak, s egyre több a regisztrálás is. Sokan továbbküldik a játékot ismerőseiknek. Én azt tanácsolom, ne telefonon próbálozz, az drága. Csak akkor van értelme, ha sok telefonod van és ingyenes sms küldés van rajta. Próbálkozz, remélem nyerni fogsz!
nekem sem SMSben, sem a neten nem akar összejönni még egy pendrive sem, utalványról meg nem is álmodok (pedig jól jönne)
Érdekes, nekem utalvány sose sikerül.
" alt="
">

Végre egy pendrive. Úgy örültem már a kezdetek óta játszom!