Sziasztok!
Egy kérdésre nem jöttem rá, mi a válasz, kérlek segítsetek nekem.
Kiállítóhelyen található bolt, ahol szuveníreket lehet vásárolni.
Ez melyik lap.hu oldalon található?
Előre is köszönöm!
aled!
Kaptál már segítséget?
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni?: a 2, 3, 8, válasz kellene az 5. napból.
Előre is köszi aled
ti1229! Ment a segítség
Tudna valaki segíteni hogy mi a kiálítóhelyen találhatóbolt?
Kösz
szilvike111 ment egy kis segítség

Hello!
Tudna valaki segíteni?
A következő kérdésekre nem találom a választ:
-Interneten nézhető filmszínház. Ilyen a Joost is!
-Ilyen program a Messenger vagy a Skype is.
-Kifutott, már nem szezonális vagy túlgyártott termékek, megmaradt készletek boltja.
-Kiállítóhelyen található bolt, ahol szuveníreket lehet vásárolni.
köszi
katus0418! Ment egy kis segítség

Ha valaki tudja a következők megoldását és megírja nekem privátba.Nagyon-nagyon megköszönnném!
Szeretjük, nem szeretjük, néha jópofa, vicces. Mindesetre ömlik ránk. Létezik tv-, sajtó, rádió- és internetes ... is.
Melyik amerikai elnök volt western színész? Ronnie amúgy az évek során volt focista, vízimentő, szónok, rádióbemondó, filmszínész, szóvivő majd a hatvanas évek végén Kalifornia kormányzója is.
A világ irányítását magukhoz ragadó, uralkodó szervezetek. G8, SWIFT, CIA, EDS, FRB, CNN, FBI, NOB, MIT, KKK, CERN, SAS csak egy pár példa a hatalmasok közül...
Amerikai rendfenntartó egyenruhás szervezet. Angol megnevezésük a PD vagy a Sheriff"s.
Az egész világra kiterjedő közös gazdasági és kulturális folyamat. Gazdasági és társadalmi értelemben: a javak, tőke, munkaerő, információ és társadalmi értékek/normák stb. országok és kontinensek közötti fokozott mobilitását jelenti.
válaszoltam

valaki segítsen please:
1.Szeretjük, nem szeretjük, néha jópofa, vicces. Mindesetre ömlik ránk. Létezik tv-, sajtó, rádió- és internetes ... is.
2.Egy eseményről szóló központi tájékoztatás az újságíróknak. Mi az?
3.Amerikai rendfenntartó egyenruhás szervezet. Angol megnevezésük a PD vagy a Sheriff"s.
4.A világ irányítását magukhoz ragadó, uralkodó szervezetek. G8, SWIFT, CIA, EDS, FRB, CNN, FBI, NOB, MIT, KKK, CERN, SAS csak egy pár példa a hatalmasok közül...
5.Mosolygó kis ikon, de a csevegő programok hangulatjeleit is így hívjuk.
(ha ez nem smile akkor mi?)
6.Az egész világra kiterjedő közös gazdasági és kulturális folyamat. Gazdasági és társadalmi értelemben: a javak, tőke, munkaerő, információ és társadalmi értékek/normák stb. országok és kontinensek közötti fokozott mobilitását jelenti
7.Weben olvasható napilap vagy magazin. Ezen az oldalon vannak összegyűjtve a napilapok netes változatai.
8.Interneten nézhető filmszínház. Ilyen a Joost is!
9.Kiállítóhelyen található bolt, ahol szuveníreket lehet vásárolni
Kiállítóhelyen található bolt, ahol szuveníreket lehet vásárolni.Ha valaki tudja megköszönném,ha meg írná privátba!
a kiállítóhelyen lévő szuvenír boltosat nekem is megsúgná valaki? köszönöm!

Sziasztok !Én elakadtam annál hogy kiállítohelyen lévő bolt ahol szuvenir vehetsz !Segítenétek Köszi
Segítenétek, a következőkben?
A világ irányítását magukhoz ragadó, uralkodó szervezetek : G8, SWIFT, CIA, EDS, FRB, CNN, FBI, NOB, MIT, KKK, CERN, SAS csak egy pár példa a hatalmasok közül.
Amerikai rendfenntartó egyenruhás szervezet.Angol megnevezésük PD vagy a Sheriff 's
Weben olvasható napilap vagy magazin. Ezen az oldalon vannak összegyűjtve a napilapok netes változatai.
Interneten nézhető filmszínház. Ilyen a Joost is!
Weboldalakat üzemeltető szakember.
Ilyen program a Messenger vagy a Skype is.
Kifutott, már nem szezonális vagy túlgyártott termékek, megmaradt készletek boltja.
Kiállítóhelyen található bolt, ahol szuveníreket lehet vásárolni.
Előre is köszi!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások