Na de Feri könyörgöm... Beküldi kihúzzák... Oké szerencsés... De verset ír és többször nyer oké nem 10 millát olyat csak művész tud...
Nagy nyeremény az ritka...
De tehetséggel nyerni vmit az azért a valami. Fotó, vers, szöveg, más kreatív dolog. Olyat nem tud mindenki.
Nekem meg azt mondják: Jaj de jó neked, te olyan szerencsés vagy és mindig nyersz!!!
Akik mondják, semmivel nem játszanak...
De én nem tartom magam lákinak, pláne nem a befektetett "munkának", azaz vásárlásnak/pénznek/pályázgatásak a fényében.
Majd ha összejön egy kocsi, egy milliós utalvány vagy egy komoly összeg a lottón, netán a sorsjegybeküldős játékon, akkor az leszek. Szerintem azok a szerencsések, akik beküldenek egy borítékot 10 nyeretlen sorsjeggyel és felmarkolnak 10 millát. És sokan vannak ilyenek.
Az életben törekedni kell arra olyat és azt csináljunk amit szeretünk. Aztán még ha jól is jövedelmez még jobb.
👍
Paintuci! Ez így van. De tudod min döbbenek meg? Hogy az emberek megkérdezik tőlem, hogy ilyen hülyeségekkel játszol?.. Ki figyeli ezeket a játékokat?.. Azt sem tudom hogyan kellene játszani...Nekem nem lenne időm/energiám ilyenekre ..Blokkal lehet játszani? Mi? stb. De őszintén szólva rajtatok fórumosokon kívül én sem ismerek olyan "megszállottakat" mint amilyenek mi vagyunk pedig tudom, hogy sokan vagyunk. Ha valaki kérdezi, miért csinálom, azt szoktam mondani, hogy nekem ez a hobbym. Valaki kocsmába jár én meg ezt csinálom szabadidőmben
" alt="
">
Sokan vagyunk ezekre a nyereményekre. 🙄
Küldöm, de egyre kevesebb lelkesedéssel. Hiányzik a sikerélmény.
Vagy nagyon nulla értékű napi nyereményhez van szerencsém vagy olyan hetihez, ami nem nagy értékű és eladhatatlan. (Star Wars aktivitásmérő, Real Madrid táska és még 1-2 hasonló.)
Tényleg kéne már valami komoly. De nem (európai) utazás, mert az is csak a pénzt viszi. Többet költök erre-arra a városban (pl. legutóbb Barcelonában) belépőkre, tömegközlekedésre und kajára mint amennyi az út értéke. Májémibe azért nagy duzzogva elmennék megint...
Arra kíváncsi lennék, hogy aki a legutóbbi Nivea játékon megnyerte a Real-Valencia meccsjegyeket vajh' elment-e. Mert meccs nem volt.
Küldjed tovább a blokkokat aztán sosem lehet tudni... Most másfelé van dolga Fortunának...
Mindenki csak nyer, csak nyer (egyébként grat), én meg arra sem tudok elmenni, amit tavaly nyertem. Libresse - Párizs, nem igazán együttműködőek az utazási irodások. Valószínűleg az "így jártam" eset fog fennforogni. Ha nem minősítik veszélyes helynek PáHizst és a repjegyet se mondja vissza a repülőtársaság, akkor vagy megyek (egy kihalt városba, minden zárva) vagy nem és elúszott minden.
Valencia detto, oda repjegyet nyertem, a szállás már lefoglalva/kifizetve. (Ez utóbbit azért vélhetően le tudom mondani és a pénzt is visszautalják.) Oda augusztus közepén mennénk, csoda lenne, ha addigra eltakarodna ez a qrva korona.
Mostanában meg tényleg semmi komoly nyeremény, kezdek belefásulni. Kellene már valami komoly összegű kp vagy nagy értékű nyereménytárgy, amit pénzzé tudnék varázsolni. Gyermelyi a szokásos NULLA, a Monster versek sem jönnek már be, Milka, Fa/Vademecum sémmi, Lidl - Nestlé sémmi... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!
Jenny78!
Tudom mit érzel, nagy gratula.
Amire meg tényleg vágysz, az is jönni fog!
Jó egészséget, sok szerencsét🍀
Hát nem jött össze se egy Penny,se egy Pick,se pezsgős myeremény,se virslis,se a Remington-os....
De mégis nyertes voltam szombaton
" alt="
">Lányom minden vágya az volt,hogy Lewis Hamilton köszöntse őt 18. szülinapján.Mikor tavaly kint voltunk,megkértem Hamiltont,elmondta,felvettük és titokba tartva most mutattuk meg
" alt="
">boldog volt és ez szuper érzés egy anyának
" alt="
">
jojó! Tudom... csak már évek óta hajtok 1bicajért...
Ha van ilyen játék,én minden sz.rt megveszek 😁
Nálunk akapból raklapszám fogy a tészta+a liszt...
Nem bánom ha egy személy többet nyer..
Nekem csak 1bicaj kell!
Pedig van aki 2 nyereményt is nyert !
Fitoska ,ilyen a játék !
Gyermelyi 10/0
" alt="
">
Hej de Rámás csizmát visel a babám szeret is ő engem igazán!
Előre begyúrva lefagyasztva, a karácsonyi, szilveszteri Rámás süti alapok, ha ki nyitom a hűtőt ott figyel a sok Ráma tégla.
Sokból semmi🤢
kb.20 Negro sorakozik a spejzben,a Henkel cuccok ellepik a fürdőszobát...stb...nyeremény 000.
A Viboviton 3 periódusban játszottam, de egy nyomorék dinó sem jött össze
" alt="
"> szomorú vagyok, mások jól tudtak tarolni.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások