törpi!
Pontosan!

" alt="

"> Bár én személy szerint igyekszem mindenben meglátni a jót és végül ez is jól sült el.

" alt="

">

hű bomec! ez nagyon irigylésre méltó nyeremény volt!

" alt="

">
Mi tavaly voltunk 5-en (4 felnőtt és egy csecsemő) Ausztriában síelni a CBA és a Procter&Gamble jóvoltából egy hétre egy 4 csillagos szállodában.
A CBA kisbusza vitt ki, ami különösen jó volt a kicsi miatt, de természetesen a mi szempontunkból és, mert kényelmes volt, no meg csak mi voltunk.

" alt="

">
Amúgy anyagilag nem engedhettük meg még ezelőtt magunknak, hogy ilyen luxus helyeken szálljunk meg, de nekem voltak benne csalódások, amikre a "hozzáértők" azt mondják, hogy normális, és ez alapján nem értékelődik le egy szálloda. Gondolok itt arra, hogy a tejbegrízben egres nagyságú csomók volt, illetve 2 menetben mentünk le étkezni, és a második "turnusnak" mindig kellett kérnie vizet (nem volt benne italfogyasztás, mi pedig nem akartunk rá költeni).
Ettől függetlenül természetesen az egész nagy élmény volt -és főleg Anyukámnak, aki akkor látta először az unokáját - egy életreszóló élmény.

" alt="

">
Bomec! Mindenki így kezdte, az első út után jön a második, majd a többi.
Örülök, hogy jól sikerült és jól éreztétek magatokat. És még kipróbálhattad, milyen a MALÉV. Szerintem nagyon jó kis légitársaság volt, fiatal repülőgép flottával, barátságos személyzettel és jó kiszolgálással. Megállta a helyét a nagyok között, úgy tapasztaltuk.
Hasonló utat mi is nyertünk egy parfüm illatú tusfürdővel, piaci bevezetésére volt a promóció, azóta már meg is szünt. 5-6 pár voltunk Párizsban, plusz kisérő a cégtől. Ő mondta el, hogy kevesen pályáztak, meg sem érte nekik, de nem számít. AirFrance, 4csillagos belvárosi szálloda, városnézés, minden, ami kötelező látnivaló.
Az egyik nap látogatás az ORR-nál, a parfümcég mesterénél. Ott minden nyertes páros hölgy tagjával beszélgetett kb. egy órát tolmács segítségével. Hazautazásunk után kb. 2 hónappal kapták meg a hölgyek a személyre szabott egyéni parfümkreálmányt certifikattal, díszdobozban. Rendkívül jó illat volt a miénk, már csak az üvege van meg...
Én kispályás vagyok itt, ezért az eddigi egyetlen utazásos és egyben a legnagyobb nyereményem 2010-ben nem sokkal azután, hogy rátaláltam a fórumra a Cote D'or játék egyik fődíja egy 4 napos 2 személyes Brüsszeli repülős utazás csokibutik látogatással volt. A napi nyeremény Herendi kávéscsésze volt, ezt szerettem volna a nejemnek nyerni, de ez sajna nem sikerült azzal az egyetlen blokkal, amin egy ismerősnek vettünk 1 tábla csokit névnapjára! Amikor felhívtak a fődíj miatt a Wundermantól, meglepődtek, hogy nem is tudom mi a fődíj! Anyósom szentül állította, hogy ez átverés

" alt="

"> Az út az szuper volt: először ültem repcsin (Malév), Brüsszelben egy óriási Mercivel várt bennünket a sofőr, mint a filmekben táblán a nevemmel és vitt a Hiltonba, amivel a megérkezés után "békültem" csak meg, mert az előzetesen megadott 5 db 5 csillagos szálloda közül egy másikat választottam, de abban nem volt már hely! Kaptunk egy 48 órás minden tömegközlekedési eszközre használható bérletet is, amivel bebarangoltuk az egész várost és mindent megnéztünk amit csak lehetett. A Cote D'or csokibutik látogatáson megnézhettük és készíthettünk is igazi belga csokit és kaptunk egy csomó ajándékot! Ott találkoztunk egy másik nyertessel is, sajnos a nevére nem emlékszem a hölgynek aki a lányával volt Debrecenből, és aki éppen francia nyelvvizsgára készült, de azt hiszem fórumosok! Ha magára ismer jelezhet

" alt="

">
Carla: akkor neked ez olyan volt,mint nekünk egy csodás Schwarzkopf hajszalonban 15000-ért csodás frizura. MI a Munkácsy liget 52-ben lakunk ÉS A 37-BE KAPTUK A NAGY ÁTVÁLTOZTATÁST

" alt="

">Nem kellett autóba ülni

" alt="

">
Engem eddig kèt utazási lehetősèg talált meg, az egyik Ausztria, amire sajnos családi okból nem mi utaztunk, de nagyon profin zajlott minden, elmondása alapján szuper szállás ès ètjezès volt, programlehetősèggel.
A másik pedig, ami vicces, h a mellettünk lèvő települèsre nyertünk egy gasztro hètvègèt. 😂 Vègül átruccantunk ès nagyon szuper èteleket kóstolhattak, profi sèfek által, így vègül nem bántak meg, h èltünk a lehetősèggel cc. 5 km-re kaputól kapuig, de legalább a csomagolással sem bajlódtunk sokat.
Napok óta nyomom lázasan az ágyat, ez a topik most jol esett!

" alt="

">
Pl.kemeny, tarka

" alt="

">

" alt="

">, Paint osztrák kalandjai

" alt="

">
Gondolom persze, hogy megelni mas, de most jókat nevettem, bocsi.
Sosem akartam utat nyerni, mert valahogy mindig jobban szerettem a kezzelfoghato dolgokat, de 2013 oszen a kinder buenos londoni hosszuhetvege megnyerése nagyon nagy elmeny volt. Londonban lako lanyom akkor varta elso unokamat, es az utazasi irodaval sikerult megbeszelni, hogy majusban mehessunk, amikorra meglesz a pici. Mivel nem kertunk kulon programokat, belepoket,stb, ezert a trafalgar teren egy osszecsillagozott hotelben laktunk. Reggelit,( svedasztalos) nagyon kulturalt szobat tartalmazott a nyeremeny a repulojegyeken,utasbiztositason es a 200ezer forint koltőpénzen kivul.
Atjott manchesteri lanyom is londonba, igy sajat kulonbejaratu tolmacsunk volt, hajoztunk temzen, felultunk az oriaskerekre , megneztunk ket muzeumot, es termeszetesen az 5napos kisunokankat is.. nagyon jo volt.
(Bar elotte ket hettel már ferjem napi szinten hisztizett, hogy o nem akar jonni, mert teriszonya van, utalja az esot, a vizet is, ugyhogy o inkab otthon marad, mert semmi ertelme eljonnie, csak h a suallodaban uljon egesz nap egyedul) ő is jol erezte magat. a repulout kivetelevel, mert akkor még dohanyzott es korlatozva erezte magat, h tobb mint 4 orahosszat nem tudott fustologni.
Gratulálok a Madridi úthoz! Igen arról lemaradtunk majd most nyerünk
:-D
Igen,Maxxon előtte őt is kérdeztük mit tartalmaz,azt írták majd megkérdezik,majd nem írtak.
Paintuci: valamilyen bogár,kemény páncélos,tarka.
Igen, Maxon.
www.webnyeremeny.hu/jacobs-nyeremenyjatek
A Tesco-niveán nyertem a madridi utat. Ráadásul szeretem a focit, ezért is vagyok rágerjedve a dologra. Mondjuk nem minden esetben a szervező, hanem a lebonyolító nincs a helyzet magaslatán. A szervező viszont megkövetelhetné, hogy kapjon valamit a pénzéért.
törpi: azt a maxxon szervezte ugye?
Milyen bogár volt?

" alt="

">

" alt="

">
Személy szerint örülök ennek a topicnak

" alt="

"> Jó lesz olvasni a jó és kevésbé jó élményeket
Mostani Jacobs Római út egyik nyertese a párom volt. Legelőször mentünk a 3-4 nyertesből. JÁTÉKSZABÁLYZAT NEM VOLT,MERT NEM FŐDÍJ,hanem heti díj volt. Mentünk dec. 8-án reggel 6:20-kor a repülőtérről(hajnal 2-kor keltünk) ,majd Rómába értünk reggel fél 9-kor. Transzfer nem jött értünk,mert rossz helyre kérte a szervező,2 repülőtér van Rómában. Taxival mentünk(ezt utólag kifizették). Szállodába 9 előtt értünk,ahol közölték 15 órától lehet lepakolni. Csomagokat megőrizték majd barangoltunk majd 6 órán át

" alt="

">Szállodai szoba penészes,zajos,nagyon meleg,bogaras.... Kaptunk másnap egy reggelit és ennyi,hiszen vasárnap amikor már haza felé jöttünk 5:20-korjött a taxi értünk. Fizettük az IFA-t ,mert ez sem volt benne. A REPÜLŐ FAPADOS VOLT,MINDENÉRT FIZETNI KELLETT. tANULSÁGOS VOLT. uTÓLAG ELMONDTUK A CÉGNEK,AKI AZT MONDTA AMIKOR JÁTSZOTTUNK ELFOGADTUK A SZABÁLYZATOT. iGEN,AZ NÉLKÜL NEM IS LEHET JÁTSZANI,játékszabályzatban meg egy szó sem volt majd mit tartalmaz. Jó a külföldi út,de szeretnék egyszer olyat nyerni,amikor minden szuperul megy és szuper jó

" alt="

">
xia: tudom mi a transzfer.

" alt="

">
Arra utaltam, hogy ki szokták emelni, hogy a repülőtérre eljutást, biztosítást és amit még nem tartalmaz a nyereményút.
jelica ! mi is !

" alt="

">
tömérdek =tomeeee csak okosteló okoskodik.....

" alt="

">
Ha jól értelmezem tömérdek nyerte az előzőt, be is írta anno...Timi pedig szeretné nyerni a mostanit....

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások