Tudtommal csak a tünetekre adnak gyógyszert: lázra, köhögésre, stb., mint általában a vírusokra.
De ha gáz van, akkor nagyon gyorsan mentő, kórház, mert pillanatok alatt válhat válságosra a helyzet.
Koronavírus
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 17 / 48 oldal |
A tesztről...
Ilyenkor adnak gyógyszert vagy csak hazaküldenek?
Akkor tessék otthon maradni, és bármi "különös" dolog észlelhető, kórház...
Mert gyorsan pusztít...
A terhes anyuka fél tüdővel van már.
(Nem akarok senkit riogatni.)
Mert gyorsan pusztít...
A terhes anyuka fél tüdővel van már.
(Nem akarok senkit riogatni.)
a smile a pozitív gondolatnak szól...
Vágási Feri kívánom, hogy rendben túl legyél rajta
" alt="
">

Ja, én is koronás lettem... Pénteken délután elment a szaglásom (más bajom nincs), szombat teszt.
A gyorsteszt negatív, de ma reggel az EESZT-ben már pozitív eredmény figyelt...
A gyorsteszt negatív, de ma reggel az EESZT-ben már pozitív eredmény figyelt...
Nőnapra kaptam egy pozitív tesztet, meg a párom is...😩☹️ A gyerekeket nem kínoztuk meg egyenlőre ☹️ Karanténra fel 👍
A lányomnál az előbb kopogtak.
Egy szkafanderes mentős állt az ajtóban.
" alt="
">
Köpni-nyelni sem tudott hirtelen.
De "csak" a szomszédért jöttek.
Egy szkafanderes mentős állt az ajtóban.

Köpni-nyelni sem tudott hirtelen.
De "csak" a szomszédért jöttek.
köszönöm mindenkinek! Nagyon gáz volt az őszi covid neki, szóval én bízom benne, hogy ez után is rendben lesz. A felesége éppen most küldött át egy cikket ahol a covid utáni tüdőröntgeneket mutogatják és a 3. legrosszabb felvétel hajaz arra amit apukám röntgene mutat. A két rossz közül (rák vagy covid utáni szövődmény) laikusként ez utóbbinak jobban "örülnék"
Nekem is van ismerős, aki home officeban volt otthon, nagyon precízen betartott mindent amikor nagyon ritkán kiment (gumiesztyu, fertőtlenítes, maszk, stb) és elkapta.
Jobbulast Apukádnak Gabi!
Jobbulast Apukádnak Gabi!
Igen.
A párja tünetmentesen esett át a fertőzésen?
A leányzó már otthon volt karanténban meg a terhessége miatt is. A párja vitte haza a mhelyről a dolgot úgy néz ki. Aki lábon kihordta a betegséget a kollégákkal együtt.
Úgyhogy én már keresem a baltát melyiket sorban van a Mester utcai kozpontban.
Mert ha direkt kockáztatják a dolgozók életét extra bevételét az nem feltétlen etikus.
Ehhez hasonló rabszolgatartó multis állást meg sok sarkon lehet találni.
Gabi sajnálom Apukát.
(Kolléganőnek egyébként más krónikus baja nem volt, a terhességet meg nem nevezhetjük annak.)🤔
Úgyhogy én már keresem a baltát melyiket sorban van a Mester utcai kozpontban.
Mert ha direkt kockáztatják a dolgozók életét extra bevételét az nem feltétlen etikus.
Ehhez hasonló rabszolgatartó multis állást meg sok sarkon lehet találni.
Gabi sajnálom Apukát.
(Kolléganőnek egyébként más krónikus baja nem volt, a terhességet meg nem nevezhetjük annak.)🤔
Ez nagyon post covid gyanús.
Remélem, ezt is sikerül legyűrnie.
Remélem, ezt is sikerül legyűrnie.
Igen, abból kigyógyultak. Most egy körzeti orvosváltás után derült ki valami édesapámnál miután elküldte őket plusz vizsgálatokra a biztonság kedvéért. Tüdőröntgen után két oldali tüdőgyulladást állapítottak meg neki, mindenféle tünet nélkül és egy tökéletes vérképpel. Csütörtökön minden előzetes tünet nélkül rosszul lett, mentő stabilizálás stb, pénteken a tüdőgyógyász után mentővel be a Bajcsy-ba ahol negatív covid rapid teszt után csak a covid osztályra tudták volna elhelyezni mert a másik teszt eredményére ugyebár várni kell talán hétfőig, szóval hazaengedték+az új fejlemény, hogy őszerintük nem tüdőgyulladás hanem nem tudják és csúnya a tüdeje és van rajta két folt amiről egyelőre gőzük sincs mi... Szóval folyt. köv. hétfőn.
a történethez hozzátartozik, hogy édesapám 30%kos kapacítású COPD beteg.
" alt="
">
a történethez hozzátartozik, hogy édesapám 30%kos kapacítású COPD beteg.

Nagyon sajnálom.
" alt="
">
Ugye, meggyógyultak?

Ugye, meggyógyultak?
az édesapám a feleségével mindent is betartott mégis elkapták a koronavírust ősszel
" alt="
">

Paintuci
Ez szörnyű! Szegény nő, szegény gyerek, szegény magzat.
Csak halkan kérdezem meg: Ő komolyan vette a vírust (maszkot, fertőtlenítést, távolságtartást, stb.) vagy csak tessék-lássék?
Mindenképp tragédia.
Ez szörnyű! Szegény nő, szegény gyerek, szegény magzat.
Csak halkan kérdezem meg: Ő komolyan vette a vírust (maszkot, fertőtlenítést, távolságtartást, stb.) vagy csak tessék-lássék?
Mindenképp tragédia.
Ez elé a mondat elé meg elfelejtettem írni:
"NA DE SEBAJ"
Éjjel nyertem 3 milka párnát, és rengeteg burn, monster pályázatot írtam.
Meg még annyit Virág (volt kolléganő) Veletek vagyunk gondolatban....
;-(
"NA DE SEBAJ"
Éjjel nyertem 3 milka párnát, és rengeteg burn, monster pályázatot írtam.
Meg még annyit Virág (volt kolléganő) Veletek vagyunk gondolatban....
;-(