Kupakolás avagy kupak gyűjtés jótékony célból
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 17 / 18 oldal |
rengeteg müanyag kupakom van ha kell vkinek szóljon
Elég részletes leírás van kifüggesztve a Praktikernél, a gyűjtés menete, a kisfiú bemutatása, a részvevő kórház is szerepel, stb..
Attól tartok, az is egy jó szándékú, de ismeretlen eredetű akció. 

Szerintem a praktikeres gyűjtés is változatlanul működik. (lásd lentebb)
Nálunk az iskolában is van ez az akció. Mi is gyűjtünk. A jövő héten megtudom a részleteket. Majd beírom.
KissPé Hozzászólás - 2006. szeptember 22. :: 18:47
sziasztok! Néhány hete írtam, hogy aki tud, segítsen műanyag kupakok gyűjtésében. Közben kaptam néhány e-mailt, hogy korábban ők is hallottak ilyen akcióról, de a hír forrását nem tudták elérni. Úgyhogy szóltam a csoporttársamnak. Két hét nyomozás után egy szeretetszolgálatnál megakadt, nem találta meg hogy kitől származik a hirdetés.
Szóval akik írtak, hogy gyűjtenének nekünk kupakokat, köszönöm szépen a segítséget, nem kell tovább gyűjteniük a kupakokat.
Ha esetleg bárki megtudna valamit, hogy tényleg komoly lenne ez az akció, akkor írjon!
Még egyszer köszönöm, remélem legközelebb nem történik hasonló eset, illetve ígérem, én is megpróbálok figyelmesebb lenni.
-P-
sziasztok! Néhány hete írtam, hogy aki tud, segítsen műanyag kupakok gyűjtésében. Közben kaptam néhány e-mailt, hogy korábban ők is hallottak ilyen akcióról, de a hír forrását nem tudták elérni. Úgyhogy szóltam a csoporttársamnak. Két hét nyomozás után egy szeretetszolgálatnál megakadt, nem találta meg hogy kitől származik a hirdetés.
Szóval akik írtak, hogy gyűjtenének nekünk kupakokat, köszönöm szépen a segítséget, nem kell tovább gyűjteniük a kupakokat.
Ha esetleg bárki megtudna valamit, hogy tényleg komoly lenne ez az akció, akkor írjon!
Még egyszer köszönöm, remélem legközelebb nem történik hasonló eset, illetve ígérem, én is megpróbálok figyelmesebb lenni.
-P-
Wodehouse !
KÖSZI.
KÖSZI.
Úgy emlékszem, ebben az évben végig tart, majd jövő évben lesz vége. Ki vannak írva időpontok is, gondolom akkor gyűjtik be a meglevő adagot, a legközelebbi szeptember 30. Már féilg volt az a nagy gyűjtő.
Wodehouse !
Nem tod. meddig lehet oda bedobálni a kupakokat,meddig tart az az akció?,mert az közel van hozzánk,oda még el tudnám vinni a nyári játékos kupakjaimat!
Nem tod. meddig lehet oda bedobálni a kupakokat,meddig tart az az akció?,mert az közel van hozzánk,oda még el tudnám vinni a nyári játékos kupakjaimat!

Budán a III. kerületi Praktiker áruház bejáratánál is gyűjtenek kupakot egy kisfiú számára. Egy gyűjtő van betéve a bejáratnál, az akció ismetetésével, melyben a Praktiker is résztvesz. Mindenféle kupak bedobható. Egy kisfiú számára gyűjtenek, aki a születése során károsodást szenvedett és őssejt-terápiás műtétre szorul.
Biztosan van más Praktikernél is, valamint egy rádió is bekapcsolódott a segélyakcióba.
Biztosan van más Praktikernél is, valamint egy rádió is bekapcsolódott a segélyakcióba.
nálunk az intézmények különböző cuccokért gyűjtik a műa kupakot.pl pad, szemetes, virágláda és ilyesmik.ez pécs vonzáskörzetében van.
ha valaki tudja hogy hol lehet ilyen kupakokkal pályázni lécci írja meg, mert nekem is lenne egy ismerősöm akinek szüksége lenne rá. köszi.
ha valaki tudja hogy hol lehet ilyen kupakokkal pályázni lécci írja meg, mert nekem is lenne egy ismerősöm akinek szüksége lenne rá. köszi.
Egy ismerősöm kerekes székre gyűjti a kupakokat.
Ha valakinek felajánlani való, akkor megköszönném.
Ha valakinek felajánlani való, akkor megköszönném.
szomorka
Egyenlőre tartogasd még, mert itt több "ötlet" is felmerült már. Kerekesszékért, a méhes fizet a műanyagért, szelektívbe is bedobhatod.
Egyenlőre tartogasd még, mert itt több "ötlet" is felmerült már. Kerekesszékért, a méhes fizet a műanyagért, szelektívbe is bedobhatod.
Mi a munkahelyen már egy nagy zsák kupakot összegyűjtöttünk. Mit lehetne kezdeni vele?
Köszönöm Cirbolya! Kár ,hogy nem Bp.-i Tescoban láttad!
Tweety,
Egerben.
Egerben.

Lehet több székes akció megy egyszerre?
Mondjuk nem baj.....sőt....

Én semminek az igazságalapját nem kérdőjelezem meg, de nálunk az oviban keményen pénzt adtak a műanyag kupakokért, mivel már nem csak a papírt veszik át a méh telepen, hanem a műanyagért is fizetnek.....
Cirbolya
Érdeklődnék melyik Tescoban láttad?
Érdeklődnék melyik Tescoban láttad?
Ma a Tesco üvegvisszaváltójának ablakában láttam egy felhivást, hogy az ott lévő dobozba lehet tenni a kupakokat, 10 ezer darabért jár egy kerekesszék. Azt mondta a nő, hogy egy székre valót már összegyűjtöttek, a következőhöz eddig 800-nál tartanak. Megilletődöttségemben csak azt felejtettem el megkérdezni, ki, vagy milyen intézmény kapja majd.