csumika!
Nagyon szépen köszönöm!!!
Ha kell segítség a többiben,szólj!
Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni a Meglepetés febr.16.-án megjelent számában lévő Sudokuban?
Már csak ez hiányzik...
Cserébe a többiben tudok segíteni!
Előre is köszönöm!
Sziasztok! Én megvettem a 45. és 46. számot a Füles évkönyv játékához. Emlékeim szerint a 47. számot is, viszont most nem találom. Valaki át tudná küldeni a 47. szám rejtvényét, hogy meg tudjam fejteni és beküldeni? Köszönöm.
Szevasztok!
A Füles 2017-es évkönyvben van egy olyan rejtvény, amihez szükségesek a Füles/45., 46. és 47. számai. Ezek már elég régi lapszámok. Tudnátok abban segíteni, hogy ezeket honnan tudnám beszerezni? Esetleg ha valakinek meg lennének ezek a lapszámok és az évkönyvhöz tartozó rejtvényeket át tudná küldeni nagyon megköszönném. Segítségeteket előre is köszönöm! Üdv: Ági
Jendal
Én szívesen elküldeném, de az oldalra nem lehet belépni

" alt="

">
Valaki elküldené nekem a 47. heti penny rejtvény megfejtését?
Előre is köszönöm!
Valaki elküldené az e heti penny rejtvény?Addig pakolgattam, hogy véletlenül kidobtam és nem emlékszem a megfejtésre.80
Köszi PITYESZ76! Több fórumon is közzétettem a kérést és kaptam egyet a hiányzó lapból. Így újra kezdtem az egészet.Ugyanis nem csak a 15-ös betű hiányzott,hanem 15 db. Már a költő és az idézet is megvan.
I betű

" alt="

">
Szervusztok! A 2017-es Füles évkönyv egyik pályázatához szükséges egyik Füles lapszám unokáim által megsemmisült.A hiányzó szám nélkül nem tudom folytatni a rejtvény kitöltését. Ha megadnátok a 45.számban lévő rejtvény 15 betűjét,ami kapcsolódik a 46.és a 47.szám rejtvényéhez,nagy örömömre szolgálna.Segítségeteket előre is köszönöm szépen.
Sziasztok!
A Füles évkönyv 2017- es számában lévő pályázati szelvények közül sajnos egyet valahova elkevertem vagy kidobtam...
Ha valakinek meglenne a 28-29.oldal rejtvényéhez tartozó pályázati szelvény, nagyon megköszönném.
Cserébe adom a 75. 77. 89. 91 93. oldal szelvényeit.
ldy21
Írj nekem, mert nem nyilvános a címed!
A 44. heti Füles-Poénvadászat közös játékból szeretném a Poénvadászatost..... adok érte Fülesest

" alt="

">
Ildy: Ha le tudod fotozni vagy ha online valhol elerheto a magazin/ujsag/stb. akkor talan megprobalhatom

" alt="

">
Meglepetés 43 számában tud v.ki segiteni a sodokuban? Es a szám szerint ben? Nekem nem megy😐
Kaptál segítséget a rejtvényhez? Írjál, ha nem!
Valaki tud segíteni Kiskegyed 36. heti keresztrejtvények megfejtésével kapcsolatban? Mindhármat megfejtettem, de a megfejtéseim elég értelmetlen, "nem magyaros mondatszerkezetre" sikeredtek. Valószínűleg én vagyok béna. 😕
Nem vagy elérhető,tedd láthatóvá a mailod !
Aldi-s, Cba-s és egyéb magazinok megfejtései és beküldési feltételei érdekelnének. (Sajnos kis város lévén nem minden elérhető számomra.)
Valaki tudna nekem segíteni abban, hogy milyen ingyenes magazinok vannak még, amelyekben keresztrejtvények vannak és a megfejtés e-mailben beküldhető?
Előre is köszönöm mindenkinek!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások