Új nyereményjáték érhető el: Adventi nyereményjáték: www.adventinyeremenyjatek.hu
A játékban napi nyeremények és fődíjak is vannak, melyeket különböző cégek ajánlottak fel. A nyereményekről és a játék részleteiről a weboldalon olvashatsz.
Regisztrálni érdemes minél hamarabb. A játék december 1-24 ig tart.
Aktuális iformációk a Facebook-on is: www.facebook.com/#!/adventinyeremenyjatekok
Nem. Nem lehet kinyitni az ablakot.

" alt="

">
nektek működik a karácsony.hu?
Fearzone 2010-11-22 :: 07:13
Nem értem a Femina karácsonyi játékát.
Regisztráltam, de hogy hizlaljak tündért? Vagy már ennyitől meghízik? Hivatalosban persze egy szó sincs erről.
femina.hu-n 12. 15-én nyertem Tante Fanny ajándékcsomagot. Még szerencse, hogy a femina küldött egy mail-t, hogy majd a Tante Fanny értesít.
Mivel mai napig nem kaptam semmit, ma rákérdeztem a Tante Fannynál.
Válasz:
A femina.hu nem adta le az én nevemet, pedig már az összes nyertes neve ott van náluk, de természetesen küldik az ajándékot. (Úgy küldtem a levelem, hogy alá másoltam a femina levelét. Még szerencse!)
Hát elgondolkodtató!

" alt="

">
noiportalon mikor sorsolnak?
Karacsony.hu-n ne felejtsétek el kinyitni a főnyereményes hosszú ablakot. Én most sajnos nem nyertem vele.

" alt="

">
Igen, az a helyes válasz...
A mueller kérdésre hol találni a választ, vagy az ott szereplő szám a válasz?
Sajnálom. Tényleg rád gondoltam, csak nem jutott eszembe a nickneved.
lindababa
tényleg nem én vagyok )
lindababa: ha goldwomanre gondolsz, nem Ő az csak a Pásztor is és az Éva is benne van az Ő nevében is csak nem éppen ilyen sorrendben.

" alt="

"> Város sem stimmel.
NLC:
Minden nap értékes nyeremények találnak gazdára! Ne csüggedj, ha ma nem nyertél, minden nap új nyereményekkel várunk.
Ha így sem mosolygott rád a szerencse, még mindig van esélyed! A fődíj a játék végén, december 23-án talál gazdára, és itt az összes szelvényed újra játékba kerül az értékes utazásért (amennyiben hozzájárulásodat adtad).
Már úgy értem, hogy nem webnyereményes? Mert annyira ismerős a neve.

" alt="

">
Én nem értem az nlcafe adventi játékát. Ma egy rénszarvast sem találok, elég fura, hogy vége van a játéknak, amikor az összes sorsjegyek kimutatásánál még dec. 24. is szerepel!

" alt="

">
Pásztorné Nagy Éva, Balkány
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások