Momentcity - Nescafé nyereményjáték
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 17 / 31 oldal |
Hurrá. De most találtam a Music Clubban 15 babszemet. (Jobb oldal poharas nő).
Kálmi: köszi, de ezt már megtaláltam.
Az egyik baloldali hátsó, szürke irodaháznál lesz. Keresgélj a kurzorral az ablakoknál. 

Kálmi: köszi. zuhanyzós csajjal nem foglalkoztam, hol található?
15 babszemet érő felfedezés a Music Club-ban. Sokszerencsét
Zuhanyzós csajjal foglalkoztál már? 

Ne aggodj Böbe néni. Csodás kalandban lehet részed, ha eszesen megkeresed a tűzcspot.5 Babjanko jár érte..
A Saját Profilomban az van írva, hogy 9 EGG-et megtaláltál, 2-öt nem, tehát összesen 11 db van. Egyet talán tudok, ami kimaradt, de ami előszörre nem sikerült, most meg már nem is jelenik meg szerintem: a fáról felrepülő madarak. Valaki mind a 11-et megtalálta? Ha igen, akkor nem adna tippet? Köszi előre is.
Helllooo !
Lassan véget ér a móka Momentéknál, érdemes lenne még játszani, elég mókás dolgokat lehet még nyerni. Kár h én nem kávézom.. :S
Lassan véget ér a móka Momentéknál, érdemes lenne még játszani, elég mókás dolgokat lehet még nyerni. Kár h én nem kávézom.. :S
Sziasztok! Remélem tudjátok hogy augusztus 1-én lesz az utolsó sorsolás! Van egy csomó újdonság is, többek között videópóker, egy hétig ingyen letölthető csnegőhangok, és vetköző bombázó 15 pontyért! Sztem érdemes körülnézi üres perceitekben, mert nagyon jó móka! http://momentcity.hu
Én még találtam egy kutyát is. Jobbra fönt
(Music Club.. ) mellett.
(Music Club.. ) mellett.Happy Hour!
Happy Hour!
moment plaza felirat is 5 babszem
illetve 5 babszem 

A játékbarlangban a rulettes férfi keze 5pont
Elől a főutcán lévő tűzcsap 5 babszem
Ja a Mokka... 

Merre van a mozi?
Tényleg csak kettő van, én gondoltam rosszul, hisz idáig mindig hármat kellett keresni... Elnézést érte!