30 coke kód cserére vár..mit adnál érte?
Coke.hu - Coca-Cola nyereményjáték 2013
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 17 / 149 oldal |
Fearzone: telefonon is fognak hívni és írnak mail-t is, de nem rögtön, hanem majd egy kicsit később, ha jól emlékszem és ha nem változtak a dolgok azóta, amióta én nyertem náluk.
"Válts be egy érvényes kódot majd az ezt követő hét napon belül még két másik kódot: a harmadik érvényes kód beváltását követően 50 bónusz pontot írunk jóvá a számládon. Amint az első kód beváltását követő hetedik napon túl vagy, ismét indulhatsz az 50 extra pontért 3 kód beváltásával a korábbiakban leírtak szerint. Az akció 2010. november 1. és 30. között zajlik. A november 30-a után történő kódbeváltások után nem jár bónuszpont."
Meghozták múlt héten a Webshopból rendelt cuccokat,és jóval olcsóbban,mint ami a rendeléskor feltüntetett szállítási díjszabás.
8 kg-os csomagot 680 Ft-ért hozta a GLS.
A rendelés leadásától számított 3. napra.
8 kg-os csomagot 680 Ft-ért hozta a GLS.
A rendelés leadásától számított 3. napra.
Tudja valaki, hogy ertesitenek ha nyertem? Kint van a nevem, de nem kaptam semmilyen levelet. A tegnapi napra vagyok kiirva.
2 tányért láttam most a webshopban.....ha valakit érdekel, és még nem csaptak le rá...
A kódok elkeltek.
JóReggelt kódokat adok Coke kódokért 1:1 arányban.
Én is láttam, csak nem tudom, hogy egy egész készlet, ami 6 db, vagy csak 1 db.
Az előbb volt néhány tányér a coke-n, de pillanatok alatt elvitték.
Keresek Rama pályázatot és Bonduelle blokkot.
Adok érte: 15 Coke/ 2500 g és 3 Coke/blokk.
Adok érte: 15 Coke/ 2500 g és 3 Coke/blokk.
nemeths, vagy Te nem tudod én ki vagyok, vagy én tudom rosszul Te ki vagy...-)))
nem akarnék offolni..írok a fb-on
nem akarnék offolni..írok a fb-on
De rendes vagy, mivel érdemeltem ki?
akkor még jobb, hogy Neked:-)
Köszi jó volt
ezt most találtam a szekrényben, nem tudom jó-e? valaki próbálja ..
A72815511036
A72815511036
20 coke kód cserére vár..mit adsz értük?
Sziasztok,
coke.hu -n hány napig lehet a kosaramban a termék.
Megvárnám vele a étkészlet garnitúrát, de mivan, ha rakják fel időben? :S
Itt ezt írják: Amennyiben a termékekért a résztvevő a fenti 30 napon, illetve 10 munkanapon belül nem jelentkezik vagy a terméket nem veszi át, úgy az át nem vett termékek visszakerülnek a webshopba, de ezúttal a pontok nem kerülnek jóváírásra a résztvevő virtuális számláján.
De most akkor 30 nap, vagy 10 munkanap???
és ez:
Amennyiben a Játékos a kosarában lévő kiválasztott termékeket, azok kosárba helyezését követő 24 órán belül nem rendeli meg, úgy azok a kosarából törlődnek és a webshop készletére ismételten visszakerülnek, míg a pontok a Játékos számláján kerülnek jóváírásra.
valaki magyarázza el nekem kérem ....
coke.hu -n hány napig lehet a kosaramban a termék.
Megvárnám vele a étkészlet garnitúrát, de mivan, ha rakják fel időben? :S
Itt ezt írják: Amennyiben a termékekért a résztvevő a fenti 30 napon, illetve 10 munkanapon belül nem jelentkezik vagy a terméket nem veszi át, úgy az át nem vett termékek visszakerülnek a webshopba, de ezúttal a pontok nem kerülnek jóváírásra a résztvevő virtuális számláján.
De most akkor 30 nap, vagy 10 munkanap???
és ez:
Amennyiben a Játékos a kosarában lévő kiválasztott termékeket, azok kosárba helyezését követő 24 órán belül nem rendeli meg, úgy azok a kosarából törlődnek és a webshop készletére ismételten visszakerülnek, míg a pontok a Játékos számláján kerülnek jóváírásra.
valaki magyarázza el nekem kérem ....
oké, ezt is meglett
" alt="
">
a cuccok mennyi ideig maradhatnak a kosaramban?
illetve, arról tudunk valamit, hogy az evőeszközöket mikor töltik fel?

a cuccok mennyi ideig maradhatnak a kosaramban?
illetve, arról tudunk valamit, hogy az evőeszközöket mikor töltik fel?
dejó, köszönöm, hogy írtad
" alt="
">
Hol tudom megnézni a "kosaram" az oldalon?

Hol tudom megnézni a "kosaram" az oldalon?