Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 17 / 9304 oldal |
A kulacshoz:először nekem is megjelent vagy 4 ,de szabályzat szerint vagy egy ember vagy egy háztartás csak 2-őt igényelhetett. Lehet kettőt kaptál és onnét többet már nem küldenek.
Vágási2.0
Ide 1 nem jött meg, mert szerintük hibás kódot illesztettem be és kérték küldjem a helyeset, 2 napon belül. Nem korrigáltam, mert a spam mappába került az emailjük és letelt a megadott 2 nap.
Azért írom le a sztorit mert nekem egészen idáig látszott mindkét kulacs, de ma már egyik sincs ott.
Ide 1 nem jött meg, mert szerintük hibás kódot illesztettem be és kérték küldjem a helyeset, 2 napon belül. Nem korrigáltam, mert a spam mappába került az emailjük és letelt a megadott 2 nap.
Azért írom le a sztorit mert nekem egészen idáig látszott mindkét kulacs, de ma már egyik sincs ott.
Biztosan rendben voltak a nyugták... Azért is figyeltek ott a kulacs nyeremények az appban.
Esetleg az lehet még, hogy új telefonom van, ma telepítettem az appot és emiatt nincs benne. Bár ez nem valószínű...
Na mindegy, nem hullajtok miattuk könnyeket. Ha elfelejtették akkor elfelejtették.
Esetleg az lehet még, hogy új telefonom van, ma telepítettem az appot és emiatt nincs benne. Bár ez nem valószínű...
Na mindegy, nem hullajtok miattuk könnyeket. Ha elfelejtették akkor elfelejtették.
Nekem mind megjött, de benne is szerepeltek az app-ban. Szóval ha nincs ott, lehet nem fogadták el valamelyik blokkot hozzá.
Powerade kulacsok.
Várok még ilyet, de nem jött és már aCoca-Cola app-ban sem látom a nyeremények között.
Más is járt így?
Annyira nem hiányzik, csak érdekel...
Várok még ilyet, de nem jött és már aCoca-Cola app-ban sem látom a nyeremények között.
Más is járt így?
Annyira nem hiányzik, csak érdekel...
Elnézést, lehet sokat ittam ma, ez itt mi az asszonysutyorgó fb csoport? Vagy én tévedtem el, hol vagyok, segítsen valaki rajtam... off topic, vagy nem tudom, ez fb?
Pityesz hol van? Nem iszok ennyi Jack Danielst...
Pityesz hol van? Nem iszok ennyi Jack Danielst...
sarjus!
Ahogy írtad egy élete van mindenkinek és ha nem vagy boldog le kell zárni életed eme szakaszát vagy fel fog őrölnj . Gyerekeknek sem hiszem hogy jó így nevelkedni hogy a szülők nincsenek jóban .Nehéz de ha nem vagy boldog menjen mindenki a maga útján .
Ahogy írtad egy élete van mindenkinek és ha nem vagy boldog le kell zárni életed eme szakaszát vagy fel fog őrölnj . Gyerekeknek sem hiszem hogy jó így nevelkedni hogy a szülők nincsenek jóban .Nehéz de ha nem vagy boldog menjen mindenki a maga útján .
Mit tegyek? Köszönöm az őszinte hozzászólásokat
" alt="
">
" alt="
">Mit tegyegyek?
Sziasztok! 39 év szerelmes lettem egy férfiba
" alt="
"> Őszitén, tiszta szívvel szerettem
" alt="
"> 2 gyönyörű gyermeket szültem és felneveltem neki. Mindenben mellette voltam, de nem értékelte én úgy érzem
" alt="
"> harcolok, de már nem birom én megyek rá
" alt="
"> 7 éve sulyos beteg még mindig kitartok mellette, de nem tudom meddig birom, mert nekem is egy életem van .
" alt="
"> Őszitén, tiszta szívvel szerettem
" alt="
"> 2 gyönyörű gyermeket szültem és felneveltem neki. Mindenben mellette voltam, de nem értékelte én úgy érzem
" alt="
"> harcolok, de már nem birom én megyek rá
" alt="
"> 7 éve sulyos beteg még mindig kitartok mellette, de nem tudom meddig birom, mert nekem is egy életem van .Somat
November 22-én történt meg a blokk feltöltése, ma írtak, hogy az utalást elindították. (December 4-én írták, hogy elfogadták a pályázatot.)
November 22-én történt meg a blokk feltöltése, ma írtak, hogy az utalást elindították. (December 4-én írták, hogy elfogadták a pályázatot.)
Coop-os nyertesértesítők már kimentek(500.000, 1 milla)? Csak hogy ne reménykedjek tovább esetleg.
vicc vót
" alt="
">
" alt="
">persze 2 .-t is
" alt="
">
" alt="
">Lelt már valaki nyerő kártyát a Milka szaloncukros dobozokban?
Ja, igen, bocsi! Valóban nem voltam egyértelmű... nem ezeket a kulacsokért meg belépőkért, és egyéb apróságokért menő (illetve egy viszonylag szűk szegmens számára vonzó) játékokra gondoltam, hanem az országos, komolyabb nyereményekért (telefon, tablet, TV, stb.) szervezettekre. Amennyire vissza tudtam követni, eddig évente 2x volt országos Lay's promóció, (tavasszal, és ősszel) de idén még csak egyszer. Esetleg reménykedhetünk egy karácsonyi promócióban? Erre vonatkozott az kérdésem, hátha valakinek van róla információja...
Volt folyamatosan:
októberben Tescoban
nyáron Pennyben
júniusban Aldiban
májusban Tescoban
októberben Tescoban
nyáron Pennyben
júniusban Aldiban
májusban Tescoban
Volt a Tescoban múlt hónapban Lays-Pepsi.
Lay's játék nem lesz idén? Úgy számoltam, hogy október-november magasságában kell(ett volna) indulnia az eddigi kb. fél éves szünetek + 1 hónapos játékperiódusok alapján. De még csak hírét sem hallottam.
Igen, a Spar-Mizo-nál engem is megzavart ez a nyugtaszám - NAV kód kavarodás. De addig nem enged tovább, amíg nem a jó számot írod oda.Biztos valami régebbi sablonból dolgoztak
" alt="
">
" alt="
">