Én is A12345678 formátumban adtam meg.
Akkor lehet gond, ha valaki nem tudja feltölteni, mert más már töltött azza az AP számmal... Akkor jön a B terv: APA12345678, A-PA 12345678, 12345678, nyugtaszám, munkahelyemkód, ezek kombinaciói...
De szerintem nem lesz gond, úgyis a feltöltött nyugta képét vizsgálják majd.
Kérdések és válaszok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 17 / 9272 oldal |
Van kapcsolat az oldalon, bár azt nem tudom, hogy működő képes-e?
Nem akarok kötekedni, de az A123456789 nem a blokk sorszáma, hanem a pénztárgépé. Azonos számmal számtalan játékos blokk készülhet.
Megérne egy kérdést feltenni a lebonyolítónak, hogy mit is szeretnének tudni?
Megérne egy kérdést feltenni a lebonyolítónak, hogy mit is szeretnének tudni?
Köszi, holnap én is töltök...
A és a számsor kell. Én legalábbis így töltöttem már fel.
Próbáltad csak a számokat vagy A betű és a számsor? Még nem töltöttem, csak tipp...
Szeretnèk feltölteni twix,mars,bounty játèkba blokkot,de a blokk sorszámàra hibát jelezni. Valaki nèzte már? Köszi
Összegezve:
Van 2 párhuzamosan futó Baba játék.
Más a szervező, más a lebonyolító és
más üzletek vesznek részt benne.
Vagyis egy szó, mint száz, csak egy helyen tudod felhasználni a blokkod.
EcoFamily - Baba
Szerv.:
Napcsillag Kft.
Lebonyolító:
Maxxon
Kaparós Baba.
Szerv.:
Unilever
Lebonyolító.:
Checksum Informatika
(Goods Market, Best Shop, Reál, Cba, Príma, Coop promo+, Azúr, Plus Market és Privát Max)
Van 2 párhuzamosan futó Baba játék.
Más a szervező, más a lebonyolító és
más üzletek vesznek részt benne.
Vagyis egy szó, mint száz, csak egy helyen tudod felhasználni a blokkod.
EcoFamily - Baba
Szerv.:
Napcsillag Kft.
Lebonyolító:
Maxxon
Kaparós Baba.
Szerv.:
Unilever
Lebonyolító.:
Checksum Informatika
(Goods Market, Best Shop, Reál, Cba, Príma, Coop promo+, Azúr, Plus Market és Privát Max)
De nézd meg, hogy honnan indult a beszélgetés. agi80, 2 baba játékban akarta felhasználni ugyanazt a blokkját.
De van egy Ecofamilys baba promóció is. Ne keverjük a kettőt.
https://nyeremenyjatek.ecofamily.hu/baba
https://nyeremenyjatek.ecofamily.hu/baba
Köszönöm MINDENKINEK!!
A blokk feltöltésénél ki kell választani melyik üzletláncnál vásároltál, Ecofamily nincs.
Még jobb. Akkor a semmiről beszéltünk eddig?
" alt="
">

Az unilverjatek.hu oldalon lévő Baba nyereményjátékban csak bizonyos üzletláncok játszanak, az Ecofamily nem.
A honlapról: A játékban résztvevő Goods Market, Best Shop üzletek listája a játékszabályzat 1.sz. mellékletében található. A Reál (kivéve a Reál pont üzletek) Cba, Príma, Coop promo+ (a https://www.coop.hu/uzletkereso/ weboldalon megtalálhó a résztletes üzletek listája), Azúr, Plus Market és Privát Max összes magyarországi üzlete részt vesz a Játékban.
A honlapról: A játékban résztvevő Goods Market, Best Shop üzletek listája a játékszabályzat 1.sz. mellékletében található. A Reál (kivéve a Reál pont üzletek) Cba, Príma, Coop promo+ (a https://www.coop.hu/uzletkereso/ weboldalon megtalálhó a résztletes üzletek listája), Azúr, Plus Market és Privát Max összes magyarországi üzlete részt vesz a Játékban.
Az unileveres baba játékon nem játszik az ecofamily...
weber
Köszi, most néztem egyébként a játékszabályokat, de ott sem találtam egyikben sem a két játékban való kizárást! Köszi, mindenkinek, már csak nyerni kellene :-)
Köszi, most néztem egyébként a játékszabályokat, de ott sem találtam egyikben sem a két játékban való kizárást! Köszi, mindenkinek, már csak nyerni kellene :-)
Ja hogy az Ecofamily-s Baba az nem Unileveres játék! Akkor pláne nem gond. A Maxxon ha kéred visszaküldi a blokkot, legalábbis nekem már küldték vissza.
fozo.gabi
Az egyik eco family a másik unilever
Akkor kizárt így?
Az egyik eco family a másik unilever
Akkor kizárt így?
fozo.gabi!
A P&G-nél sem volna ha azt vesszük. De az Unilever ugyanazokat az adatokat attól még engedi feltölteni máshová is, míg a Wonderduck nem.
A P&G-nél sem volna ha azt vesszük. De az Unilever ugyanazokat az adatokat attól még engedi feltölteni máshová is, míg a Wonderduck nem.
Screvo mikorra küldi ált. az utalványokat? (Tesco-Air wick)