Kométa
2 napja nem tudom, hogy sikerült-e feltöltenem a pályázatot... Vagy hülyeségeket csinál vagy kiírja, hogy Content missing, ahol annak kéne jönnie, hogy sikeres feltöltés. Már másik telefonról is próbáltam, ugyanezek. Holnap meg vége a játéknak.
Nektek megy?
Itt van néhány gumiabroncsos akció:
https://www.marso.hu/
Facebookon van egy játék, ha jól emlékszem 100 e Ft értékben lehet abroncsot vagy utalványt nyerni.
Sziasztok!
Gumiabroncsot készülök venni.
Szokott játék lenni, persze most nincs ,ha jól látom.
Valakinek valami "kupon" vagy akármi?!
Wné P.É Nagyon szépen köszönöm a gyors segítséget!
SOS segítséget szeretnék kérni!
Aki nyert a Kinley játékon 30.000.- Ft-os H§M utalványt,: Hol kell megadni az adatokat? (Ha a beváltomra kattintok, mindjárt az ő oldaluk jön be, a coca-cola.com oldalon pedig nem találok ilyen menüt).
Köszi előre is!
Sajnos nem, pedig jó lenne látni, ha esetleg nagyobb pontértékű blokkról van szó, mert igazából az e-mailből sem derül ki, hogy melléütöttem, vagy nem volt jól látható, vagy mégis mi volt a probléma. Viszont remélem hogy törölték is a listából, ne fussak bele megint.
Ma reggel például tök véletlenül vettem észre, hogy ahogy lejjebb tekertem, nem fixáltam le a darabszámot és átugrott mínusz 6-ra, nem is értem, hogy miért lehet mínuszba menni.
weber örülök,hogy sikerült .
Lehet látni valahol,hogy melyik blokkot törölték?
Egyébként egy mondat erejéig visszatérve a Nestlére, respect nekik, mert iszonyú sok blokkot nagyon hamar feldolgoznak, van(lesz) utánpótlás a garantált ajándékokból is, a nyeremények is jók, még ha kevés is lesz az esély a nyerésre.
MázlistaFL,
Nagyon köszi, kicsit vak vagyok🤣🤣
Köszönöm, késő este végül hozzám is befutott a törlés és mivel a többi blokk elfogadásra került, láttam, hogy nyomorult 3 pontos volt, amit elutasított valamiért, így már csak annyival kellett kiegészítenem és újrarendeltem.
weber
Az lemaradt ,hogy megrendeltem a cuccot 100 pontért ,utána írtak törölték a rendelést ,töltöttem fel másik blokkot .újra rendeltem .
weber
Nekem is töröltek egy blokkot ,de fogalmam nincs miért és melyiket .
Nem írtam nekik .
Pedig akartam amiatt is ,hogy 2 terméket nem találok a listában .
Moncsi 214 Megnyitod a cola appot . Alul van Skennelj- rákattintaszEngedályezed akamerát-Feltöltöm-fényképezel- feltölti
Sziasztok,
Nálatok működik a Kinley feltöltés?
Sehogy nem tudok szkennelni, csak a qr kódot lehet beolvasni.
Ó! Csak azt az 1-et és újra kellett rendelned?
pár nap múlva küldenek egy megrendelést törlő emailt /nekem kb 1 hét volt ) és átjavtották a rosszul feltöltött blokkot
Még várok vele kicsit, mert csak 4 nap telt el, de eddig 2 napon belül jóváhagyták, azért vagyok dilemmában.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások