Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 17 / 9289 oldal |
7daysel nyert már valaki?
kincs köszönöm!
Tesco Henkel nyereményjáték már működik. / Csak elaludtak. /
Köszönöm!
(Akkor jó, hogy nem vettem tegnap, , , )
(Akkor jó, hogy nem vettem tegnap, , , )
Az ákciós újság szerit 22-én kezdődött (volna), de lehet, hogy elírták, és 24-én indul...
Vagy csak alszanak.
Vagy csak alszanak.
A Tesco Henkel nyereményjáték nem mától van? Nem jön be az oldal. Hol érhető el? (Csak a régi játékokat hozza fel.) Köszi!
Sziasztok,
Jól látom, hogy most nincs tankolással sehol sem nyereményjáték?
Jól látom, hogy most nincs tankolással sehol sem nyereményjáték?
Köszönöm a segítséget, végül a párom telefonjáról sikerült.
Ani78 most sikerült feltöltenem, másik fotót csináltam a blokkról és minden adatot én irtam be
Gabi, Kanen köszönöm.
Nálam sem volt gond. Én is csak 1-et töltöttem, mert ez az 1 literes gyümölcslé 1000 Ft-ért nem igazán jött be.
Lehet tul hosszú a blokk?
Igaz én csak egy blokkot töltöttem fel az Aldi-Rauch játékon, de nekem sikerült.
Ani78 nekem sem sikerült egy blokkot sem feltölteni
Sziasztok!
Vásároltam az Aldiban Rauch 1 l. gyümilevet. Egyszerűen nem lehet feltölteni a blokkot. Járt így valaki? Mit lehet ilyenkor csinálni?
Azt se tudom hol jelezzem ezt nekik.
Vásároltam az Aldiban Rauch 1 l. gyümilevet. Egyszerűen nem lehet feltölteni a blokkot. Járt így valaki? Mit lehet ilyenkor csinálni?
Azt se tudom hol jelezzem ezt nekik.
Screvo-n nyert Dreher 24 Hydrate mangó-citrom tálca sört vár még vki? Köszi!
Szeretném megkérdezni, hogy a Rondogo.hu nyereményjátékon játszik-e valaki ?
7Days PC-ről beküldés után, nektek is 5 percbe telik,míg felugrik az ablak,hogy nem nyert?
7days játék
Mi lehet a gond mobilról 3 féle böngészővel se nyílik meg az oldal,már több mint 1 hete, csak egy üres fehér lap jelenik meg és lent a sarokban a (süti).
PC-ről Firefoxal és Chrome-l is bejön, de telóról nem tudom használni, valami ötlet?
Mi lehet a gond mobilról 3 féle böngészővel se nyílik meg az oldal,már több mint 1 hete, csak egy üres fehér lap jelenik meg és lent a sarokban a (süti).
PC-ről Firefoxal és Chrome-l is bejön, de telóról nem tudom használni, valami ötlet?
Én már tavaly sem tudam e-mailon keresztűl be küldeni a kiskegyed játékot.