fozo.gabi
Sok a nyeretlen sorsjegy.
Főleg ott, ahol a pénztáros v. a szállító ismeri a trükköt, amivel ki lehet mazsolázni a nyerteseket.
Heineken játékok:
http://www.championsplanet.hu/promotions.html
Archivum - Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 17 / 1789 oldal |
dulifuli! Köszi!
mel6
Henkel strandszettről kép lásd:
2007. május 25. :: 17:53
Elég egyszer is beírni.
Henkel strandszettről kép lásd:
2007. május 25. :: 17:53
Elég egyszer is beírni.
zsuti
A főoldalon miért nem olvastok?
A játék már 2 hete tart 8 üzletláncban (máj. 07-től) a nyereményekért.
Csak a gyorsaságiak vannak különböző késöbbi időpontokban.
A főoldalon miért nem olvastok?
A játék már 2 hete tart 8 üzletláncban (máj. 07-től) a nyereményekért.
Csak a gyorsaságiak vannak különböző késöbbi időpontokban.
én is kaptam, csak azt írták, hogy sikeresen feltettem a képeimet
Henkel strandszettről kép:
http://gportal.hu/picview.php?prt=119027&gid=1696
911&index=1
http://gportal.hu/picview.php?prt=119027&gid=1696
911&index=1
Kaptam a Rama Sütigyártól egy emailt de nincs benne semmi! Más is járt így?
erről a strandszettről kérhetek képet?köszi
évike69
ma beszéltem velük,szerda estig mindenkinek ki kell vinni az utalványokat tárgy nyereményeket (pepsi)
ma beszéltem velük,szerda estig mindenkinek ki kell vinni az utalványokat tárgy nyereményeket (pepsi)
valaki nem vállalna nekem majd bér-pöttyöscsomibeváltást valamelyik helyszínen? Szolnokra nem jönnek, és úgy látom ennyi lesz az összes beváltóhely
természetesen "fizetésben" megyegyezük! 
természetesen "fizetésben" megyegyezük! 
Aki nyert a Tesco-Pepsi játékkal vásárlási utalványt mindenki megkapta már???
Én sajnos még most sem
Én sajnos még most sem

Köszi! a Cba.-ban 2 üveggel/dobozzal lehetett sorsjegyet húzni,de ott utólag kiderült,hogy van nyeretlen is!
Nyeretlen szerintem nincs... bár én a táskára hajtottam, de örülök a sörnyitónak, főleg mikor felfedeztem, hogy simán fel lehet tenni a hűtőre, így kéznél lesz
!
!Gabi: köszi! van nyeretlen sorsjegy is a Heinekennél vagy 6 után tuti a legkisebb ajándék a sörnyitó?

Kész feladom! fogalmazási...
tudok ám írni, csak most nem látszik
tudok ám írni, csak most nem látszik

Bocs a foalmazási hiányosságokért, nem olvastam át...
zsuti: nézd meg lent! különdíj: május30-tól!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Törpi!
Nemrég jöttünk haza a törökbálinti corából.
Heineken, vagy valami másmilyen sörcsapolót ha veszel akkor kapsz egy partihordót, és egy 6 dbos pohárkészletet. (most nem kérdeztem rá az akcióra, de múltkor igen, és csak nem változott azóta)
Cartedor zserbós fagyival van promó. Kettő ilyen süti-fagyis doboz vásárlásakor egy fém fényképkeres, 3 dbnál egy cd-tartó az ajándék (ez utóbbit már régen szerintem osztogatták nyereményként, talán...
Heinekennél, ha veszel 6 doboz, vagy 6 üveg vásárlása esetén húzhatsz egy sorsjegyet, amivel hűtőmágneses sörnyitót (nekünk ez sikerült, de tök jó), nyakbaakasztót, vagy egy szuper táskát lehet kapni.
Nemrég jöttünk haza a törökbálinti corából.
Heineken, vagy valami másmilyen sörcsapolót ha veszel akkor kapsz egy partihordót, és egy 6 dbos pohárkészletet. (most nem kérdeztem rá az akcióra, de múltkor igen, és csak nem változott azóta)
Cartedor zserbós fagyival van promó. Kettő ilyen süti-fagyis doboz vásárlásakor egy fém fényképkeres, 3 dbnál egy cd-tartó az ajándék (ez utóbbit már régen szerintem osztogatták nyereményként, talán...
Heinekennél, ha veszel 6 doboz, vagy 6 üveg vásárlása esetén húzhatsz egy sorsjegyet, amivel hűtőmágneses sörnyitót (nekünk ez sikerült, de tök jó), nyakbaakasztót, vagy egy szuper táskát lehet kapni.
Most nézem a Coop ujságot el van írva a dátum
május 7-től van írva a Henkeles játék.
Tuti a május 30. ??
május 7-től van írva a Henkeles játék.
Tuti a május 30. ??
törökbálinti Coraban vagy budaörsi Tescoban láttatok valamilyen hosztesz akciót? fontos lenne,el sem hiszem holnap felmegyünk.
lassan olyan lesz ez nekem,mint másnak egy wellness hétvége
lassan olyan lesz ez nekem,mint másnak egy wellness hétvége