Ahogy elnézem, senki sem tudta megfejteni a mobilos kérdést, mert nincs a 20-as listában teljes megfejtés egy sem.
Én is hasonló problémával találkoztam, az a bizonyos 3 betűs rövidítés (ha beírom megfejtésként) megnyitja a mobi lapot.
Az a megérzésem, hogy itt megint valami hiányosság történt a játék szerkesztő részéről. Remélem már valaki megreklamálta és hamarosan javítják a hibát.
Az alábbi kérdésre nem találok oldalt:
A mobilkommunikáció globális rendszerének angol nyelvű rövidítése
Én a - - - re gondoltam, de ilyen lapot nem hoz fel a startlap.
Ha tudtok, segítsetek,
Üdv: Highland
Kedves Menyus_1!
Igazán sajnálom, hogy csalódott vagy, és ezért szemrehányást teszel.
Az első kérdésedre még csak-csak adhattam volna , de a másodikra ugyan próbáld már meg találj ki valami frappáns rávezetést.
Egyébként én az eredeti kérdések alapján találtam meg a megfejtéseket, nem tudom, hogy melyikünknek volt nehezebb dolga. Erről ennyit.
Talán legközelebb én kérek tőled segítséget!
sada:
bocsi, akkor félreértettem.
Eddig még nem találkoztam ilyennel, remélem nem sértettem meg ezzel senkit sem. Sem a moderátort, sem a "senki se" kérdezőt.
A játékszabályban le van írva a +pont szerzési lehetőség (citromail=50 pont;
meghívott játékos= 5 pont)
a képeket a ráírt dátum szerint indítják, azaz az utolsót 11.27-én éjfél után 0:00 perckor.
Remélem érthető volt a válaszom. Szia "névtelen"
Két kérdésre nem tudom a választ. Esetleg tudna valaki segiteni?
1. Van ilyen viszony, fehérnemű és téma. Mi lehet az?
2. Van belőle gyerek, hullám, felnőtt, élmény. És vizes is. Mi az?
szia mukci! sajnos nem tudom a mail címedet , így megpróbálok válaszolni:
pl. van érem.............
van bélyeg...........
szóval az, egyébként, ha nem olasz fordítást néztek, hanem angolt, akkor a forditásban szerepel a keresett szó is. Remélem nem késtem el a válasszal nagyon. Csak most kapcsoltam be a gépet.