Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 17 / 244 oldal |
Hát nem tudom. Egyrészt macera, másrészt pénzbe kerül fenntartani a számlát, harmadrészt attól, hogy te Kis Piroska néven számlát nyitsz 8 helyen, még Kis Piroska maradsz a másik számlánál is.
Az első 4 nap elfogadott blokkok után járó nyereményeit már igen.
Ja, és annyiszor 30e-t nyerhetsz, ahány számlát nyitsz... akár 15 számlát is, és elvihetsz 450.000-et is mint egy személyként...
Azt mondod, ami "feldolgozva", azt már szinte át is utalták?
az óra:perc tényleg felesleges
az óra:perc tényleg felesleges
Kekszes játék nagyon pozitív. 1 blokk egyszer mehet be, de akár percen belül is lehet blokkoltatni, mert nyugtaszámot kér. 1 ember csak 2 nyereményt nyerhet, jut is, marad is. Hihetetlen gyorsan utaltak és nincs felesleges kommunikáció, mint például legutóbb a Kindernél. Nyertem egy nyomi kulacsot, blokk postázva( wtf?), aztán jön egy hosszú e-mail, hogy beérkezett a blokk és rendben van, a t.köm se olvasta végig, hogy jelezni kellett volna, hogy jó-e a kiszállítási időpont. Most látom csak 2 hét múlva Jó, nyilván így is megkapom, csak később, de mit kell erről külön nyilatkozni állandóan? A futár úgyis munkaidőben jön. Vagy otthon van az ember, vagy nem, de telefon van, megoldható a találka.
Az energizernél nem kötelező a bizalomkártya használata, de olyan blokkal nem nyerhetsz, amin más bizalomkártyája szerepel.
Az OREO az utolsó napi "üzemszünet" miatt elfogadta az e-mailben elküldött blokkfeltöltésemet, és még egy páros mozijegyet is sikerült nyernem! :-)
Tegnap nyertem a Dettol nyuszit,ma már hozza a Sprinter futár!
Hiper-szuper-extra gyorsak! 😃👏
Hiper-szuper-extra gyorsak! 😃👏
Hát Kedves Hölgyek!
Ugye milyen kis dolgokkal is lehet örömet szerezni?
Ugye milyen kis dolgokkal is lehet örömet szerezni?
A Koká Káólá működik!
(Persze nem nyertem semmitsenem...)
(Persze nem nyertem semmitsenem...)
fitoska én is szintúgy ,valahogy az előző játék nem fogott meg
A minap pont azon agyaltam,h lesz-e még Dettol nyuszi plüss nyeremény valahol... és imám meghallgattatott 😁🙏🍀
Köszi a beírónak! 😊
Köszi a beírónak! 😊
Működik az Orbit játék
" alt="
">

Fogsz!
Köszi mindenkinek! (Jó lenne már bögrén túl is valamit nyerni
" alt="
">

Bögre
Szia!
Igen, csak ott nekem egyformákat küldtek.
Igen, csak ott nekem egyformákat küldtek.
Köszi, úgy látszik népszerű
" alt="
">

vidaek Ugyanaz, en is kaptam ma 1et
Szia Péntek! Ugyanolyan bögrék, mint a Riskánál volt?