Külföldi szerencsejátékok, nyereményjátékok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 17 / 303 oldal |
tényleg nem tudja senki, miért?
tresorquest.com
nem fogadja el az e-mail címem " alt="">
nem tudjátok, miért?
nem fogadja el az e-mail címem " alt="">
nem tudjátok, miért?
nem tudtok vmi értelmes oldalt ahol tűrhetők a játékok és hajlandóak nekünk is kiküldeni az ajikat? " alt="">
már csak a binbango maradt amit ide tudnék sorolni meg esetleg a toilokdo... " alt="">
már csak a binbango maradt amit ide tudnék sorolni meg esetleg a toilokdo... " alt="">
" alt="">
Köszi, hogy szóltál. " alt="">
Így megvan a toilokdo-n a következő szintem " alt="">
Így megvan a toilokdo-n a következő szintem " alt="">
Az Ovniz.com-on nagyon sok és sokféle kód van!
Ha már így belejöttünk:
Van prizees nagy kirakóm, prizee flashball, matricák.
Van prizees nagy kirakóm, prizee flashball, matricák.
nekem meg van prizees tollam, plüss béka, róka, nyuszi, pénztárca ördögös, békás, usb-s pohármelegítő, esernyő, írjon akit érdekel
Ha valaki a régi prizzere emlékezve szeretne pár dolgot begyűjteni, nekünk vannak duplák.
Hal-béka plüss, nyakbaakasztós óra, esernyő, matrica..
Irj ha valami érdekel, pénzre, értelmes ajándékra, pályázatokra is elcserélem, mennyit szánsz értük?
Hal-béka plüss, nyakbaakasztós óra, esernyő, matrica..
Irj ha valami érdekel, pénzre, értelmes ajándékra, pályázatokra is elcserélem, mennyit szánsz értük?
szívesen, Gia
én a tegnap annyit szerencsétlenkedtem, hogy az egy bögre helyett kettőt vettem, pedig egy is elég lett volna
én a tegnap annyit szerencsétlenkedtem, hogy az egy bögre helyett kettőt vettem, pedig egy is elég lett volna
Köszi, villám! Még ma sem késő.
Gia, lehet már késő, ezt kell választani:
Je ne souhaite pas l'envoi de mon cadeau en colissimo
(most kerültem gép elé)
na, örvendek, hogy újra vannak cuccok a Toilokdon, mert volt egy halom pontom, meg zsetonom,
más: ma megjött a Toilokdos hűtőmágnes (simán kértem)
más: van eladásra Bynkódom, ha érdekel, akkor írj
Je ne souhaite pas l'envoi de mon cadeau en colissimo
(most kerültem gép elé)
na, örvendek, hogy újra vannak cuccok a Toilokdon, mert volt egy halom pontom, meg zsetonom,
más: ma megjött a Toilokdos hűtőmágnes (simán kértem)
más: van eladásra Bynkódom, ha érdekel, akkor írj
Senki nincs aki segítene?
Toilokdon ha nem akarok az ajándék postázásáért fizetni, akkor melyik opciót kell választanom? A felsőt vagy az alsót?
Sürgős lenne, mert most kértem ki az ajit.
Sürgős lenne, mert most kértem ki az ajit.
Tudja valaki,hogy a Junglokdo-n,hogy jutok hozzá a kapott kódhoz? E-mailben küldik el, vagy az oldalon találom meg valahol?
www.animocodes.fr van 18 db byn, ma töltöttek.
www.toilokdo.com butiktöltés volt, van narisárga top de csak S méretben.
" alt="">
www.toilokdo.com butiktöltés volt, van narisárga top de csak S méretben.
" alt="">
Sziasztok!
Mielogamesről kapott már valaki ajándékot? Már több, mint 1 hónapja várok egy mobiltartót. " alt=""> Ha kaptatok már, akkor még reménykedem " alt="">
Mielogamesről kapott már valaki ajándékot? Már több, mint 1 hónapja várok egy mobiltartót. " alt=""> Ha kaptatok már, akkor még reménykedem " alt="">
érdekes ez a Toilokdo
a tegnap rendeltem hűtőmágnest, s ma nagyon nézegettem a bögrét, de aztán mégsem rendeltem, gondoltam valami másra tartogatom a pontjaimat
hát kíváncsi vagyok megérkezik-e a mágnes
s arra is hogy mi lesz a butikkal
a tegnap rendeltem hűtőmágnest, s ma nagyon nézegettem a bögrét, de aztán mégsem rendeltem, gondoltam valami másra tartogatom a pontjaimat
hát kíváncsi vagyok megérkezik-e a mágnes
s arra is hogy mi lesz a butikkal
Kiürült a Toilokdo butik. Vagy most lesz feltöltés vagy a gazdasági válság utolérte őket is, vagy mi már nem vehetünk semmit sem mert nem küldik ki. Érdemes figyelni.
Nekem meg 3 füzettle adós maradt.... " alt="">" alt="">" alt=""> De a pendrive legalább megjött " alt="">