Naturland termékek csomagolásáról szeretnék pontokat, illetve, a termék nevét is ki kell vágni.
Előre is köszönöm.
Kalapozó topic
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 17 / 136 oldal |
Penny pontokat kalapoznék, ha valakinek nem kell. Köszi
Nem maradt véletlenül valakinek felesleges LIDL matricája az idei szakácskönyvhöz?
Kedves Mindenki!
Lenne esetleg valakinek HVG Klubkártyája, vagy
HVG Pártoló tagsága?
Szeretném megrendelni a nem túl olcsó HVG Rangsor
Középiskola 2019 című kiadványt, a kártya, vagy tagság számával picit olcsóbban lehetne beszerezni, így ehhez szeretnék segítséget kérni.
Lenne esetleg valakinek HVG Klubkártyája, vagy
HVG Pártoló tagsága?
Szeretném megrendelni a nem túl olcsó HVG Rangsor
Középiskola 2019 című kiadványt, a kártya, vagy tagság számával picit olcsóbban lehetne beszerezni, így ehhez szeretnék segítséget kérni.
bloran! Írj nekem!
www.egycipoben.hu
Sziasztok!
SOS keresek COOP-os pontgyűjtő füzetet, amit a nyár elején "Berlinger Haus+ termékek kedvezményes vásárlására lehetett beváltani.
Én kidobtam a sajátjaimat, mert nem voltak olyan edények, amikre szükségem lett volna. Most viszont tele van velük a bolt és elfogadják a régi füzeteket...
Előre is köszi:
bloran
SOS keresek COOP-os pontgyűjtő füzetet, amit a nyár elején "Berlinger Haus+ termékek kedvezményes vásárlására lehetett beváltani.
Én kidobtam a sajátjaimat, mert nem voltak olyan edények, amikre szükségem lett volna. Most viszont tele van velük a bolt és elfogadják a régi füzeteket...
Előre is köszi:
bloran
Sziasztok!
Ha valakinek van megmaradt Penny plüs matricája, kérem, írjon, adok érte valami cserét
" alt="
">
" alt="
">
Ha valakinek van megmaradt Penny plüs matricája, kérem, írjon, adok érte valami cserét

Pringles focikapuhoz kódot szeretnék, ha valakinek van felesleges, kérem gondoljon rám. Köszi.
Akinek maradt még penny pontja,és már nem kell neki,kérem írjon.
Még 10 db hiányzik, köszönöm szépen.
Még 10 db hiányzik, köszönöm szépen.
Sziasztok
Szeretnék kérni libero kodot,
Szeretnék kérni libero kodot,
Szeretnék kérni 3 db Tesco-matricát. Előre is köszönöm.
Sziasztok!
Békéscsabán keresnék 3 db. tesco pontot, ha lenne esetleg felesleges valakinek. Személyesen átvenném.
Előre is köszönöm: Marcsi.
Békéscsabán keresnék 3 db. tesco pontot, ha lenne esetleg felesleges valakinek. Személyesen átvenném.
Előre is köszönöm: Marcsi.
Sziasztok!
Szeretnék 1 db Shell pontok. Már a tankolásért nem
jár. Ha van valakinek elfekvőbe esetleg?
Köszönöm szépen. Mónika
Szeretnék 1 db Shell pontok. Már a tankolásért nem
jár. Ha van valakinek elfekvőbe esetleg?
Köszönöm szépen. Mónika
4db Tesco pontot szeretnék.
Sziasztok!
Nem maradtak véletlenül valakinek fölös Penny-s pontjai?
Ha igen, mi köszönettel fogadnánk...
Nem maradtak véletlenül valakinek fölös Penny-s pontjai?
Ha igen, mi köszönettel fogadnánk...
Köszönöm szépen. Már kaptam türcsi kupont.
" alt="
">

1 db Rossman türcsi/hütötáska kupon érdekelne.
Valaki esetleg tudna segíteni?
Valaki esetleg tudna segíteni?
Felajánlok 1 db Spar teli pontgyűjtőt, keresek 3 Penny pontot.
Sziasztok! Akinek lenne esetleg Libero kódja és neki nincs rá szüksége vagy nem tölti fel akkor el tudná küldeni nekem. A kislányomnak kinéztem egy ajándékot de még nagyon sok pont kéne hozzá és emelni fogják szeptembertől az ajándék pontértékét. Köszönöm előre is