Jenny78! Nagyon szépen köszönöm!

" alt="

">
Mázlista,küldtem egy Dörmi kódot emailbe

" alt="

">
Én is beállok a sorba

" alt="

"> Szeretnék kérni 1 db. Dörmi kódot. Köszönöm!

" alt="

">
kiminoel
Ment a mail a kóddal
1Dörmi hiányzik nekem is. Véletlenül nem kódost vettem.
Köszönöm ha segít valaki.
Egy db dörmi kódot keresek. Köszi.
Sziasztok! Ha valakinek lenne felesleges Henkel kupon kódja, szívesen fogadja Bácsbokodon a Bácsbokodi ÁMK óvoda. Köszönjük!
Ritkán vagyok jelen a fórumon, azt viszont régóta... Lassan vettem rá magamat és félve írok ide, hiszen kérni szeretnék. Egy balatoni 96 lakásos üdülő most júniusban lesz 50 éves. A főszervező én vagyok. Az ünnepség keretében lesz kvíz és tombola is. Ehhez keresek különböző felajánlásokat.Olyan új dolgokra gondolok, amit évről évre egyik helyről a másikra pakolunk és csak felesleges számunkra, viszont másoknak meg örömet szerezne. Én pesti vagyok, így értelemszerűen itt helyben érte mennék. Köszönetképpen fotót tudok felajánlani, ami a fenti eseményen fog készülni, amint kiosztásra kerül a felajánlott tárgy. Ha valami nagyobb értékűt tudnátok ajánlani, cserébe én egy háromnapos nyaralást adnék Lellén... Aki ismer (itt sajnos kevesen), az tudja, hogy nem visszaélni szeretnék vele. Köszönöm.
Ezúttal ebbe a topikba is beírtam, mert sada szólt, hogy inkább itt a helye.
Joy praktikeres kuponkódja van valakinek esetleg?

" alt="

">
Ha valakinek van 5db felesleges Mol matricája, szívesen fogadnám.
Keresek Euronicsban történő vásárláskor osztogatott Zalakaros Aphrodité Hotelbe érvényes ajándék kupont!
Egy Merci Praliné Creme blokkot szeretnék.
Naturland termékek csomagolásáról szeretnék pontokat, illetve, a termék nevét is ki kell vágni.
Előre is köszönöm.
Penny pontokat kalapoznék, ha valakinek nem kell. Köszi
Nem maradt véletlenül valakinek felesleges LIDL matricája az idei szakácskönyvhöz?
Kedves Mindenki!
Lenne esetleg valakinek HVG Klubkártyája, vagy
HVG Pártoló tagsága?
Szeretném megrendelni a nem túl olcsó HVG Rangsor
Középiskola 2019 című kiadványt, a kártya, vagy tagság számával picit olcsóbban lehetne beszerezni, így ehhez szeretnék segítséget kérni.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások