Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 17 / 2047 oldal |
niveánál kipróbáltam már én is mindent, 7 böngészővel , androidon , ios-en , ékezetek nélkül , a telefonszámot is + jellel , 06 , a blokkot letömörítettem hátha sok neki , szinte mindent és nem tudom feltölteni én sem
Pávörédék legalább válaszolnak.
Níveáék hallgatnak/lapítanak, mint...
Azért ha esetleg valakinek sikerül feltöltenie pályázatot, az tudassa velünk a titkot, PLÍZ!
Níveáék hallgatnak/lapítanak, mint...
Azért ha esetleg valakinek sikerül feltöltenie pályázatot, az tudassa velünk a titkot, PLÍZ!
Megérkezett a Powerade válasza:
"Kedves Játékosunk,
A rednszer manipuláltnak érzékelte a blokkokat, és szakembereink
vizsgálata után is úgy itáltük, hogy a blokkok valóban digitálisan
manipulálva vannak, így azokkal a játékban részt venni nem lehetséges.
Megértésedet köszönjük!
Üdvözlettel,
a Powerade csapata"
Hááát... erős csapat ülhet a másik oldalt
" alt="
">
"Kedves Játékosunk,
A rednszer manipuláltnak érzékelte a blokkokat, és szakembereink
vizsgálata után is úgy itáltük, hogy a blokkok valóban digitálisan
manipulálva vannak, így azokkal a játékban részt venni nem lehetséges.
Megértésedet köszönjük!
Üdvözlettel,
a Powerade csapata"
Hááát... erős csapat ülhet a másik oldalt
" alt="
">2 millió Ft értékű voucher. Az ott töltött idő nincs konkretizálva. Mi például mindig saját szervezéssel utazunk, de Európán belül se szokunk millió alatt kijönni. Persze mások lehetnek az igények. De azért ez egy másik földrész. Szerintem reális.
MázlistaFL
Túlárazott?
Csak úgy kíváncsiságból:
Mikor szerveztél magatoknak önállóan hosszabb utazást egy másik földrészre? És az mennyibe került?
Hasba szúrásért nem kell tízezer km-t repülni, megeshet veled 100 km-en belül is.
Túlárazott?
Csak úgy kíváncsiságból:
Mikor szerveztél magatoknak önállóan hosszabb utazást egy másik földrészre? És az mennyibe került?
Hasba szúrásért nem kell tízezer km-t repülni, megeshet veled 100 km-en belül is.
háborús övezet
" alt="
">
" alt="
">Egyre tobb az utaztatos tularazott nyeremeny A Rioi ut is "zsenialis" Ha valahol hasbaszurnak fenyes nappal az Brazilia
Powerade tavaly is kihúzta a gyufát.
" alt="
">
" alt="
">4. A Játék időtartama és menete
A Játék időtartama: 2026. február 1. 0:00 – 2026. március 29. 23:59
A vásárlásoknak a fenti időtartamban kell megtörténniük.
A Játék időtartama: 2026. február 1. 0:00 – 2026. március 29. 23:59
A vásárlásoknak a fenti időtartamban kell megtörténniük.
Szerintem elseje már elmúlt:
https://www.nivea.hu/utazzmadridba/terms-and-cond
itions
https://www.nivea.hu/utazzmadridba/terms-and-cond
itions
A jatekszabalyzat szerint a nivea sajnos holnap kezdodik
A jatekszabalyzat szerint a nivea sajnos holnap kezdodik
Ide is beírom: A Nivea magyar lebonyolítójának írtam, de semmi válasz.
Most próbáltam, továbbra sem működik a feltöltés.
Most próbáltam, továbbra sem működik a feltöltés.
A szabályzatban beírt termék nevekkel van szerintem bekódolva ,de a boltok nem így írják .
jojó
Az az érdekes, hogy nekem az első két blokkomat elfogadtta a rendzer, ugyanazzal a termékkel, és a harmadik blokkomat dobta vissza.
Írtam nekik, várom a megkeresésüket!
Az az érdekes, hogy nekem az első két blokkomat elfogadtta a rendzer, ugyanazzal a termékkel, és a harmadik blokkomat dobta vissza.
Írtam nekik, várom a megkeresésüket!
Igen írtam. Ez a válasz jött.
Köszönjük a megkeresést! Sajnáljuk, hogy a blokk feltöltéssel kapcsolatban problémát tapasztalt! Elnézést kérünk a kellemetlenségért!
Az ügyét továbbítottuk az illetékes csoportunknak, akik hamarosan felveszik a kapcsolatot Önnel!
Nagyon köszönjük a türelmét és a megértését!
Üdvözlettel:
a PowerAde csapata
Köszönjük a megkeresést! Sajnáljuk, hogy a blokk feltöltéssel kapcsolatban problémát tapasztalt! Elnézést kérünk a kellemetlenségért!
Az ügyét továbbítottuk az illetékes csoportunknak, akik hamarosan felveszik a kapcsolatot Önnel!
Nagyon köszönjük a türelmét és a megértését!
Üdvözlettel:
a PowerAde csapata
anyóka_ automata a rendszer /intelligens játék
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
Azzal van a probléma, hogy a Mountan Blast -Active Blue -ként szerepel a Spar rendszerében.
A szervezők pedig ezt nem tudják.
Fel nem foghatom, hogy nem tűnt fel nekik maguktól, hogy valami probléma lehet annyi az elutasítás.
Lemegy egy csomó idő a játékból és az ember az alap (legkedveltebb) példányt veszi le a polcról és mégsem tudja beküldeni.
Remélem írtok(írtatok) is nekik, mert én már sok nappal ezelőtt, de még eddig nem javították.
A szervezők pedig ezt nem tudják.
Fel nem foghatom, hogy nem tűnt fel nekik maguktól, hogy valami probléma lehet annyi az elutasítás.
Lemegy egy csomó idő a játékból és az ember az alap (legkedveltebb) példányt veszi le a polcról és mégsem tudja beküldeni.
Remélem írtok(írtatok) is nekik, mert én már sok nappal ezelőtt, de még eddig nem javították.
EZ A POEWERADE EGY NAGY KALAP...
" alt="
"> EZT DIREKT CSINÁLJÁK? :
" alt="
"> EGYIK SPÁR ÍGY ÍRJA A MÁSIK MÁSKÉPP
elfogadta de tovább küldés
" alt="
">
" alt="
"> EZT DIREKT CSINÁLJÁK? :
" alt="
"> EGYIK SPÁR ÍGY ÍRJA A MÁSIK MÁSKÉPP
elfogadta de tovább küldés
" alt="
">
Sziasztok! NIVEA blokkot sokadszorra próbálom feltölteni, de nem sikerül. Minden adat mellett ott a kis zöld pipa, de a végén azt írja, a megadott adatok nem helyesek, sajnáljuk hiba történt. Több böngészőben is próbáltam, de nem megy. Nektek sikerült?