És nincs is mindenhol OTP.
Utazni kell érte.
Ez így olyan, mint egy gyenge OTP reklámajándék.
Szinte bármelyik banknál nyitsz egy számlát, vásárlás nélkül adnak több tízezer forintot. Így nyitottam a Gránitnál. Semmilyen havi költségem nincs vele. Nyilván tudom, ez egy eldobható kártya lesz, nem kell a kártyadíjat fizetni később, de ez így akkor is nevetséges nyeremény.
Bőven elég lett volna a fődíjnál. 6 milláért már szívesen bemegyek a bankba.
pityesz76
Másként kell adózniuk az átutalás és másként a bankkártya után.
A bankkártya olcsóbb.
jojó
a fődíjnál értem, hogy ha 6 felé lenne osztva, akkor 6 ember örülne, viszont a 6millió forint az egy olyan összeg aminél már akár egy lakás beugró tőkére vagy egy valamirevaló felújításra is gondolhat az ember.
Szép... biztos nagyon fog örülni aki megnyeri

" alt="

">
Miért nem jó nekik az àtutalàs
jojó!
Ez igaz, de az is, hogy tök nevetséges ez a hercehurca 10.000 Ft nyereményért. Menjél el OTP-be, írjál szerződést 3 példányban, küldd el ajánlottan az egyik példányt és majd valamikor nyár közepéig feltöltik neked a pénzt a kártyára. Vicc.
Nescafe leoszthatná 6* 1 millára a nyereményt /6 ember örüljön /
Én már nem Kinderezek,de az elején sokszor ugrott fel"Karbantartás alatt ! " szöveg
Én írtam a Ferrero nak. Megírtam hogy amióta csak "elindult" a játék az egész egy vicc ! Nagyon kíváncsi leszek a válaszra és hogy gy fog e történni valami ....
Ez a Kinder játék egy vicc! Ferrero helyében komolyan elgondolkoznék, hogy az A4C-t bíznám-e meg a következő promóció lebonyolításával. Tényleg nem veszik észre, hogy ezzel baromi nagy kárt okoznak a Kinder márkanévnek?!
Értem, hogy az A4C kiadta a levelezést egy inkompetens csapatnak, aki össze-vissza írogat, mert azt sem tudja, hogy mi van. Meg hogy a játék szervere sem túl megbízható, és a pályázatok, meg a visszajelzések is akadozva érkeznek. De attól a felelősség még a lebonyolítóé!
Részemről is befejeztem ezt a játékot.
weber: ja értem, bocsánat.
Nyilván nem 1 névre ment a 3.
weber, Johnny-X: ha jól értelmezem, a Kinder szabályzat szerint csak egy napit nyerhetünk. "Egy Játékos több Pályázat benyújtása esetén is maximum 1 db napi és 1 db heti nyereményt nyerhet a Játék teljes ideje alatt."
Az előző Kinder játék Pinyáta nem igazán volt "megpakolva "
weber
Kinder: nálam ugyanez. 1 találat a 3-ból. Elég gyorsan reagálnak a népek, ezek szerint többen is figyeltünk / próbálkoztunk az üzemszüneteket követő max. 1-2 percben feltölteni. Hát, ennyi sikerült... (arra ezek szerint azért vigyáztak a szervezők - bocs, lebonyolítók - , hogy az 1 milliós heti időpontok előtt helyreálljon a rend, és ne lehessen "ügyeskedni" a feltöltéssel).
No, szóval eddig áldoztam 3 x 1,5e Ft-ot erre a nyavalyás pinyátára (pályázatok beszerzése) + ezek szerint kell még egy picit a postára is költeni. Én is őszintén remélem, hogy telepakolják csokival a nyereményt, ha már ennyit bukdácsolt az indulás, plusz idegeskedtünk egy csomót a feltöltéssel!!!
Weber en ma próbáltam többször sikertelenül
Egy elsőbbségit bekockáztatok, de remélem egy kicsit több édességet pakolnak bele mint tavaly. Mert a pinata tényleg nem ér ennyit.
Általában híve vagyok a blokkok postázásának, de egy pinyáta nem ér ennyit.
Elsőbbségi levél: 390 Ft
Uez ajánlottan: 1190 Ft.
(Ráadásul ki tudja hol van a legközelebbi posta.)
Kérjék csak be mindet és akkor a sok photoshopper ki is esik a játékból!!!

" alt="

">
Na most már engedte. De azt írja, hogy postázni is kell a blokkot. Nem úgy volt, hogy csak heti nyereménynél kell?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások