Paintuci!
vita mindig volt és lesz,ahogy látom abból is lett,hogy nem mindenki fért bele a mivin az első 1.000-be pedig nagy dolgot ott sem kapunk.
aki ide nem fér bele esetleg vmi csekély összeggel támogathatja a csapatot ha akarja.
vagy rosszul gondolom?
persze semmi nem kötelező.
úgye 50 ember már tömegnek mondható,és előfordul,hogy valaki csak a jutalmat várja és van aki dolgozni is fog benne.
de reméljük közös cél érdekében mindenki tesz hozzá valamit.
Webcsajok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 17 / 20 oldal |
fértem=fértek
50en tuti leszünk.... alapítványokat támogatják adózáskor stb.... én pl. havi szinten jótékonykodok a fizetésemből kb. annyit amennyit keresek...
Vhogy a fórumra kellene besajtólni a pénzt.... vásárolni vmi hasznos kisebb dolgot... h. jusson is esetleg azok részére is akik nem fértem bele az 50be és akartak v. nem tudom... de ebből a pénzből 50en embernek csoportos kedvezménnyel a Balatonon egy hétvége tuti kijön.....
Vagy aki most kezd babázni, annak adni pénzt, v. ahol vmi gond van... stb...
Sorsolás szavazás útján eldönteni...
De nem lesz ebből amúgy vita? Mert ötletek jönnek mennek... ha lesz, én felajánlom a helyem... " alt="">
Vhogy a fórumra kellene besajtólni a pénzt.... vásárolni vmi hasznos kisebb dolgot... h. jusson is esetleg azok részére is akik nem fértem bele az 50be és akartak v. nem tudom... de ebből a pénzből 50en embernek csoportos kedvezménnyel a Balatonon egy hétvége tuti kijön.....
Vagy aki most kezd babázni, annak adni pénzt, v. ahol vmi gond van... stb...
Sorsolás szavazás útján eldönteni...
De nem lesz ebből amúgy vita? Mert ötletek jönnek mennek... ha lesz, én felajánlom a helyem... " alt="">
Így is lehet mondani! " alt="">
Viccet félretéve, ha sokan leszünk, én támogatom az ötletet hogy ha sikerül nyernünk támogassunk vele alapítványt vagy valakit..
Viccet félretéve, ha sokan leszünk, én támogatom az ötletet hogy ha sikerül nyernünk támogassunk vele alapítványt vagy valakit..
Azaz a célunk befektetés, hogy újabb játékokon vegyünk részt, amin mindenki olyat nyer amiről régóta álmodik" alt="">
Pályázatokra. " alt="">
Negyedora, akkor az lesz a célunk, hogy jól sikerüljön a szakdolgozatot és kiteljesedjen a közösségformálás" alt="">
Magdalin igen, szóval akkor fogalmazzátok meg egy mondatban mi a célunk amire költeni szeretnénk??
Magdalin igen, szóval akkor fogalmazzátok meg egy mondatban mi a célunk amire költeni szeretnénk??
Galeria, úgyis minden klub a világ megváltására fog törekedni. Mennyivel rosszabb az ha mi "szokatlanok" vagyunk, hozzájuk képest? " alt="">
egyet értek mindennel.
26. negyedora
Tök jó ez a klub dolog, mert nekem pont most kell meghatároznom a szakdolgozati témámat és a Nyereményjátékok közösségformáló szerepéről fogok írni " alt="">
Szerintem a klub "tevékenységébe" beletartozik az egymásnak való segítség, gondoljunk csak arra, amikor egy másik fórumozónak is vásárolunk, hogy ő is tudjon játszani. Valamint egyes nyereménytárgyak jótékonysági célra (pl. iskolai tombola) való felajánlása.
Tök jó ez a klub dolog, mert nekem pont most kell meghatároznom a szakdolgozati témámat és a Nyereményjátékok közösségformáló szerepéről fogok írni " alt="">
Szerintem a klub "tevékenységébe" beletartozik az egymásnak való segítség, gondoljunk csak arra, amikor egy másik fórumozónak is vásárolunk, hogy ő is tudjon játszani. Valamint egyes nyereménytárgyak jótékonysági célra (pl. iskolai tombola) való felajánlása.
igen mindegyik jó,de szerintem nekünk kiemelten fontos a posta.
akik nem játszanak nem is törődnek,hogy lenyúlja a posta a levelet.
rászoruló gyerekek táboroztatása.
és minden kis gyerek kapjon rendszeresen gyümölcsöt.
akik nem játszanak nem is törődnek,hogy lenyúlja a posta a levelet.
rászoruló gyerekek táboroztatása.
és minden kis gyerek kapjon rendszeresen gyümölcsöt.
Nagyon jó mindegyik pont, de szerintem ezek csak nekünk ilyen jók" alt="">
Viszont a találkozó is lehet jó ötlet, hiszen régóta fórumozok közös megismerése a balatonon" alt="">
Szóval valami olyan kell ami frappáns, megvalósítható és lehetne vele nyerni!
Viszont a találkozó is lehet jó ötlet, hiszen régóta fórumozok közös megismerése a balatonon" alt="">
Szóval valami olyan kell ami frappáns, megvalósítható és lehetne vele nyerni!
ja még eszembe jutott valami.
posta véletlenszerű ellenőrzése.ahol a leveleket osztják el.
posta véletlenszerű ellenőrzése.ahol a leveleket osztják el.
magdalin!
nagyon jó)
nagyon jó)
Nagyon jók a pontok. Viccesek és így is vannak. " alt="">
az utolsóhoz kipotólnám:valamint hogy ellopják e a játszós blokkokat
-Kereskedelmi hálózatok, üzletláncok tesztelése a fellelhető promóciós termékekről, majd visszajelzés küldése a nyereményjáték szervezőnek
-Üzletek alkalmazottainak és pénztárosainak tesztelése türelmüket és vevőkhöz való viszonyulásukat illetően
-Üzletek alkalmazottainak és pénztárosainak tesztelése türelmüket és vevőkhöz való viszonyulásukat illetően
blokkokat,vonalkódokat,csomagolásokat mentünk a hipermarketekben.
kihelyezünk egy dobozt és oda mindenki beledobhatja ha nem játszik vele.
olcsóbbá tesszük a kismamáknak a vásárlást a DM-ben.
legyen olcsóbb a pelenka és minden ami babának kell.
" alt="">)
kihelyezünk egy dobozt és oda mindenki beledobhatja ha nem játszik vele.
olcsóbbá tesszük a kismamáknak a vásárlást a DM-ben.
legyen olcsóbb a pelenka és minden ami babának kell.
" alt="">)
Ma mentem...
Nekem... " alt="">