Nagyon helyes,így kellene mindenkinek tenni!
Már több mindent vittem vissza én is

" alt="

">ick Rákóczi rúdat,egész csirkét,bél töltettel,Kalifa keserű,avas mákot,dohos szagú babot,olajszagú alufóliát,savanyú tejet,hírtelen ennyi jutott eszembe!
Ne már kiadjam a pénzt,aztán eldobjam?
Holnap visszaviszem, mert ma mondtam nekik és kicserélik, Ők ajánlották a cserét, de azt mondták, hogy a bonduelle nem foglalkozik vele.
Szilvi777
Vidd vissza a boltba vagy írjál nekik!
A drága bonduelle uborka málik, mit a püré. Undoritó.
Aki már használt Adenol cseppeket )horkolás ellen) és "működött" is, kérem írjon pár sort Nem akarok hiába kidobni pénzt. Köszönöm.
szildi, köszi az infot, akkor én is kipróbálom.
jojó, nem volt Budafoki a Pennyben, csak ez a másik. Egyébként én is azt használom, az 5 dkg-os friss kiszerelést a kenyérsütő gépbe is.
sada
jó lenne, ha átvenné egy MAGYAR cég..
nekem csak a Budafoki jön be!!!
ani-ha
Vettem már Linco élesztőt. Az állaga kicsit másabb, nem morzsalékos, hanem kicsit massza-szerű volt, de jól "működött".

" alt="

">
Nórika
Lehet, hogy úgy lesz, mint a Pölöskei szörp: Vki más viszi tovább...
A Szobi az más, mert az csak nevében él tovább, már máshol készül.
Pennyben láttam valami Linco márkanevű friss élesztőt, 4 dkg-os kiszerelésben. Használta már valaki? Ugyanolyan jó, mint a Budafoki?
Mert akkor megveszem, de ismeretlenül inkább nem hoztam el.
Kb 2 hónapja nem lehet kapni Update capuccino-s müzlit. Ma hallom az okot: csődbe ment a Cerbona!!!

" alt="

"> Vége lehetne már a válságnak, mert lassan minden régi, magyar nagy cég (is) tönkremegy

" alt="

">
Új, mandarinos K+F joghurt: mintha szappant nyalogatnál....

" alt="

"> Pfúúúúj!!!!!!!
Mennyibe kerül ez a magyar változat?
Én iRobot-ot kaptam karira, qrva jók.

" alt="

">
Tegnap megérkezet a Pogabot robotporszívóm, nagyon jó akciósáron rendeltem egy netes boltból.
Csúcs szuper! Szabadjára engedtem a nappaliban, hát meglepődtem mennyi koszt szedett össze. És még a kutyának is tetszik. Kaptunk hozzá ajándékba valami polírozó robotot, az mondjuk annyira nem jön be.
Nagyon örülök ennek az új segítőmnek!!!
Ezerszer jobb, mint az ősszel vett szar drága porszívó amire jól rábeszélt a kedves eladó.
Tegnap vásárolt szeletelt Pick ma reggelre büdi lett?
Viszem vissza!!!
Vásároltam ma Helcom őszibarack befőttet, netto tömeg:820g, töltőtömeg:470g.
Ez jó üzlet volt (a gyártónak), mert a súly felét a barackmag tette ki, mind a 6 db fél barackban volt egy egész mag.

" alt="

">
Ha pozitívan állok hozzá, akkor örülhetek, mert eddig csak barackot kaptam barack-ként.

" alt="

">
dallas
Színes víz inkább ,mint szörp!
Nem tudtad? házi szörp a minőség

" alt="

">
Fizzy szörp: ilyen szörnyű, szó szerint szemetet életemben nem ittam.
Be kellene tiltani!
És még a flakonra rá is van írva, hogy gyerekekre káros lehet!!!
Pfúúúj
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások