Hűtőmágnes
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 161 / 255 oldal |
Carte D'or és Family Frost hűtőmágneseket keresek. Mit kérnél cserébe?
Csere mágneseim:kinder paradiso,actimel.,Dr.Beckmann/focis/
Cserébe más mágnest kérnék.Képet tudok küldeni.
Cserébe más mágnest kérnék.Képet tudok küldeni.

Carte d'or hűtőmágnest elcserélnék. Más mágnes, vagy Pepsi kupak érdekel.
LEMARADT: LEDO VK.-OKÉRT CSERÉLNÉM EL ŐKET

van
epsi kutyus,pingvin,rénszarvas,Bertolli, Shrek2,Actimel,vegeta,delikát 8,FLora-szeresd a szíved,virágos,kenyérformájú stb.
epsi kutyus,pingvin,rénszarvas,Bertolli, Shrek2,Actimel,vegeta,delikát 8,FLora-szeresd a szíved,virágos,kenyérformájú stb.Sziasztok!
Van a júliusi anyák lapjához képkeretes mágnes.
Van a júliusi anyák lapjához képkeretes mágnes.
Pöttyös kapitányos hutomagnest masik magnesre cserelnek. csak olyan ajanlatot kerek, ahol nem alkusznak a magnesekre. azt ugyanis nem birom, h alku alatt hirtelen elfogynak az alku targyak.
Új cseréim: Boch-os (gyapjúgyártó-forgalmazó) kártyanaptár alakú-méretű lapmágnes, amin van is egy 2007es naptár és
Actimeles mágneseim is újra vannak!
Meg a régebbiek: Medve jegyzetes, Tescos jegyzetes, Univeres, Neckermannos, Sudokus, Micimackós, Disney Princesses
Actimeles mágneseim is újra vannak!
Meg a régebbiek: Medve jegyzetes, Tescos jegyzetes, Univeres, Neckermannos, Sudokus, Micimackós, Disney Princesses
Van: Bords Eve, K&H Kalap,Régi danonino betűk
Minden érdekel
Minden érdekel
Van Gesztenye Marcis mágnes. Keresek Chiót, Pepsi kódot.
..én meg megint...de lassan tűzök mert megy a vonatunk, folyt. otthon. 

Én is!

Irtam is Neked! 

paint
nekem van bonduelles
nekem van bonduelles

nyomi?
Bonduelles senkinek sincs?
Bonduelles senkinek sincs?

Paint: nyomi a cerbonás.
A cerbonás hmágneses óráról van vkinek képe? (és mikor lesz legközelebb olyan promó a tescoban?)
Pepsi cuccok feliratú,kupak alakú hűtőmágnest elcserélném másik mágnesre!
Hűtőmágnesek: Medve jegyzettömbbel, Tescos jegyzetes, Neckermannos, Univeres, Sudokus, Micimackós, Disney Princess-es, Barikás plüss
Kerámia zöldség, gyümölcs, virág, állat, tenger témájú hűtőmágnest keresek. Pöttyös csomagolással fizetek. Fotót kérnék szépen, és cserearányt is!