Sziasztok!
Horváth Márta nick nevét, vagy e-mail címét szeretném tudni,mert én sajnos kitöröltem.
Köszönöm!!!!!!!!!!!!!

" alt="

">
Bea!
Írtam

" alt="

">
Csináltam egy gmail fiókot. Küldenétek nekem egy pár mailt a freemailra, hogy lássam átmennek-e a levelek. Köszi!
MEOSZ (és HARKE) felhívása a rokkantsági intézkedések ellen:
www.harke.hu/a_meosz_elnokenek_felhivasa/
http://www.href.hu/x/h0ih
Paintuci:
Orpheus Álletvédő Egyesület
18464654-1-06
Hello!
Gyorsan kérek szépen egy alapítványt adó 1%-ért cserébe... bnőm csinálja az adómat...
Hajléktalanost, beteg gyerekest, állatost, szegényt, szerencsétlent... vmi igazán támogatandót...
Fél1 ig... köszi...

" alt="

"> nálunk kifosztva pang!
Elég 4 jó válasz is.
Megsúgom: Gyöngyösön kínai áruház nyílt, a cikk szerint.
A Szimpatika kvíz 2. kérdésére megírná valaki a helyes választ? Előre is köszi: Erika
b.aggee!
Köszönöm szépen!
Nekem is valaki mondta hogy különböző kell.
De hát akkor nem!
Sok szerencsét
A szabályzat végén oldalakon át vannak felsorolva a játékos termékek és azok EAN kódjai, csak végig kell olvasni.
Én azért megkérdeztem az ügyfélszolgálattól a biztonság kedvéért (nehogy érvénytelennek nyilvánítsák a pályázatomat mert 3 egyforma megy) és azt írták vissza (pár óra múlva), hogy lehet egyforma is, nem kell különbözőnek lennie, de lehet az is (vagy 2 egyforma és 1 másik kombinációja). +mindenféle Maggi játszik. Annak ellenére, h. én csak példálózó felsorolást találtam a szabályzatban - beleértendő mindegyik.
ariel6200
Látsz olyat bhol is, hogy különböző? Vagy hogy hupikék?
Nem?
Akkor nem.
Nestlénél a vonalkódok 3db különböző vagy lehet egy fajta is?
(Ezt nem találom sem a játékszabályban sem a gyíkban)
Köszönöm a segítséget!
www.online-nyeremenyjatekok.hu/cora-fanta-nyeremenyja
tek
www.online-nyeremenyjatekok.hu/coop-kitekat-nyere
menyjatek
Paintuci
wny főoldal ill. o-ny?
Nem tudna valaki kisegiteni egy Jateknet kuponnal? Aki esetleg nem használja fel?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások