Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 161 / 265 oldal |
"Este hozom a képeket, pici türelmet kérek, folyamatosan küldik a sorstársak, senkit nem szeretnék kihagyni. Eddig 13-an vannak."

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
Ezt írták a fb-on:
"HAMAROSAN EGY POSZTBAN FELTESZEK KÉPEKET ÉS ADATOKAT A TÖBBI SMA-val ELŐ MAGYAR KISGYERMEKRŐL ÉS FELNŐTTRŐL . SZERETNÉLEK MEGKÉRNI, HOGY VÁLASSZ KÖZÜLÜK TE, ÉS ŐT TÁMOGASD ZENTE HELYETT!!!"
"HAMAROSAN EGY POSZTBAN FELTESZEK KÉPEKET ÉS ADATOKAT A TÖBBI SMA-val ELŐ MAGYAR KISGYERMEKRŐL ÉS FELNŐTTRŐL . SZERETNÉLEK MEGKÉRNI, HOGY VÁLASSZ KÖZÜLÜK TE, ÉS ŐT TÁMOGASD ZENTE HELYETT!!!"
(Amúgy a kutyának mi baja van az is ilyen szerkentyűvel sétálgat?)
más=már
(Elnézést lehet szólni?
" alt="
"> Ha összegyűlt a 700milla, akkor kérünk egy másik beteg gyerek, vagy hajléktalan, vagy szegény család számlaszámát, pár száz ft-t tudunk utalni nekik, annyival kevesebb csokit, kekszet eszünk...aztán hátha más is utal... aztán ha 30-50 év múlva nem lesz nyugdíj, meg víz, meg kaja ami előfordulhat akkor majd mind meghalunk, addig utaljunk, együnk, igyunk persze spórolósan... és szeretkezzünk, persze úgy h. azért ne legyen rengeteg baba... csak módjával mindent, de most komolyan semmi cinizmus, irónia, meg egyéb nélkül... na mentem, pszt most más kussolok...) Megyek megkeresek egy blokkot, nyertem/tünk egy úszógumit...
" alt="
"> Ha összegyűlt a 700milla, akkor kérünk egy másik beteg gyerek, vagy hajléktalan, vagy szegény család számlaszámát, pár száz ft-t tudunk utalni nekik, annyival kevesebb csokit, kekszet eszünk...aztán hátha más is utal... aztán ha 30-50 év múlva nem lesz nyugdíj, meg víz, meg kaja ami előfordulhat akkor majd mind meghalunk, addig utaljunk, együnk, igyunk persze spórolósan... és szeretkezzünk, persze úgy h. azért ne legyen rengeteg baba... csak módjával mindent, de most komolyan semmi cinizmus, irónia, meg egyéb nélkül... na mentem, pszt most más kussolok...) Megyek megkeresek egy blokkot, nyertem/tünk egy úszógumit...fozo.gabi!
Remek ötlet.
Különben találkoztunk Erika esküvőjén csak akkor még nem tudtam, h majnem druszám miskolci mert akkor gyorsan tisztáztam volna a keveredést.
Remek ötlet.
Különben találkoztunk Erika esküvőjén csak akkor még nem tudtam, h majnem druszám miskolci mert akkor gyorsan tisztáztam volna a keveredést.
dodi54!
Ezek szerint a moderálás rá nem vonatkozik!
" alt="
">
Ezek szerint a moderálás rá nem vonatkozik!
" alt="
">Nem lehetne kisöpörni a szemetet?
kedves intelligens fórumos társaim
tegyétek meg, hogy nem reagáltok és akkor elbeszélget magában...
tegyétek meg, hogy nem reagáltok és akkor elbeszélget magában...
örüljetek csak, de annak is, mikor majd a nyugdíjas korú, de nyugdíjat nem kapó gyerekeitek a nyugati pu húgytól bűzlő lépcsőjén kéregetik össze a havi szárazkenyérre és vízre való forintokat.
naponta látni ilyet, azoknak is adakoztok seggarcok?
ennek a semmirekellőnek meg 700milla arra, hogy "a család reményei szerint javít majd az állapotán."
örüljetek!
őszintén gratulálok az intelligens agyatlanságotoknak
erre van pénz, meg stadionra, kreténkéim
naponta látni ilyet, azoknak is adakoztok seggarcok?
ennek a semmirekellőnek meg 700milla arra, hogy "a család reményei szerint javít majd az állapotán."
örüljetek!
őszintén gratulálok az intelligens agyatlanságotoknak
erre van pénz, meg stadionra, kreténkéim
Összejött!
http://hvg.hu/itthon/20190925_Osszegyult_a_700_mi
llio_Zentenek
http://hvg.hu/itthon/20190925_Osszegyult_a_700_mi
llio_Zentenek
Ahogy öregszem már nem annyira, de kétségtelen xia ennel sokkal inteligensebb... Es elnezest is h. első körben azt gondoltam. De most komolyan. Tényleg sajnalom.
Paintuci!
Egyszer azt írtad, jó emberismerő vagy. xia mindig is másképp gondolkodott és a stílusa sem volt alpári. üdv
Egyszer azt írtad, jó emberismerő vagy. xia mindig is másképp gondolkodott és a stílusa sem volt alpári. üdv
Káááááááááááár, h a te szüleid nem úgy gondolkodtak, mint te.
te alkoholista az előbb szóltam ne röfögj mert szennyezed a levegőt azzal is te meg jössz itt a baromságaiddal
Jobb éjszakát!
Hat ezert kar volt bemenni a Telekomhoz mert lassu a net. Inkabb csináltunk volna mast. Es mi csinálhatjuk nagy vidáman én nem leszek babás de ha nekem lenne egy ilyen Zentém... Biztos én is ezt tenném mint az Anyukája. Ez az Anyuka egy hős.
Hat ezert kar volt bemenni a Telekomhoz mert lassu a net. Inkabb csináltunk volna mast. Es mi csinálhatjuk nagy vidáman én nem leszek babás de ha nekem lenne egy ilyen Zentém... Biztos én is ezt tenném mint az Anyukája. Ez az Anyuka egy hős.
de legalább afelől megnyugodhattunk, hogy tényleg van élet az agyhalálon túl.
" alt="
">
" alt="
">Bármennyi is gyűlik össze ennek az életképtelen senkiházinak, gondoljatok majd arra, h a saját megellett gecizsákotoknak nem jut tiszta ivóvíz, mert a lelketeknek jól esett 195forintot adakozni. Kívánom mindannyiotoknak őszintén, h eljussatok arra a pontra, h a saját ivadékotoknak kelljen megszabni a napi ivóvíz adagot, csak azért, hogy felfogjátok baszni könnyű, de értelmes életet felnevelni, ami többre hivatott a kukázós blokktöltögetésnél, hát babáim kicsit nehezebb, de asszem ennem nem itt van a megfelelő fóruma, mert vegetatív analfabéta hullazsákok vagytok, pupákok.
na figyelj te agyhalott s tanulj
https://www.she.hu/nofilter/20190923-level-a-700-
millios-zentenek-te-adtal-remenyt-hogy-van-miert-jon
ak-lenni-petras-lilla.html?source=hirlevel
https://www.she.hu/nofilter/20190923-level-a-700-
millios-zentenek-te-adtal-remenyt-hogy-van-miert-jon
ak-lenni-petras-lilla.html?source=hirlevel
Mert kell neki focicipore meg h. a Balatonon szállodát építsen... De vigyázz ha holnap esetleg elut a busz es kerekesszekes leszel... Akar teged is le lehetne dobni a hegyről. Mert mar nem leszel egészséges. Bárkivel barmikor barmi megtörténhet... 😏