Nálunk speciel nincs valenti-napozás, pont azért, mert ha valakit szeretek, azt akkor minden nap szeretm. És ha venni akarok neki valamit, akkor azt az év bármely npján megthetem. És sajnos úgy állok anyagilag, hogy nincs pénzem karácsonyi ajándékra. Nagyon szeretnék nyerni, de ezt eddig még nem tettem közzé üzi formájában, inkább idézeteket és szép gondolatokat kéretem, na meg egy jó pasit!

Barti: tudod mi a szomorú, hogy csak a Karácsony és néhány éve a Valentin-nap szól a szeretetről, pedig még van 363 nap az évben. Ennek nem így kellene lennie.
Nem tudom miért ne kívánhatna valaki nyereményt is. Belegondoltál-e 5 percre valakinek a helyzetébe, aki mondjuk évek óta munkanélküli vagy egészségi állapota miatt nem tud dolgozni és ezért nem tud ajándékot vásárolni a szeretteinek?
Na és most is beigazolódott hogy szerencsére nem vagyunk egyformák! Bármilyen hihetetlen örülök ha kívánhatok!!!
Én is kaparászok. De eszembe nem jut az a ngyaloktól nyereményt kérni. Akinek az a legnagyobb gondja hogy nyereményt kérjen,nem is tudja szerintem milyen szerencsés. Változatlanul az a véleményem hogy ezek a kívánságok nem a nyereményekről szólnak. Nem akartam senkit megbántani.
Enethy: úgy nem lehet nyerni! Mindig le kell kaparni teljesen és újra gyűjteni a pontokat, és úgy sikerülni fog. Te is nyersz majd így! :-)
barti, függetlenül attól, hogy az üzenet tényleg másról szól, szerinted ez mi, ha nem nyereményjáték

Vagy Te csak az angyali üzikért mész az oldalra, s kapargatod a sorsjegyeket?

Nem értem az embereket. Szerintetek az angyali kívánságoknak köze van a nyereményekhez?? Aki olvassa a kéréseket láthatja hogy egészséget békességet boldogságot kívánnak. És ez így van jól! Nem érti az egészet az aki nyereményt kér. Az játszon nyereményjátékban.Ez az érzelmekről szól, és nem a tárgyakról.Épp úgy mint a KARÁCSONY!!!!
én azt nem értem, hogy milyen kandallót nyertek meg, ha a főoldalon még minid 1/0 van???

Sziasztok Kapargatósok :-)
Valakinek bejött már az,hogy nemkattingatott tizet,csak kaparás után máshova kattintott,és így új sorsjegyet kapott?
Már mindenhogy próbáltam és semmi sajna,pedig jólesne a lelkemnek egy kis nyerés.
Annak aki nyert gratula.
Ha a "Könyvek a fa alá" linkre kattintok azonnal a 3. könyv kérdései szerepelnek, és egy idegen felhasználó adatai vannak megadva. Pedig bevagyok lépve a saját nevemen. Úgy érzem kicsit nagy a káosz.
Sógi
gratu, nekem is lett egy cd utánad

bettinah: köszi, igen a második. De szívesen elcserélném a fehérneműre az egészséges életmódom... :-))
na adtam magamnak még 1 órát
kár volt
hát

nekem is

van aki egymás után kétszer is nagyon ügyes
nos a mai nap is nullával zárva
Bizony!!! És 300-zal szívják be a port:-)))
c-boy, még 3 porszívó van!
kár hogy felad porszivós sorjegyet mikor már nincs is
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások