Hanyadik periódus Milka teheneit kapjátok most?
Hú akkor az jó nehéz bögre. Nem az én bögrém. Még teleteszitek kakaóval, lesz fél kiló, fel se lehet emelni. Én a Baba bögrére szavazok.

A levél - és a hivatalos alapján is- egyértelmű, hogy "csak" 1*100 gyorsasági van.
Viszont minden pályázat a beérkezését követően az összes sorsoláson részt vesz.
1 névre csak 1 gyorsaságit küldenek!
125 g holland kakaó + bögre.
A bögre kívül fehér, belül kék kerámia bögre, Koronás Cukor emblámával. Kúp alakú. Jó nehéz, cca 300 g.
Koronás gyorsasági.
Postás autóval hozták.
Kereskedelmi kiscsomag.
Student postázza.
Milka tehénke, még nem láttam, szomszéd néni hívott és vele bontattam fel a borítékot. Egyébként hétfő volt a beérkezési határidő és én csütörtökön adtam fel Ózdról.
krysztasz,juhildi cseréje,köszi
milka tehénke,tök édi,de tesóm kislánya egyből lenyúlta

(nem volt szivem azt mondani,hogy nem az ővé)
osz ezt neked köszi

Habos "ujság". benne egy részvételi kérdőív. egy-egy tálca sört lehet vele nyerni (Borsodi)
Az Ultranő akciójátékban kellet lővöldözni a koszra , és az első kétszáz kapot CD-ét
Ultra Aktív ,, Elit alakulat" online játék -ba nyertük a CD-ét
Bocsi nem olvastam el figyelmesen a levelet !
Én a EVM Rt-s ultranő játéknak vagyok a nyertese. Egy pályázatot sem küldtem be. És valóban nincs ennek a játéknak nyerteslistája!
Én sem látok listát.
Ha küldtetek be ultrapályázatot, az első ezer is kap cd-t. Szerintem ez lehet.
Szerintem az EVM Rt-s ultranő játéknak nincs nyerteslistája.
Én is kaptam két latin CD-ét pedig nem olvastam a nevem a listán , és jött még két milka tahénke a harmadik forduló gyorsasági játékából .
Én az Ultranő játékon nyertem és képzeld a levélben ez áll:
"Ezúton örömmel értesítjük, hogy Ön volt a 200db (!!!

nyertes egyike, akik a gyors regisztrálás jutalmaként zenei CD-t kapnak ajándékba."
Nicika, az a lista nem velvet-es ultra aktív nyereménylista volt ? Mintha ott 100 cd lett volna a nyeremény. Az EVM Rt oldalán pedig 300 CD-t lehetett nyerni.
Ma jött:
Ultra Aktív online játékon nyert Latin CD (pedig ha jól emlékszem a nevem nem volt a nyertesek között)
Huggiestól Disney bögre
4db Milka tehénke
hofi, mikor adtad fel a koronást ?
Koronás cukortol egy csomag kakaó és egy bögre

P. Gáborné, és Wodehuose cserés levele,köszi!
Globus kártyák ide is
(azért lehetett volna bőkezűbb a Mikulás..

)
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások