Nálunk a múltkor épp ebben az időbeosztásban kellett volna a Vodásoknak bizonyítaniuk.Fél 8-kor még nem voltak sehol, 12-kor ott állt a kocsi üresen egy kajálda mellett. Bementem, nem volt nehéz kitalálni a 7 piros egyenruhásról, hogy jó helyen kapisgálok, azért illedelmesen rákérdeztem. A hangadó közölte, hogy fél 2-kor nyitnak, mire mondtam, hogy 7.30-18-ig hirdették. Ebédidő nekik is jár - volt a válasz ( gondolom, utána wc-re is kézen fogva mentek ). Ja, és az adótorony alatt igazolták, hogy jó a térerő!

az én párom meg a KARAVÁNNAL járta meg.beküldtük a tevék lábainak számát erre kaptunk tőlük egy sms-est amit nem lehet elolvasni,de ha elakarjuk,akkor kikapcsol a telefon,kitörölni sem lehet. állítólag újra kell programozni a memóriáját,hát nem lesz olcsó játék az biztosés több sms-est sem küldök nekik az is biztos
Jelentsük!!!

Palmolive: én 30-as számról játszok és azonnal jött a válasz a nyerésről. Semmi fennakadás. Előfizetéses vagyok....Te is? Arra gondoltam, lehet, hogy a feltöltősökkel lehet a gond....mit gondolsz?
Exkluziv-----)Jelentsük fel őket.

Sziasztok.Én is voltam ott de már elmentek 11 órakkor.Sok hülye kis iskolás játsztott velük akik még 18 évesek sem voltak!
exkluziv: senki nem volt ott és 12-kor leléptek. Fogták a sátorfájukat és hazamentek.

Ditke62!
Én a Rama-val jártam pórul. 20-án még délelőtt elküldtem az sms-t egy 30-as számról. Majd du. 5-kor jött a válasz sms, hogy sajnos azonnali ajándékot nem nyertem... Az info vonalon azt mondták (többszöri érdeklődésemre) , hogy hozzájuk csak du. ért az sms és az is tele mindenféle össze-vissza karakterrel. Aztán a hölgy azt javasolta, hogy küldjem ugyanazt a tranzakciószámot újra el a következő gyorsasági időpontban. Majd meglátjuk...?
Na, én meg elmentem játszani ma Cegléden a Vodafone játékkal. Játszottam volna, ha ott lettek volna. Pedig ez van az oldalon:Cegléd Kossuth tér, az OTP előtt 07:30-18:00
Nem értem?! Ebédszünet lett volna nekik? 12:45-kor voltam ott.
??????
Én csak délután tudtam menni a labdámért, persze nem volt. Ugyan volt listájuk, de a srác azt mondta, hogy akik most vásároltak és látták reggel hogy van labda azok kérték, és nem mondhatta nekik hogy félre van téve, mert mindenki háborgott

Nekem mondhatja??!!

Mindegy, nem nagyon izgat egy labda, csak maga az eljárás. Mostanában minden ilyet kifogok
Egyébként én szeretem a Kindert az a jó hogy olyan édes

ani2: vasárnap reggel 9 órakor az Intersparban a kutya sem volt. Én voltam az első. Igaz hozzá kell tegyem, összesen 20 labdát ha hoztak. Gondolom hamar elfogyott. Ezzel részemről letudva a kinder, úgyis utálom, túl édes. Ezeket a kódokat sem én vettem hanem anyós horda össze hiába mondom hogy ne vegyen ilyen rossz csokit. Hát igen, a szervezés (postázás) hagy némi kívánnivalót.
A Kinder nem postáz hiába van a szórólapon! Aki nem tud értemenni, tülekedni és a beküldött rengeteg vonalkód helyében esetleg ha az is jut még pom-pom-ot átvenni az be.......
Nem is veszek több kindert inkább csak Milkát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Még húsvétra sem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hogy mekkora **szkalap ez a Pall Mall! Két és fél hete küldözgetem neten a kódokat, tegnap este beküldöm sms-ben, semmi válasz. Erre ma reggel jön egy sms, hogy előbb regiznem kell, hogy részt tudjak venni a játékban. 2 és fél éve játszom ugyanarról a telszámról! Neten elfogadta, sms-ben meg nem? Felhívtam őket, és huszonhatodszor elmeséltem, hogy óvodás korom óta dohányzom meg hanyas a lábam.
K. mérges vagyok! Meg persze még nem nyertem semmit :-)
Bután csinálta as Loreal, egyszerűen le kellett volna ragasztani a cuccokat, talán felszakítani nem lett volna pofájuk a gyógyszertárban.
Hihetelen hogy milyen kicsinyesek, pedig gondolom ők is kapnak cégektől mintákat hogy kipróbálhassák és persze utána ezt ajánlák.
Bár gondolom a loreal cég se feltételezte, hogy az ingyenes termékmintákat is kilopják... no comment.
nekem a patikusokról csak annyi jut az eszembe, hogy ma ott voltam. Vennem kellett egy gyógyszert, drága volt, de nem ez a lényeg. Láttam ott egy talált lakcímkártyát. Most nem azért, de a patikusnak nem jut az eszébe, hogy bedobja egy postaládába? Több talált tárgyas cikkben olvastam, hogy a postások! kézbesítik, ha személyesen nem tudják az illetőnek visszaadni. Nagyon gondoltam,hogy megemlítem, de mi van, ha már hetek óta ott porosodik? Csak a gutaütés kerülgetné az illetőt, hogy néhány hét múlva kapta vissza, és közben már csináltatott is másikat. Persze, az is lehet, hogy ma hagyta el... Nem tudtam mit tegyek, de bambán csak szó nélkül hagytam. Pedig én is elhagytam a cuccomat, és semmit nem kaptam vissza belőle. Viszont egyszer rendes voltam, mert egy kissrác - kb. 10 éves lehetett - megtaláltam a lakcímkártyáját, és képes voltam elsétálni a házukig, hogy bedobjam a ládájukba. Jellemző, hogy nem volt telefonuk, mert akkor őt szalasztottam volna el hozzájuk.
anyukám ma elutazott 1000 ft-ot és legalább 3 órát,amikor TÁTRÓL ELMENT KIVÁLTANI A kuponokat Esztergomba. A patikában ingerülten beszéltek vele,majd egyetlen csomagot sem kapott mert már nem volt a patikában. állítólag összesen 12 db ment csak oda,próbálja meg legközelebb. miután olvastam a beírásokat anyukámat kioktattam előtte és elkérte a patikus nevét. most írtam a LOreál felé egy reklamáló faxot,mert itt is valaki nagyon-nagyon hülyének néz. és akkor birom azt a dumát ,hogy forduljon bizalommal gyógyszerészéhez.... persze ha kipróbálnám a krémeket és legközelebb méregdrágán ott szeretnék vásárolni,biztosan kedvesek lennének. de így ingyen dolgozni,nem is tudom,mit képzelek.
Sajna én még azelőtt váltottam ki, hogy körvonalazódott a tartalom. Pesten a Szent István körúti Ezüst Patikában, egyébként könnyen ideadták.
Nem egy nagy érték, de nem értem, minek kell belenyúlkálni? És pont egy gyógyszertáros.
Wodehouse te hol váltottad ki?
Az enyémből is a nagyobbacska doboz (2 flakonnal) hiányzott.

Akkor érdemes listával menni, hogy minek kéne bennt lenni
Na majd úgy megyek és a gyógyszertáros elött fogom átnézni
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások