Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 161 / 246 oldal |
noteszt?
Mit választottál???
Ma délelőtt hívott a Lauritzen-től egy hölgy. A Sportszelet beváltáskor elfogyott a notesz,ezért akkor felírták a címem és a telefonszámom, hogy utángyártás után postázzák. Ma elmondta, hogy mivel ez nem sikerült, ezért más ajándékot választhatok helyette. Minden beváltható ajándék a listáján volt. Nagyon megörültem, és mit választottam?
27.-én feladott Kinder pontjaimat ma már be is tudtam váltani
" alt="
">
Igazán gyorsan feltöltötték
" alt="
">
" alt="
">
Igazán gyorsan feltöltötték
" alt="
">Ma végre megkaptam a nyáron nyert Intersparos Dove táskámat . Nagyon sok telefon után. Augusztusban már egyszer kiküldték, de valahogy hozzám nem ért ide, aztán futárcég befenyítése, még több telefon - de ma végre ideért. Kis ajándék vigaszdíjjal - Coccolino maci + Dove termékminták, mini tusfürdők voltak plusszban hozzátéve
" alt="
">
" alt="
">ma hívtak a palmolive elmaradt ajándékok miatt(múlt héten reklamáltam hogy nem jött meg 5 aji,ebből 3 köntös)címet egyeztettek és azt mondták postázzák a cuccokat
Játszottam nyáron a Wilkinsonnal, de elfelejtettem beküldeni a megnyert borotváért a blokkot. Erre ma kapok egy telefonhívást, hogy küldenék már a borotvát, és a megnyert törölközőt
" alt="
"> Megvan-e még a blokkom? Naná!
" alt="
">
Megnéztem most a dátumot...július 22.-ei vásárlás volt!
" alt="
">
" alt="
"> Megvan-e még a blokkom? Naná!
" alt="
">
Megnéztem most a dátumot...július 22.-ei vásárlás volt!
" alt="
">Dolgoztak pénteken is, szombaton is.
21.-én este feledott kinder pontjaim ,jóvá vannak írva,és ki is választottam 2 pendrivet.( és 4 napos ünnep volt)
A tesz veszen az egyik chiora nem licitáltatok rá... így az az enyém lett.
" alt="
">
Tönkre tesz ha vmire munkaidőben kell licitálni...
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
Tönkre tesz ha vmire munkaidőben kell licitálni...
" alt="
">
" alt="
">Pozitiv a férjemnek : vásárban voltunk és gyönyörű korondi mázas cserepet kaptam .Töltött káposztát fogok készíteni benne először.Nem jut egyenlőre eredetibb az eszembe..
Ma is dolgoztak Kinderék
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">VárszegiViki: volt mit
" alt="
"> egy író veszett el bennem
" alt="
">
" alt="
"> egy író veszett el bennem
" alt="
">törpi: mit tudtál írni 3 oldalon keresztül?
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">igen,majd ha költjük,akkor hamarabb feledjük
" alt="
">
" alt="
">törpi
de azért okozott neked egy bosszús napot és egy álmatlan éjszakát, minden jó ha a vége jó
" alt="
">
de azért okozott neked egy bosszús napot és egy álmatlan éjszakát, minden jó ha a vége jó
" alt="
">pont én is be akartam írni,hiszen hívott engem is,mert elolvasta a 3 oldalas panaszos fax-olásomat. Utalványt kapunk,gyors és kedves volt,nem győzött elnézést kérni,pedig nem is Ő volt a hibás
" alt="
"> le a kalappal a gyorsasága és kedvessége előtt!
" alt="
">
" alt="
"> le a kalappal a gyorsasága és kedvessége előtt!
" alt="
">Unileverékkel most beszéltem és állítólag utalványt fog kapni mindenki bevásárlókártya helyett!
" alt="
"> ez igen pozitív!
" alt="
"> Tímár Noémi hétfőn fogja keresni az érdekelteket, ennyit tudok, ma délelőttös volt.
" alt="
"> ez igen pozitív!
" alt="
"> Tímár Noémi hétfőn fogja keresni az érdekelteket, ennyit tudok, ma délelőttös volt.