Ingyenes dolgok, vásárláshoz kötött ajándékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 161 / 393 oldal |
"új" dolgok a MIVI-n
apróbetű a lábtörlőhöz:
Mennyi a postaköltség?
1260 Ft. Ennyiért visz ki a posta egy ekkora csomagot. Helyben, a postásnál kell majd fizetned, amikor megérkezik a lábtörlőd.
Hol vehetem át személyesen?
Budaörsön. A pontos címet a weblap alján találod meg. De csak akkor gyere, ha már kaptál értesítést arról, hogy bekerültél az első 200-ba.
Mennyi a postaköltség?
1260 Ft. Ennyiért visz ki a posta egy ekkora csomagot. Helyben, a postásnál kell majd fizetned, amikor megérkezik a lábtörlőd.
Hol vehetem át személyesen?
Budaörsön. A pontos címet a weblap alján találod meg. De csak akkor gyere, ha már kaptál értesítést arról, hogy bekerültél az első 200-ba.
http://cleartex.startpromo.hu/page.php?pa=11311fdc-b6
3e-1bcb-7da5-48ec9ff3f6d2&sr=olc
3e-1bcb-7da5-48ec9ff3f6d2&sr=olc
Bocs, nem Panny, hanem PENNY Market!
" alt="
">))
" alt="
">))A MEXX-nél már készülnek a karácsonyra!
Most minden elköltött 10.000 Ft után egy 1.000 Ft-os karácsonyi vásárlási utalvánnyal ajándékozzák meg a vevőket.
Az akció időtartama: 2008.10.23. - 2008.11.23.
Részletek és boltlista:
http://www.divatlap.hu/akciok.php?id=218
Most minden elköltött 10.000 Ft után egy 1.000 Ft-os karácsonyi vásárlási utalvánnyal ajándékozzák meg a vevőket.
Az akció időtartama: 2008.10.23. - 2008.11.23.
Részletek és boltlista:
http://www.divatlap.hu/akciok.php?id=218
A Panny Marketben a tasakos Bertolli szószokhoz egy-egy textil tányéralátét van csomagolva.
Én Originale-t vettem, ahhoz Toscana-s, tájképes járt. Nekem tetszik!
" alt="
">
Én Originale-t vettem, ahhoz Toscana-s, tájképes járt. Nekem tetszik!
" alt="
">www.ingyenholmik.blog.hu
bocs, a budakalászi Corában voltunk
Corában ma (nem kérdeztem, de szerintem holnap is lesz a hostes)
1000,- feletti Knorr termékhez, a blokk bemutatásával egy Knorr Sweety palacsinta port adnak
1000,- feletti Knorr termékhez, a blokk bemutatásával egy Knorr Sweety palacsinta port adnak
Wellness magazinhoz két féle meleg papucs
A WestEnd Tetőkertjén, a Jégteraszon INGYENES korcsolyázás 2008. október 22-én 18 órától és október 23-án egész nap!
Bővebb info: www.jegterasz.hu
Bővebb info: www.jegterasz.hu
Intersar-ban Knorr krémleves+Rafinéra vásárlásakor Receptgyűjtő mappa. 1 krémleves vásárlásakor Kalifa Mandula v. Fenyőmag v. Tökmag ajándék. ( Pécs Árkad, a Siklósi úti Intersparban is.)
Meglepetés október 16-i számához rúzs van csomagolva (különböző színben)
Joy novemberi számához november 7-8-9-re szóló 25-30 %-os kedvezmény kuponok
Joy novemberi számához november 7-8-9-re szóló 25-30 %-os kedvezmény kuponok
Pécset az Árkádban, minden 3 db Tibi csoki mellé egy ajándék Tibi drazsé. Holnap is ajándék drazsé.
Csak annak aki kap ilyen sms-t! Válasz sms-t kell küldeni.
Macskusz, köszi, de hogy lehet erre regizni, mert a vodafone honlapján nem találom...
Vodafone-tól most kaptam egy sms-t. Ingyenesen lehet regisztrálni 3 hónapra havi 100perc ingyenes hétvégi beszélgetésre hálózaton belül.
Már csak 70-es ismerősök kellenek
" alt="
">
Már csak 70-es ismerősök kellenek
" alt="
">Ma Szegeden a Széchenyi téren szelektív hulladékgyűjtés-akció van.
A rádióban azt mondták, hogy ajándékot kap, aki visz ilyen jellegű hulladékot.
A rádióban azt mondták, hogy ajándékot kap, aki visz ilyen jellegű hulladékot.
Tegnap a fóti Corában volt Niveás hostess. Extreme Comfort 50 ml-es gélt, 30 ml-es balzsamot és 24 órás mini sport deot osztogattak. A 2000,-Ft feletti vásárlásért járó ajándékcsomagot a vevőszolgálati pultnál kaptam meg és 2 féle csomag közül lehetett választani. bársonyfény vagy szőke hajra.
Intersparban hétvégén globusmajonéz + globus termék 1 db fehét törlőkendő az ajándék.